• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

yaa bişey diycem. Ben birden acıyorum. Yiyorum işte örneğin bir simiti bitiriyorum (büyükük açsından yazmak zorundaydım) ama bir bakıyorum sanki ben onu hiççç yememişim hala açım. Midem bomboş sanki. Sizde de böyle oluyormu. Kan şekerim mi düşüyor acaba analamadımki. hep saat güzndüz 11:30 gibi böyle oluyor.:74:

bende aynıyım buseli :((
kan şekerimide 2 hafta önce bakıldı bi problem yok dedi doktor
neden böyle oluyor ben de anlamıyorum. sanki 3 gündür yemek yememişim gibi oluyo :((

yaa bişey diycem. Ben birden acıyorum. Yiyorum işte örneğin bir simiti bitiriyorum (büyükük açsından yazmak zorundaydım) ama bir bakıyorum sanki ben onu hiççç yememişim hala açım. Midem bomboş sanki. Sizde de böyle oluyormu. Kan şekerim mi düşüyor acaba analamadımki. hep saat güzndüz 11:30 gibi böyle oluyor.:74:

oluyor canım,hem de aylardır böyle,sabah 7 buçukta kahvaltı yapıyom,10 da acıkıyom biraz,halsizleşiyom süt içiyom,11 gibi meyve,12 gibi öğle yemeği,2 gibi meyve yine,3 gibi süt,4-5 arası meyve,5-6 arası ekmek arası yemek öncesi atıştırmalık bişey(eğer o saatte yemek yoksa) 7-8 arası yemek, yatmadan önce yine meyve

sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da kız da olsa erkek te olsa farketmez :emir_bebek::emir_bebek:
ama göstersinler artık di mi :))

doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum :((
2 hafta daha bekliyim hem 3 lü testi yaptırırım hem de cinsiyeti öğrenirim diye
ama günler geçmiyorrrrr :(((((

neden yaptırıyosn ki 3 lüyü,2 li iyiyse gerek yok ki,drların para tuzağı,dün doğum yapan arkadaşın evine gittik,onu başı çok ağrımıştı,2li 3lü riskli demişlerdi,4. ayda aminosentes yaptırdı memleketine gidip,sonucu 1 ay sonra temiz çıktı,onun için stresli geçti hamileliği,sonra yok şeker yüklemes,yok bu test,şu test, bebeği sürekli ağlıyomuş,kaşlarını çatıyomuş,ağlamaktan sesi kısılmış,hep hamileyken yaşadığım stresten oldu diyo,onun için açlık kan şekeri normalse birinin boşu boşuna kan verip,yükleme yaptırıp sonrada perhizle uğraşmasına gerek yok

saol arkadasim
ben kan ilaci ve vitamin kullaniyorum suan ama aralarinda yarim saat yapiyorum kan ilacinida yatmadan once iciyorum yoksa kabizlik yapiyor sabah icince .
ama hersey bebislerimiz icin hos benim buyuk danamdan dolyai minigimle fazla ilgilenemiyorum ama bebislerinizle bol bol konusun sizi suan duyuyorlar ve ilk 30 kelime ogrenerek doguyorlar yani severkende guzel sevin benim gibi
orani burani yerim diyerek degillllll:78::78::78::78::78::69::69:

aslında doğru söylüyorsun bide gece yatmadan denesem belki beni kabız yapmaz. Bide öyle deniyeceğim saol cnm benim.

Slm kızlar suan hastanedeyim sıramı bekliyorum çok heyecanlıyım cikolata yiyorum ins hayırlı sonuclar alirim

Hadi hayırlı haberlerle cnm. Gösterirse cinsiyetinide öğrenebilirsiniz.

sabah tartıldım kilo almamışım hala ii haber

ama dün gerçekten çok kötüydü halim yaaaa arabayla kına gecesi vardı gittik ama yarım saatlik yol midemi çok kötü yaptı dur kalk kızlar bi de bi bebek vardı bizim masada görmeliydiniz yemelikti tam bayıldım yaaaa fotosunu çektim telimde ekrana koyımde benim çocuğumda öle olsun

ben pc de masa üstüne de güzel bi bebek koydum ona bakıyom arada belki de ona benzer:49::49::49::49:

İyi fikir bende koyıyım şöyle mavi gözlü sarışın bir erkek çocuğu resmi.. Yalnış anlaşılmasın ammada sipariş verdi demeyin. sadece bir sene önce rüyamda mavi gözlü sarışın bir oğlum vardı 3 yaşındaydı. O çocuk hep gözümün önüne geliyorda ondan öyle dedim.

