2011 Aralık Anneleri

ben üyeyim ama 6 aylıkken göndericekler :26:

bende üye olmuştum hamileliğimin başında bana birşey gelmedi ne zaman gönderiyorlarmış ki?

Merhaba hoşbulduk,
Haluk Erkura gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum, sen kime gidiyorsun?

duymadım ben o doktoru ben aslında gıtmedım yanı ozel yerıne ,ıbrahım yanık'ı dusunuyorum ama kararsızım ..

sen nerede oturuyorsun

duymadım ben o doktoru ben aslında gıtmedım yanı ozel yerıne ,ıbrahım yanık'ı dusunuyorum ama kararsızım ..

sen nerede oturuyorsun

bir arkadaşımdan İbrahim Yanığın iyi olduğunu duymuştum ama hiç gitmedim, muayene olmadan anlaşılmıyorki:59:

2. ama ilkinin kalbi durmuştu ya:(( hatırladınmı ocakta aldılar 6 haftalıkken durmuştu şimdide ne zaman gitsem ilk sorum kalbi atıyomu oluyo inş bu defa kucamıza alırız sağlıkla

sen içini ferha tut ilk çocuklarda olabiliyor böyle şeyler benimde görümcemin ilk çoçuğu öyle olmuştu 3 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi tatlımı tatlı 1,5 yaşında bir kızı var...

banada benim bebişin kalbi çok yavaş atıyor gibi geliyor dr söyledim gayet normal dedi ama sürekli bunu düşünüyorum

unutmuşum muhtemel doğum tarihim 17 aralık 2011
sat:12 mart 2011

hayırlı olsun cnm. Aramıza hoşgeldin.

biz de hemen söyledik yaa ben hiç değilse sonuç kesinleşene kadar bekleyelim dedim, kan testinden sonra hemen herkese söylemiş, sonra da mecbur annemlere söyledik niye bize söylemediniz olmasın diye, sonra kimle konuşsam en alakasız insana bile söylemiş herkes hayırlı olsun diyordu:26:
ilk olunca bekleyemiyorlar demek ki:40:

Valla bizde de herkese yayan ben oldum. Neden çekineyim ki. Veren de Allah alanda. Rabbim nasip etti dedim. Olmazsa Rabbim nasip etmedi derim. Olanı engelleme şansımız mı var sanki.

Kızlar benim dersim bitmek üzere çıkıyorum artık, eve geçip kafamı dinlicem, çocuklara dur sus demekten çok yoruldum bugün :25: eve gecince yine girmeye çalışırım daha yemek işlerim de var ama :26: hadi öpüldünüz mucu mucuuuuuu :54:

Öptüm cnm. İyi dinlen. Bide okulu yeniden sevmeye çalış yoksa şu 9 ay sana zehir olabilir. :55:

aminnn canım,benim de 1-2 haftalık gitmişti ilki,tsh değerim yüksekmiş ondan olmuş,hamile kalamamın nedeni de oymuş,neyse çabuk öğrendik,çabuk geçti,düzeldi hamile kaldım,2zdi önce biri gelişmedi,hayırlısı böyleymiş napalım,şimdi de çeyrek çeyrek alıyom troit ilacını günlük,kabızlığı da yok ediyo:66::66:

Tsh dikkat et cnm. Ve her ay mutlaka test yaptır. Her ay değerin değişecektir. Çocukta senden tsh alacaktır. Bende günde 1,5 tane kullanıyorum.

kızlar mılupanın annebebk klubune uye olun..

bebegımın ılk bezı geldı ..

mılupaya uye olmustu ,

bı paket 8 adet yenı dogan saf ve dogal bebek bezı
bır tane emzıren anneler ıcın karısık bıtkı cayı
bebegımın fotosunu buzdolabına yapıstırmakm ıcın cerceve
bı paket ıslak mendıl ıcınde 10 tane var
pişik onleyıcı krem 4-5 kullanımlık
sac ve vucut sampuanı 3-4 kullanımlık
bir cd
hamılelık dergısı
8 tane de farklı urunlerde %25 ve %30 arasında degısen ındırım kuponları

cok begendım ben ..:81:

Bend eüyeyim ama bizim evde kimse yok ki gitiyse bile alan olamaz ki.:53:

2. Ama ilkinin kalbi durmuştu ya:(( hatırladınmı ocakta aldılar 6 haftalıkken durmuştu şimdide ne zaman gitsem ilk sorum kalbi atıyomu oluyo inş bu defa kucamıza alırız sağlıkla

yapacak bişey yok,herşeyde vardır bi hayır sağlıklı değilse bi şekilde gidiyo,rabbim hayırlısını versin,kaldıramayacağımız yükü vermesin

sen içini ferha tut ilk çocuklarda olabiliyor böyle şeyler benimde görümcemin ilk çoçuğu öyle olmuştu 3 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi tatlımı tatlı 1,5 yaşında bir kızı var...

banada benim bebişin kalbi çok yavaş atıyor gibi geliyor dr söyledim gayet normal dedi ama sürekli bunu düşünüyorum

EVET bana da normal herşey dedi ama bana da bizim kalp atışımız gibi geliyo hani fazla olması gerekiyordu... neyse ii düşünelim ii olsun zaten drum kara haberci biraz teselli için öle bişey demez yani

Tsh dikkat et cnm. Ve her ay mutlaka test yaptır. Her ay değerin değişecektir. Çocukta senden tsh alacaktır. Bende günde 1,5 tane kullanıyorum.

canım 3 hafta önce hastaneye yattığımda bakılmıştı,1.14 çok iyi bi değer,yarım alıyodum,şimdi çeyreğe düşürdüm,çünkü daha önce gittiğim doktor 1.86yken çeyrek al yeter diyodu,şimdi 1.14 onun için çeyrek yeterli bence,hamileliğimi öğrendiğimde 3.7 ydi,yarım yarım aldım 1 ayda bu kadar düşmüş,onun için yarım fazla,t3.t4 te çok iyi,zaten hazımsızlıktan anlıyom bu ilaç geçiriyo,hiç kabız olmuyom hamileikte bile,normalde olurdum herzaman ilaçtan önce

aynı benım kocam :27:
sacmalayınca aynısın der ..

bende soyle bılıyorum bebek zekayı kadından alır vucut yapısını ıse babadan.o yuzdn yutdısında kı kadınlar fızıksel ozelleklerıne bakarak alırlarmıs kocayı :52:

bende fızıksel ozellıgıne baktım :27:,

bakalım ne olacak

ben de öyle biliyorum arkadaşlar yiyecekler elbette çok önemli ama,zekanın büyük bi kısmını anneden alırmış bebek.

geçmiş olsun canım,benim de dişim sızlıyo,bilmiyom çektireyim mi,idare mi edeyim,hamilelik zor zor:79::79:

ben çektirmek zorundayım. 20 lik diş çürümüş 1 haftadır doğru düzgün uyuyamadım :( malesef antibiyotik bile kullanıyorum. inşallah bugün çekilecek ve kurtulacağım :))

ben de öyle biliyorum arkadaşlar yiyecekler elbette çok önemli ama,zekanın büyük bi kısmını anneden alırmış bebek.

daha ne isterim ki :66::66:tıpkı babasına benzesin istiyorum ama tabi ben daha güzelimde :17::17:babamıza jest yapalım dimi:9::9:zeka bendense tamamdır şimdiden korkmam zehir gibi olcak demek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:hahaha babamız duymasın gene der ne kadar mütavazisin diye:27::27:

Back
X