valla ben de kız manyağıyım. herkes ama herkes erkek olcak seninki diyo.ben de öyle hissediyorum işin garibi.. sağlıklı ve hayırlı olsun da.. çok sabırsızlanıyorum öğrenmek için.bi diyorum bu bebiş herkesi şaşırtacak millet dumur olcak:) bi diyorum annelerin içine doğar yok bu kesin erkek...
bu arada haftaya perşembe tam 12 haftalık oluyorum inşallah. o güne ikili test için randevu alsam?
ayy cnm bende senınle aynı durumdayım eşimde bende kız bebek delisiyiz tabiki Allah hayırlısını versin ama bazen sırf insanların inadına kızım olsun die dua ediyorum kayınvaldem tarafı tutturmuslar erkek olacak dıe lafa geldı mı kız erkek ayrımı yok her laflarında ıns erkek olur demeye getırıyorlar bende erkek hıssedıorum onların sayesınde

Mrb,
Allah izin verir de tamamına erebilirsek, 23.12.2011 muhtemel doğum tarihimiz. En son iki hafta önce kalp atışını duymuştuk. Doktorum ilk 3ayda bebek ölümleriyle sık karşılaşıyoruz diyerek bu hafta sonu da çağırdı. Bir yandan olumsuz sonuçları görünce gideyim diyorum, bir yandan gereksiz yere bebeğimi ultrasona fazla maruz bırakmıyım diyorum. Zira 11.hafta bitiminde ikili taramamız var..Kararsız kaldım...Sizler ne yaptınız
Canım hayırlı ugurlu olsun Allh tamamına erdırsın ınsallah bencede ıcınde suphe kalmasın gıt hem bebısını gorursun hemde ıcın rahatlamıs olur