daha ancak eve gelebildim tüm yazıları okumak epey zamanımı aldı. maşallah bugün hiç üzücü haber yok kızlar çok sevindim. kalp atışı duymaya gidecek arkadaşlarımıza beni örnek vermişssiniz çok güldüm

gerçekten 1 hafta geç gidin ama mutlu haber alıp çıkın doktordan aksi takdirde o kadar zor geçiyor ki zaman helede benim ki gibi şuursuz bi doktora denk geldiyseniz çok şükür Rabbim yüzümü güldürdü ilkkez bugün hamileliğimin tadını çıkardım:82: çok mutluym Hamdolsun
ayrıca beslenme için doktorum bana bilgi verdi sizlerle paylaşayım
gün içinde mutlaka tüketmemi istediği 1kibrit kutusu kadar peynir gün aşırı yumurta iyi pişmiş 1-2 bardak süt + yarım kase yogurt yada 1 bardak tuzlu ayran lifli gıdalar haftada bir ızgara balık haftada bir çok pişmiş et iyi yıkanmış yeşillik ve bol bol sebze dedi
bagırsak hareketliliği için probiyotik yogurt önerdi
haftada 3 gün yarım saat yürüyüş ve sınırsız yüzme dedi pilates yok dedi

gerilme ve uzanma hareketleri yapma agır kaldırma üşüme meyve çayları normal siyah çay kakaolu ve kafeinli içecekler ve çikolata tüketme hayvansal gıdaları dışarıda yeme dedi

bide bana hamilelikle ilgili bişiler okumamı yasakladı telaş yapıyormuşum yapıyor muyum hiç yapmadım aa kim görmüş