2011 Aralık Anneleri

selam minnakların annesiii nasılsınız bakalım....
biz dün dr. rutin gebelik tahlillerimiz yapıldı kanım cok düşük kızlar normalde 11 ve üstü olması gerekiyor ama benim 9 cıktı dr. cok düşük dedi yanlız gezme yoksa düşer kalırsın biryerde dedi..zaten pazar günüde fenalaşmıştım kansızlıktanmış oda kan ilaçı verdi sabah akşam onu kullanıyorum takviye yiceklerle tamamlaya çalışıcaz artıkın..
dün minnakımı gördükk uyuyodu sıpa yine eller yüzünde bardaş kurmuş yatıyo dr. kaldırmaya çalıştı niyeti yoktu bizimkisinin dr. amcamız herşeyi gösterti cok şükür normal cinsiyetine bakmak istedi ama sıpa bardaş kurunca bişeycik göremedik neyse 2 hafta sonra kendi dr. söylicekmiş..

bu arada ikili testimizde cıkmış dr. tlf actı cok şükür hiçbir sorun yokmuşş ama sonucu elime almadım topiğimizin sahibi free beta hcg değerini yazın demişti en kısa zamanda çarşıya cıkınca alıcam o zaman söylerim..

ayy ben hamiş tşörtü aldım kızlar g.g cok cici vede cok uygun normalde dışarda sormuştum 50 filan demişlerdi ama burda daha uygun lingi koyucam bakın sizde penyeside cok güzel tavsiye ederim..
en kısa zamanda fotosunu koyarım bakarsınız..

ESPRİLİ HAMİLE AİLE TİŞORT GittiGidiyor.com'da #39085583

bişi sorcam sayın diş hekimim:) benim 4 5 yıl önce çektirdiğim dişimin altında kök kalmış bunu ne yapıcam hamileyken böyle bir operasyona girmem tehlikeli midir? hiç müdahele ettirmesem nolur

iltihaplı bir durum yoksa şu an böyle bi operasyona girmene hiç gerek yok.doğumdan sonra aldırırsın canım.çünkü kemik kaldırırlarsa antibiyotik kullanman gerekir,hamileyken gerek yok.

selam minnakların annesiii nasılsınız bakalım....
biz dün dr. rutin gebelik tahlillerimiz yapıldı kanım cok düşük kızlar normalde 11 ve üstü olması gerekiyor ama benim 9 cıktı dr. cok düşük dedi yanlız gezme yoksa düşer kalırsın biryerde dedi..zaten pazar günüde fenalaşmıştım kansızlıktanmış oda kan ilaçı verdi sabah akşam onu kullanıyorum takviye yiceklerle tamamlaya çalışıcaz artıkın..
dün minnakımı gördükk uyuyodu sıpa yine eller yüzünde bardaş kurmuş yatıyo dr. kaldırmaya çalıştı niyeti yoktu bizimkisinin dr. amcamız herşeyi gösterti cok şükür normal cinsiyetine bakmak istedi ama sıpa bardaş kurunca bişeycik göremedik neyse 2 hafta sonra kendi dr. söylicekmiş..

canım kan ilaçlarını alırken yanında portakal suyu gibi c vitamini içeren bişeyler içersen demir daha çabuk emilir,ilacın etkisi de fazla olur,ama süt ürünleriyle beraber alma ilacı sabah içeceksen,süt yoğurt vs. öğlen,ikindi al,diğer ilacı da yatarken al,böyle daha iyi verim alırsın,benim demirim az,gidince ilaç yazdıracam

canım kan ilaçlarını alırken yanında portakal suyu gibi c vitamini içeren bişeyler içersen demir daha çabuk emilir,ilacın etkisi de fazla olur,ama süt ürünleriyle beraber alma ilacı sabah içeceksen,süt yoğurt vs. öğlen,ikindi al,diğer ilacı da yatarken al,böyle daha iyi verim alırsın,benim demirim az,gidince ilaç yazdıracam

sağol canım bilgi verdiğin için bu söylediklerini yapıcam..:70:

yaa kızlar ben geçen ay hamile bir kadında bir tişört gördüm siyah cırtcırtlı ve üzerin 7 month yazıyordu sayı kısmı sökülüp takılabiliyor yani ona soramadım hiç gördünüzmü öyle bişey

diş ağrısı çok zor ya,ben de çok çektim,2 dişim yok,3 ü dolgu,ön dişler de dolgu var,nene olduk bu yaşta ya,hamilelik öncesi hepsini hallettim,sonra uğraşmayayım diye,ama kanal tedavisi olan bazen koku yapıyo,bazen kanıyo,bazen de geri geçiyo,iyi bakmaya çalışıyom,gittiği yere kadar,sonunda bana da çektirmek gözüküyo:59::59:

allah yardımcımız olsun

pokim nette gezinirken bir şey okudum
hamileyken ağızda daha fazla bakteri oluşup diş çürümesine sebep oluyormuş. bunu önlemek içinde doğal damla sakızlı papatyalı bir diş macunu varmış. çok işe yaradığını yazmış kullanıcılar
bu diş macunu hakkında bilgin var mı acaba?

işe başlayalı 2 gün oldu ama bu bebiş beni resmen uyutuyor gözlerimi açamıyorum uykudan... önce bulanıyor sonra uyutuyor....

ne yapcam ben kendimi işede veremiyorum valla

canım eşim hiç fark etmez diyo,sağlıklı olsun istiyo :emir_bebek:önceden sabah namazlarını kılar hemen yaradık 10 dk daha uyusak kardır diye şimdi hiç uyumuyo hep secdede dua ediyo hemde her sabah :14::14:dün sabah sordum neden bu kadar uzun kalıyosun yatsana biraz daha diye evladım için dua ediyorum artık sadece sağlıklı olsun diye dedi :14::14:ayyy o kadar ağladımki diken diken oldum :14::14:onun için fark etmiyo ama kızım diye seviyorum diye oda bazen kızım diyo :43:

maneviyatınız çok güzel maşallah

hu huuuuu orda kimse yokmu uyuyakalcam masa başında ... göreceksiniz hepiniz:18:

Back
X