2011 Aralık Anneleri

Valla hayatım bu seneyi kapattık sayılır zaten, ben artık ders falan yapmıyorum okulda, çocuklar oyun oynuyolar, ben de gürültüden rahatsız olduğumda bırakıp öğretmenler odasında oturup dinleniyorum artık napim :49: bebeğim daha kıymetli artık :49: bidahaki sene için de eğer kafamı bozarlarsa eylülde rapor alır doğum iznine erken girerim, 2. dönem de doğumdan sonraki izin bitince onu da raporlarla kapatırım diyorum, mümkün olduğu kadar okuldan ve bilgisayarlardan uzak kalmaya çalışıcam yani :34:

Ben bunu tam 3 defa yaşadım işte :5: bitane de dış gebeliğim var :5: ve bunların hepsini eşimin sperm morfolojisindeki sorun yüzünden yaşadık, neyseki varikosel ameliyatından hemen 2 ay sonra bu sefer sağlıklı bi bebeğimiz olacak inşallah :49:

walla cnm bizde bir sorun yok bazen olabiliyormuş.. şu anda hamileyim 2 ay geçti kaldım.. allahım hepimiizn hamişliğini daim eder inş...

senin radsyosayndan uzak durma şansın var dur cnm.. ama unutmaki tc bile radyasyon saçıo.. pc, internet, cep telefonu.. n eyazkki bu devirde hele çalışn anne adayı olarak çok izole yaşayamıyoruz...

canım bebek gözüktü mü sende 3,5 m bebeğin boyu diye biliuorum.doktora ne zaman gittin

Doktorum bana akşam yemeklerinden sonra yarım saat yürüyüş yapmamı söyledi, evde kocişin koşu bandı vardı, düşük hızda yürüyorum onda her akşam :34: bi de sınırsız yüzebilirsin istersen dedi ama yüzme bilmiyorum ben :1: son 3 aya girdiğimizde doğumu kolaylaştırıcı egzersizler verecekmiş ama ilk aylarda egzersiz yapma, ters bi hareket yaparsın, sadece yürü dedi :34:

ben onceden de yuzuyordum simdi de yuzuyorum. yuruyusumun de temposunu dusurdum. kosu bandinda 6 km hizla 50 dk. yuruyordum. simdi 4 km hizla yarim saat falan yuruyorum.

haftada 2 gun de yarim saat yuzuyorum.

Canım spor sağlık için gerekli... Ama çok dikkatli olmak lazım. Özellikle yüzme konusunda hijyen çok önemli. Yüzme nedeniyle daha ileri haftalarda enfeksiyon nedeniyle bebeğini kaybeden arkadaşlarımız oldu. Bu konuda hassas olmanızı tavsiye ederim....
Bir de önceden düşük vb olaylar yaşamış veya lekelenmesi olan arkadaşlara spor yapmayı, uzun seyahatler yapmayı önermem. Spor değilde seyahat tecrübemle sabittir sonucu pek iyi olmuyor...

merhaba
dokordan geldim
hem iiim hem deil.
kalp atışı var ama yavaş dedi. gösterdi, gözüküor . bir de kesene göre bebek biraz küçük dedi. 7+1 olması gerekirken 6+4 çıkardı. bebein bouda 6,9mm. endişelenlem dedi. bir hafta daha bekle dedi. o zaman net belli olur dedi. salıklı bi bebekse gelişmee devam eder dedi. saglıksa kendiliinden atılır dedi. ne olur dua edin arkadaşlar. çok ihtiacım var.
Canım arkadaşlar yazmışlar gerekenleri. Bir yerde okumuştum: Şimdi de baktım netten elinizi karnınıza koyup el-mübdi demek iyiymiş.Anlamı: “Varlıkları, daha önce bir misli ve benzeri olmaksızın, ilk defa yaratan."
Merj belki seni de rahatlatır. Dualarım sizlerle...

Canım spor sağlık için gerekli... Ama çok dikkatli olmak lazım. Özellikle yüzme konusunda hijyen çok önemli. Yüzme nedeniyle daha ileri haftalarda enfeksiyon nedeniyle bebeğini kaybeden arkadaşlarımız oldu. Bu konuda hassas olmanızı tavsiye ederim....
Bir de önceden düşük vb olaylar yaşamış veya lekelenmesi olan arkadaşlara spor yapmayı, uzun seyahatler yapmayı önermem. Spor değilde seyahat tecrübemle sabittir sonucu pek iyi olmuyor...

Canım arkadaşlar yazmışlar gerekenleri. Bir yerde okumuştum: Şimdi de baktım netten elinizi karnınıza koyup el-mübdi demek iyiymiş.Anlamı: “Varlıkları, daha önce bir misli ve benzeri olmaksızın, ilk defa yaratan."
Merj belki seni de rahatlatır. Dualarım sizlerle...

bana da edin ltfn :59:

ben keseyi görmeye gittiğimde ilk ultrason çıktısını verdi doktorumuz kara deliğimiz o bizim babası kara deliğim diye seviyor onu:16:

yaw benim kocam da kese olayini ogrendiinden beri (biz onceden bu durumlardan bihaberdik, doktor kese goruncek once diince hic anlamamistik) beni keseli sican diye caariyooo. seviniim mi uzuliim mi bilemedim :52:

Hamilelerin duası, bir de müminin mümine yaptığı dua da kabul olurmuş. Hepimiz birbirimize dua edelim.

