günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim Allah'a şükür. Dün başımın ağrısından ölüyordum, o yüzden yazacak durumda değildim, yoksa aklımdaydınız.:96: Akşamüzeri doktora gittik, aradan 5 hafta geçmişti, bebişim o kadar büyümüş ki..

çok şükür çok sağlıklı dedi doktorumuz. eşim de ilk defa gördü, çok duygulandı, uykusunda bile bebeğim diyip gülümsüyor aşkım
karnımdan muayene edeceğini söyledi doktor, yani alttan değil öyle mi dedim, havalara uçuyordum valla, bundan sonra hep karından bakacaz dedi

sonra jeli sürdü ve ekranı çevirdi

ben tabi bu görmediğim sürede onlarca kabus görmüşüm, kalbi atıyo mu hala duymamışım, nasıl endişeliydim bebişim için bir bilseniz. :18:

çok duygulandım baktım bebeğim ete kemiğe bürünmüş kocaman bişey olmuş, anne yüreği işte kalbi atıyor mu dedim sesim titriyordu

doktor gülümsedi atıyor, bak dedi, evet atıyordu

ondan sonrA sakinleştim, içim rahatladı, artık bebişimizi izliyorduk
muayeneden önce 2 tane çikolata yemiştim, normalde yemem de, sizin anlattıklarınızla benim de bebişim hoplasın zıplasın taklalar atsın diye

ama o da ne bebiş uyuyordu

hepimiz gülmeye başladık benim karnım oynayınca yavrum, uykusundan uyandı, elleri kolları hepsi oluşmuş yavrumun, böyle düşecek gibi oldu, ilk hareketi selam verir gibi elini oynatması oldu:80:

biraz kımıldandı

sonra da sırtını döndü yavrum, tekrar uyudu, daha da ne yaptıysak uyandıramadık
sonra doktor boyunu ölçtü, bişey söylemedi sanırım, fotoğrafa göre bi yerde 10 cm yazıyor, bi yerde de crl 50 mm yazıyor, ben ilk 10cm sandım ama sanırım ikincisi, yani 5 cm. ama bu sadece baş popo mesafesi
kalbinin sesini yine duymadık, makineden makineye farkediyor demek ki:44: bi de özel hastane ama 3 boyutlu görmedik makineleri öyle değilmiş. acaba başka yere gitsek cinsiyetini de belki öğrenebilr miyiz ki:26: bence erkek öyle hissediyorum, ama insan merak ediyor, bir de ilk çocuk olunca

aslında bişeyler gördüm gibi

ama doktor 1 ay sonra söyleriz cinsiyetini şimdi çok erken dedi.
gelecek ay 10 gün iş seyahatine şimdi sağlıklısın ama kendini riske atma hem yurtdışında mikrop da kapabilirsin dedi, yerine başkasını göndermelerini rica et dedi.

folik asit bitmişti yenisini alma dedi, elevit ve ferrum fort yazdı, birisi demir birisi kan ilacıymış, bunları kullanıcam şimdi
ilişkiden sonra kanama yaşadığım için sanırım 6 ay daha ilişki yasak, önceki gidişimizde de yasak demişti biz bi yaramazlık yapıp yine kanama olduğunu görünce yapamamıştık. şimdi yine yasak dedi, sanırım hep yasak diyecek

ben kocişi özledim yaa

neyse hayırlısı olsun bebik bi doğsun da
yavrum çok tatlı, eminim hepinizinki de öyledir, Allahım isteyip de olmayanlara da nasip etsin, bu mutluluğu herkes yaşasın inşallah
işyerinde site yasak, hiç giremiyorum öğle arasında gelirsem bakabilrim, akşam cevap yazarım. bugün doğum günüm, dışarı mı çıkarız onu da bilmiyorumi ama aklım sizlerde, ilk fırsatta gelicem inşallah

sizlerin de hayırlı haberlerinizi bekliyorum hepinizi çok çok seviyorum ve çook öpüyorum