2011 Aralık Anneleri

kızlar aranızda hamilelik dönemi için spor yapan var mı?
yapmayı istiyorum, doktoruma sorucam. netten baktım pek bir şey bulamadım.
bir de normalde hiç spor yapmayan birinin bu dönemde spora başlaması iyi değilmiş.

ben onceden de yuzuyordum simdi de yuzuyorum. yuruyusumun de temposunu dusurdum. kosu bandinda 6 km hizla 50 dk. yuruyordum. simdi 4 km hizla yarim saat falan yuruyorum.

haftada 2 gun de yarim saat yuzuyorum.

inşallah arkadaşım 2008 mart ayından beri bekliyorum pko hastasıyımda

ben çalışmıyorum ama hamileyken çalışmak zor olsa gerek ben neredeyse sürekli uyuyorum

walla bende sabah ve akşam metroda uyukluyorum.. arada iş yerinde kafam düşüo:)

hoşgeldin zümrem.napacagız gün boyu bilgisayarın karşısında,Allaha emanet yavrum ben 9.haftadan gün aldım

maşallah canım .. allah hepimize kolaylık versin..

kızlar kaç kilo hamile kaldınız ben kilo veremeden kaldım... ,:(

bende pilates yapıyordum şimdi çok aza indirdim hareketleri henüz tam anlamıyla kaslarımı germeye cesaret edemiyorum. yürüyüşe çıkıyorum imkan buldukça

ben keseyi görmeye gittiğimde ilk ultrason çıktısını verdi doktorumuz kara deliğimiz o bizim babası kara deliğim diye seviyor onu:16:

kızlar merhaba
ben bi oraya yazıyorum bi buraya
tam yerimi bulamadım :52:

10 mart son adet tarihim
işte aralık ortasından ocak ortasına bi yerlerde doğurcam inşallah sağlıkla :49:

ama bu 3+5 7+9 12+25 falan yazıyorsunuz ya ben onu hiç anlamadım

hah bir de değerlerim düşük çıktı (bcgh mi ne o işte)
yani normalde 7 haftalıkken 3 haftalık gibi sanırım

dün de ultrasona girdim
üstten göremedi
alttan baktı doktor
öyle ancak gördü
daha 3,5mm yani ben şimdi ne dicem ne yapcam ne dicem bilemiyorum :33:

cnm senin sat ne zamandı? aşağı yukarı aynı gidiyoruz sanırım

canımaslında 5 nisanda regl olmam gerekiyordu ama ben pko hastasıyım o yüzden belli olmuyor sanırım 16 mart sat oldu aslında sat 2 marttı cumartesi belli olacak tam günü haftası senin sat kaçtı

kızlar merhaba
ben bi oraya yazıyorum bi buraya
tam yerimi bulamadım :52:

10 mart son adet tarihim
işte aralık ortasından ocak ortasına bi yerlerde doğurcam inşallah sağlıkla :49:

ama bu 3+5 7+9 12+25 falan yazıyorsunuz ya ben onu hiç anlamadım

hah bir de değerlerim düşük çıktı (bcgh mi ne o işte)
yani normalde 7 haftalıkken 3 haftalık gibi sanırım

dün de ultrasona girdim
üstten göremedi
alttan baktı doktor
öyle ancak gördü
daha 3,5mm yani ben şimdi ne dicem ne yapcam ne dicem bilemiyorum :33:

canım hoşgeldin.. daha yeni hamişsin.. geç döllenme yaşamışsın çok büyük bir ihtimalle.. kese görünmesi için 5. haftada olman lazım.. kaç günde bir adet oluyordun??

korkma ... sadece geç döllendiğin için böyle ilerliyorsun.. kese göründiyse bir sorun yok.. birde kalp atışını duydunmıu tamamdır çok şükür..

canımaslında 5 nisanda regl olmam gerekiyordu ama ben pko hastasıyım o yüzden belli olmuyor sanırım 16 mart sat oldu aslında sat 2 marttı cumartesi belli olacak tam günü haftası senin sat kaçtı

benim sat 13 mart canım ... bende 35 günde bir regl oluodum.. o yüzden geç döllenme var sanırım benimde cumartesi netleşicek inşş. keseyi gördük ama kalp atışları inşş cumartesi umut ediyorum..

benim sat 13 mart canım ... bende 35 günde bir regl oluodum.. o yüzden geç döllenme var sanırım benimde cumartesi netleşicek inşş. keseyi gördük ama kalp atışları inşş cumartesi umut ediyorum..