Benim de 8. haftalık bir düşük bir de 25. haftalık erken doğumum var. Şükür ikisinin arasında zorluklarla da olsa vaktinde doğmuş şu an 6.5 yaşında bir oğlum var. Hepimiz birbirimize dua edelim. Benim endişelerim haftalarım ilerledikçe artacak sanırım...

Hamilelerin duası, bir de müminin mümine yaptığı dua da kabul olurmuş. Hepimiz birbirimize dua edelim.

Benim de 8. haftalık bir düşük bir de 25. haftalık erken doğumum var. Şükür ikisinin arasında zorluklarla da olsa vaktinde doğmuş şu an 6.5 yaşında bir oğlum var. Hepimiz birbirimize dua edelim. Benim endişelerim haftalarım ilerledikçe artacak sanırım...

Canım benim Allah razı olsun Allah bebişini sağ salim kucagına almayı nasip etsin sağol duaların için düşündüğün için gerçekten desteğinizle nasıl geçti bu hafta anlamadım
gerçekten duamdasınız mesela olbey gitti doktora ben kendim gitmiş kadar heyecanlandım valla bugünde kalp atışı duyan arkadaşlarımızın yazdıklarını görünce geceki gerginliğim geçti yarında epeeeeyyy doktora gidicek var Allah herkesten pıt pıt iyi haberler duymayı nasip etsin kalp atışlarını duyup geliriz inşallah
Allah hepimizi muvaffak etsin bu yolculukta daha en başından heyecanla başladık bakalıım Bismillah

chnb 8 haftalık dusugunde normal adet kanaması gıbı mı oldu kurtaj mı oldun

cok korkuyorum ınsallah bebegım ıyıdır bı kac yerde bebegının kalbı durmuş olanları okudum aklımdan gıtmıyor..

yarın bı gelse ..

Canım benim Allah razı olsun Allah bebişini sağ salim kucagına almayı nasip etsin sağol duaların için düşündüğün için gerçekten desteğinizle nasıl geçti bu hafta anlamadım
gerçekten duamdasınız mesela olbey gitti doktora ben kendim gitmiş kadar heyecanlandım valla bugünde kalp atışı duyan arkadaşlarımızın yazdıklarını görünce geceki gerginliğim geçti yarında epeeeeyyy doktora gidicek var Allah herkesten pıt pıt iyi haberler duymayı nasip etsin kalp atışlarını duyup geliriz inşallah
Allah hepimizi muvaffak etsin bu yolculukta daha en başından heyecanla başladık bakalıım Bismillah

Evet birbirimizden etkileniyoruz. O dediğim esmaül hüsnadan. Böyle bir topikte görmüştüm. Arada yap canım...

chnb 8 haftalık dusugunde normal adet kanaması gıbı mı oldu kurtaj mı oldun

cok korkuyorum ınsallah bebegım ıyıdır bı kac yerde bebegının kalbı durmuş olanları okudum aklımdan gıtmıyor..

yarın bı gelse ..

İnşallah iyidir. Benim 7 haftada lekem oldu hastaneye yattım ama bebeğin gelişimi 4 hafta gibiydi kendiliğinde hastanede yatarken düştü ama kanamaydı yalnızca. Endişelenme, tedbirli ol canım... İlişki de olmuyormuş zaten olmasın. Benim bütün hamileliklerimde yasaktı...

anladım cnım ınsallah saglıkla kucagımıza alırız

tedbırlı oluyorum olmam mı bı gecse şu aylar :)

moral bozmak gibi olmasin ama deniz kenarinda yetismis insanlar icin ankara cidden zor bi yerdir diye dusunuyorum. dogdugumdan beri deniz olmayan hicbir sehirde yasamadim. dusununce zor geliyor.

ama bebisleriniz ve guzel yuvalariniz insallah hic bir ozlem birakmaz icinizde.

Ben 40 derece olan hatta yazın onu bile gecen memleketten gelin gittim hemde 4 gün önce bile kar yağan hava -20 olan biyere :) (Adana'dan rochester new York'a )

Valla hayatım bu seneyi kapattık sayılır zaten, ben artık ders falan yapmıyorum okulda, çocuklar oyun oynuyolar, ben de gürültüden rahatsız olduğumda bırakıp öğretmenler odasında oturup dinleniyorum artık napim :49: bebeğim daha kıymetli artık :49: bidahaki sene için de eğer kafamı bozarlarsa eylülde rapor alır doğum iznine erken girerim, 2. dönem de doğumdan sonraki izin bitince onu da raporlarla kapatırım diyorum, mümkün olduğu kadar okuldan ve bilgisayarlardan uzak kalmaya çalışıcam yani :34:

Ben bunu tam 3 defa yaşadım işte :5: bitane de dış gebeliğim var :5: ve bunların hepsini eşimin sperm morfolojisindeki sorun yüzünden yaşadık, neyseki varikosel ameliyatından hemen 2 ay sonra bu sefer sağlıklı bi bebeğimiz olacak inşallah :49:
canım senin branşın nedir? bir de hangi ildesin?

anladım cnım ınsallah saglıkla kucagımıza alırız

tedbırlı oluyorum olmam mı bı gecse şu aylar :)
ben olamıyorum bugün pc çantamı okulun duvarı üstüne koymak için tek kolumla öyle bir yukarı kaldırdım ki taa kasığım acıdı. çok korkuyorum bişi olmaz işallah...
yarın benim içinde büyük gün. çok korkuyorum ama içimden de herşey güzel olacak gibi geçiyor.

gerçekten tüm anne adaylarının dualarına ihtiyacım var...

Back
X