Tünaydın benden de kızlar..
Bulantısı.. kusması olanlara Allah sabır versin.. yakında atlatırsınız inşallah bu durumu..
ben çok şükür rahat geçiriyorum gebeliğimi..
kabızlık için doktorumdan ilaç istedim 8.haftada kontrole gittiğimde.. ilaç için çok erken dedi, sana sadece bol su, yürüyüş ve meyve tavsiye ediyorum dedi..(çok kızmıştım ilaç vermedi diye)
ama yine de onu dinledim.. elimden geldiğince en az 40dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum akşam işten sonra, günde 2,5lt su (gece içtiklerimi saymazsak) ve kuru veya taze kayısı.. afedersiniz kabızlık ta neymiş diyorum bazen.. cırcır oldum :1::1: ama hoşuma gidiyor kabızlıktan daha iyi.. iğrençleşmeden konuyu kapatıyorum..
yarın kontrolümüz var.. bakalım ikili taramayı da yarın mı yapacak doktor hanım... tecrubelerimi sizinle de paylaşırım..
bu arada lcw da bebişli hamile tshirt.lerin fiyatı çok güzel 15-17 TL gibi, ama her lcw da yok sanırım.. ben erken olmasına rağmen aldım 2 tane tshirt 1 de kapri.. anca ağustosta falan giyerim herhalde..
çok güzel gömlekler de var.. fiyatları öyle abartılı değil.. geçende bir hamile pantolonuna baktım başka bir yerde.. 70-80 tl fiyat görünce.. abow ne gerek var dedim kendimce.. paylaşmak istedim :)

cnm benimki korn flakes, kayısı (kuru-taze) ve kayısı hoşafına rağmen inatla geçmeyen bir kabızlıktı. İşte vitamini içmeyin 7-8 gün tuvaletim normale döndü. Bana doktor kabızlık içinde şurup vermişti ama ben korktum içmedim. Bide doktorum kesinlikle ishal olma şurubu fazla içme demişti. Çünkü ishal ile doğum kasılmasını aynı hormon yapıyormuş. dolayısıyla vucut karıştırıp çocuğuda çıkarmaya çalışabilirmiş. Burda bir arkadaş ishalden dolayı düşük tehlikesi geçirmiş ve uzun süre hast. yatmış diye biliyorum. Lütfen sende dikkat et.

bende midem tıka basa doluken bile açlık hissediyorum, ne olacak bizim halimiz, ben 5 kg aldım 65 oldum:43:

selam güzel anneler ne çok şey yazmışsınız böyle okumakla bitmez aman aman:nazar: sadece okuyorum ama yazamıoyorum bir türlü işler çok yoğun aklım hep sizde bende bebeğinin hareketini hissedenlerdenim içimde bir şey balık gibi hareket ediyor öpüyoruz sizi oğlumuzla beraber

ahanda derdimi anlatabilen biri çıktı :66::66::66:sanki ömrümce yemek görmemişim gibi oluyorum ya gözümün önünden neler neler geçiyo :56::56::56::56:durduramıyolar beni ara öğünlerde bol bol meyve yiyorum ama kesmiyo ya:26::26:garanti kesin 100 kg doğururum ben :49::49::49::49::36::36::36::36:

cnm benimki korn flakes, kayısı (kuru-taze) ve kayısı hoşafına rağmen inatla geçmeyen bir kabızlıktı. İşte vitamini içmeyin 7-8 gün tuvaletim normale döndü. Bana doktor kabızlık içinde şurup vermişti ama ben korktum içmedim. Bide doktorum kesinlikle ishal olma şurubu fazla içme demişti. Çünkü ishal ile doğum kasılmasını aynı hormon yapıyormuş. dolayısıyla vucut karıştırıp çocuğuda çıkarmaya çalışabilirmiş. Burda bir arkadaş ishalden dolayı düşük tehlikesi geçirmiş ve uzun süre hast. yatmış diye biliyorum. Lütfen sende dikkat et.

