Tünaydın benden de kızlar..
Bulantısı.. kusması olanlara Allah sabır versin.. yakında atlatırsınız inşallah bu durumu..
ben çok şükür rahat geçiriyorum gebeliğimi..
kabızlık için doktorumdan ilaç istedim 8.haftada kontrole gittiğimde.. ilaç için çok erken dedi, sana sadece bol su, yürüyüş ve meyve tavsiye ediyorum dedi..(çok kızmıştım ilaç vermedi diye)
ama yine de onu dinledim.. elimden geldiğince en az 40dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum akşam işten sonra, günde 2,5lt su (gece içtiklerimi saymazsak) ve kuru veya taze kayısı.. afedersiniz kabızlık ta neymiş diyorum bazen.. cırcır oldum

ama hoşuma gidiyor kabızlıktan daha iyi.. iğrençleşmeden konuyu kapatıyorum..
yarın kontrolümüz var.. bakalım ikili taramayı da yarın mı yapacak doktor hanım... tecrubelerimi sizinle de paylaşırım..
bu arada lcw da bebişli hamile tshirt.lerin fiyatı çok güzel 15-17 TL gibi, ama her lcw da yok sanırım.. ben erken olmasına rağmen aldım 2 tane tshirt 1 de kapri.. anca ağustosta falan giyerim herhalde..
çok güzel gömlekler de var.. fiyatları öyle abartılı değil.. geçende bir hamile pantolonuna baktım başka bir yerde.. 70-80 tl fiyat görünce.. abow ne gerek var dedim kendimce.. paylaşmak istedim :)