sen demi c.tesi gideceksin ben de cumartesi gideceğim öğleden sonra büyük ihtimal beni kanamam falan olmadı keseyide gördüm sorun yoktur demi:18:

sen demi c.tesi gideceksin ben de cumartesi gideceğim öğleden sonra büyük ihtimal beni kanamam falan olmadı keseyide gördüm sorun yoktur demi:18:

walla canım bende senin gibyim.. yoktur inşş.. pozitif düşüncez hep iyi düşüncez ki stres olmayalım..
ben geçen hafta 2 gün hastanede yattım. öğrendiğimin 4.gününde aşırı bel-kasık-karın ağprısı oldu acile gittik yatırdılar.. dış gebelik riski olabilir dediler.. karnımda nedeni bilinmyeen bir sıvı var halende var... ama sonra kan değerlerim ve hormon değerlerim normal seyredince çıkarttılar.. pzt gittim keseyide gördüm.. bunlar devlet üniverties hastanesinde oldu.. pzt tekrar burda kontrolum var ama ben şubat ayında kimysal gebelik geçirmiştim o zaman özele gitmiştim memnun kaldım.. şimdi yine o dr gidecem bakalım faktlı bir göz neler dicek.. dünya kadar da sormam gereken şey var zaten..liste yapıorum soracaklarımı unutmamak için:)

canım hoşgeldin.. daha yeni hamişsin.. geç döllenme yaşamışsın çok büyük bir ihtimalle.. kese görünmesi için 5. haftada olman lazım.. kaç günde bir adet oluyordun??

korkma ... sadece geç döllendiğin için böyle ilerliyorsun.. kese göründiyse bir sorun yok.. birde kalp atışını duydunmıu tamamdır çok şükür..
şöyle ki geçtiğimiz perşembe kan testinde o hcg değerim 165 çıktı 6 haftaya göre çok az olunca bir de ultrasonda hiçbirşey göremeyince gün aşırı test istedi doktor en az ikiye katlamalı dedi.
cumartesi günü 430 çıktım çok şükür. pazartesi ise 1109 doktorum çarşamba gününe 1600ü geçeceğini ve bebeğin görüneceğini söyledi
çok şükür dün sabah gittiğimde siyah lekeciği gördü
ama yine üstten değil alttan ultrasonla gördü

zatne geç döllenmeye denk düşen erken bişi dedi hani daha erken fazlarda diye. konunun özü: inşallah kazasız belasız gelecek de ufaklık. ne zaman gelecek bilemiyorum :37:

o yüzden bi aralık bi ocak takılırım :49:

ha bi d e10 gün sonraya çağırdı gle bi kalp atışlarını dinleyelim dedi
hadi inşallah

walla canım bende senin gibyim.. yoktur inşş.. pozitif düşüncez hep iyi düşüncez ki stres olmayalım..
ben geçen hafta 2 gün hastanede yattım. öğrendiğimin 4.gününde aşırı bel-kasık-karın ağprısı oldu acile gittik yatırdılar.. dış gebelik riski olabilir dediler.. karnımda nedeni bilinmyeen bir sıvı var halende var... ama sonra kan değerlerim ve hormon değerlerim normal seyredince çıkarttılar.. pzt gittim keseyide gördüm.. bunlar devlet üniverties hastanesinde oldu.. pzt tekrar burda kontrolum var ama ben şubat ayında kimysal gebelik geçirmiştim o zaman özele gitmiştim memnun kaldım.. şimdi yine o dr gidecem bakalım faktlı bir göz neler dicek.. dünya kadar da sormam gereken şey var zaten..liste yapıorum soracaklarımı unutmamak için:)

benim ara ara kasıkta çok küçük çekilmeler oluyor doktorum normal dedi sadece kanamn olursa acil gel dedi şükür öyle bir sorun olmadı göğüslerimde dolgunluk ve uçlarında acı var benim ilk gebeliğim umarım sorun yoktur ben sorun olduğunu sanmıyorum ama kalp atışını duysam daha da rahat olacağım

aaa benim de inanılmaz şiddetli ağrım var öğrendiğim günden beri
geceleri uykularımdan uyanıyorum
doktor da dış gebelikten şüphelendi önce ya da iç kanama olabilir belki dedi
baktı sıkıntı yok normal ağrı dedi

sana çok çok geççmiş olsun da... kimyasal gebelik nedir?

oh çok şükür herkesin kasık ağrısı oluyor herhalde ben korkudna ölüyorum kaçgündür

ama öyle böyle dğeil bu ağrılar da pofff

bir de pko ne demek?

benim canım bi sürü şey çekiyo ama iştahım kapandı, o şeyi yediğimi düşününce midem bulanıyo :D
yoksa canımın çektiği herşeyi yesem vay halime :D
eşime yemek de yapmıyorum kaç gündür, soğan salça fln fikri bile kötü.

siz niye eşlerinize verdiniz aşerme hakkını :52:

Biz vermedik ki kendileri aldılar.:19::19::19:

aslen Antalya da yaşıyoruz ama Ankara ya geldim evlenince:61: ailem yok yanımda, onlar yoksa her yer gurbet:58:

bende Antaylyanın bır yerınden İzmir'e gelın geldım kı Aslende izmirliyim

canim nerden okadar sik gittin tup bebismi seninki herseyde vardir bir hayir bebisin saglikli olsunda

.

yok cnım tüp bebek degıl kahverengı lekelerımden dolayı gıttım

ayrıca bebegımı gormek ıstıyorum da merak edyorum ıyı mı dıye :69:

şöyle ki geçtiğimiz perşembe kan testinde o hcg değerim 165 çıktı 6 haftaya göre çok az olunca bir de ultrasonda hiçbirşey göremeyince gün aşırı test istedi doktor en az ikiye katlamalı dedi.
cumartesi günü 430 çıktım çok şükür. pazartesi ise 1109 doktorum çarşamba gününe 1600ü geçeceğini ve bebeğin görüneceğini söyledi
çok şükür dün sabah gittiğimde siyah lekeciği gördü
ama yine üstten değil alttan ultrasonla gördü

zatne geç döllenmeye denk düşen erken bişi dedi hani daha erken fazlarda diye. konunun özü: inşallah kazasız belasız gelecek de ufaklık. ne zaman gelecek bilemiyorum :37:

o yüzden bi aralık bi ocak takılırım :49:

ha bi d e10 gün sonraya çağırdı gle bi kalp atışlarını dinleyelim dedi
hadi inşallah

cnm benimde allttan muayene ile gördü sorun yok... min 500 olmalı değer normal gebelik için.. ii değerlein merak etme.. benim en son pazartesi 3200 dü.. bugüne sanırım 10000 i geçmiş olması lazım.. inş...

benim ara ara kasıkta çok küçük çekilmeler oluyor doktorum normal dedi sadece kanamn olursa acil gel dedi şükür öyle bir sorun olmadı göğüslerimde dolgunluk ve uçlarında acı var benim ilk gebeliğim umarım sorun yoktur ben sorun olduğunu sanmıyorum ama kalp atışını duysam daha da rahat olacağım

benimde kasık ağrım var hafif batma çekme şeklinde dr a sorudm normal dedi .. rahim büyüyo ve baskı yapıyor dedi.. ama dayanılmaz ağrınız var dr a mutlaka söyleyin kızlar..

aaa benim de inanılmaz şiddetli ağrım var öğrendiğim günden beri
geceleri uykularımdan uyanıyorum
doktor da dış gebelikten şüphelendi önce ya da iç kanama olabilir belki dedi
baktı sıkıntı yok normal ağrı dedi

sana çok çok geççmiş olsun da... kimyasal gebelik nedir?

cnm.. o kadar ağrın varsa dr tekrar söyle önlemini al.. çok ağrı ii değil diyorlar.... ama ufak çekilme batma oluyorsa nprmal.. inşş geçer tatlım belki ağrı eşiğin düşüktür senin... sen canını sıkma yeterki.

kimyasal gebelik normal döllenme gerçekleşiyor.. ama rahme tutunma sırasında gelen spermlerde hata olduğu için kromozom hatası ile döllenmiş yumurta rahme tutunamadan kendiğilinden düşüo.. kanama ile.. normal adet gibi olurosun ama biraz daha koyu ve çok kıvamda.. kadınların % 60 ı bunu yaşarmış.. ve anlamazmış.. ama benim gibi adetin 1 gün geciktimi hamilemiyim diye kanda baktırınca anlıyorsun.. adetim 8 gün geçmişti değerim 11 di.. ve yükselmedi.. dr lar değer 500 olana kadar her gebeliği riskli sayıyorlar..

Son düzenleme:
hoşgeldin zümrem.napacagız gün boyu bilgisayarın karşısında,Allaha emanet yavrum ben 9.haftadan gün aldım

Valla hayatım bu seneyi kapattık sayılır zaten, ben artık ders falan yapmıyorum okulda, çocuklar oyun oynuyolar, ben de gürültüden rahatsız olduğumda bırakıp öğretmenler odasında oturup dinleniyorum artık napim :49: bebeğim daha kıymetli artık :49: bidahaki sene için de eğer kafamı bozarlarsa eylülde rapor alır doğum iznine erken girerim, 2. dönem de doğumdan sonraki izin bitince onu da raporlarla kapatırım diyorum, mümkün olduğu kadar okuldan ve bilgisayarlardan uzak kalmaya çalışıcam yani :34:

kimyasal gebelik normal döllenme gerçekleşiyor.. ama rahme tutunma sırasında gelen spermlerde hata olduğu için kromozom hatası ile döllenmiş yumurta rahme tutunamadan kendiğilinden düşüo.. kanama ile.. normal adet gibi olurosun ama biraz daha koyu ve çok kıvamda.. kadınların % 60 ı bunu yaşarmış.. ve anlamazmış.. ama benim gibi adetin 1 gün geciktimi hamilemiyim diye kanda baktırınca anlıyorsun.. adetim 8 gün geçmişti değerim 11 di.. ve yükselmedi.. dr lar değer 500 olana kadar her gebeliği riskli sayıyorlar..

Ben bunu tam 3 defa yaşadım işte :5: bitane de dış gebeliğim var :5: ve bunların hepsini eşimin sperm morfolojisindeki sorun yüzünden yaşadık, neyseki varikosel ameliyatından hemen 2 ay sonra bu sefer sağlıklı bi bebeğimiz olacak inşallah :49:

Back
X