bilgilendirdiğin için sağol canım.. ama senin durumun belli ki vitaminlerden dolayı.. benimki kendimi bildim bileli.. kah normal oluyor kah kabız.. aslında tam ishal de değilim ama normalinden daha rahat çıkıyorum işte.. anlatabildim sanırım.. kabızlıkta ıkınırsın dert... ishal olursun.. kasılma yapar.. işimiz çok zor vallahi..
benim de yeni hamile bir arkadaşım var yarın 7 haftalık olacak, 5 gün hastanede yattı.. o da aslında zayıfçacık ama kabızlık derdi var işte.. ıkınmaktan rahimde kasılmalar olmuş, ağrıyla hastaneye gitti.. şimdi çok şükür iyi.. annelik daha doğurmadan gerçekten zor birşey, çok dikkat etmemiz gerekiyor canımızın parçasına birşey olmasın diye.. aralık ayı bana çok uzak geliyor..
eltim de dün doğum yaptı.. nur topu gibi oğluşu oldu :) eltimi sevmem ama bebek te tıpa tıp annesi.. çok ta tatlı ya :) öğleden sonra taburu olacaklar.. hafta sonu giderim görmeye artık.. biraz dinlensinler..

oluyor canım,hem de aylardır böyle,sabah 7 buçukta kahvaltı yapıyom,10 da acıkıyom biraz,halsizleşiyom süt içiyom,11 gibi meyve,12 gibi öğle yemeği,2 gibi meyve yine,3 gibi süt,4-5 arası meyve,5-6 arası ekmek arası yemek öncesi atıştırmalık bişey(eğer o saatte yemek yoksa) 7-8 arası yemek, yatmadan önce yine meyve

ay evet 2 saatte bir mutlaka yiyeceğim nolduk böyle anlamıyorum ki.

nanan başınmı kötü senin yine nerelerdesin, Türkmen gelini okul bitti diye mi giremiyorsun artık umarım bir sıkıntı yoktur.
Kötü kedi sero: kötü kedilik yapma sende amma naz yaotın gel artık bekliyoruz bak. Bu hamişlik bizi iyice alıngan ve agresif yaptı. Kızz küstün mü yoksa ondan mı girmiyon. Gel bak çiçekler döküyorum yollarına:71::71::71::71:

Efe cnm taşınma telaşından herhalde giremiyorsun bir an girsende iyiyim desen keşke. Tanem sende kaptırdın işe kendini galiba nerelerdesin.
merj nerelerde bu arada yaa... Saymaklada bitmiyor ismini saymadığım uğramayan arkadaşlar bir haber verin kendinizden.
starimucum sende listeyi bırak dedik bizi bıraktın gittin. Nerlerdesin özletme bu kadar kendini.

bilgilendirdiğin için sağol canım.. ama senin durumun belli ki vitaminlerden dolayı.. benimki kendimi bildim bileli.. kah normal oluyor kah kabız.. aslında tam ishal de değilim ama normalinden daha rahat çıkıyorum işte.. anlatabildim sanırım.. kabızlıkta ıkınırsın dert... ishal olursun.. kasılma yapar.. işimiz çok zor vallahi..
benim de yeni hamile bir arkadaşım var yarın 7 haftalık olacak, 5 gün hastanede yattı.. o da aslında zayıfçacık ama kabızlık derdi var işte.. ıkınmaktan rahimde kasılmalar olmuş, ağrıyla hastaneye gitti.. şimdi çok şükür iyi.. annelik daha doğurmadan gerçekten zor birşey, çok dikkat etmemiz gerekiyor canımızın parçasına birşey olmasın diye.. aralık ayı bana çok uzak geliyor..
eltim de dün doğum yaptı.. nur topu gibi oğluşu oldu :) eltimi sevmem ama bebek te tıpa tıp annesi.. çok ta tatlı ya :) öğleden sonra taburu olacaklar.. hafta sonu giderim görmeye artık.. biraz dinlensinler..

evet cnm ama napalım. Yıllarca annemiz bizim için tükendi şimdi sıra bizde. Allah analı babalı büyütsün eltinin oğlunuda.

ahanda derdimi anlatabilen biri çıktı :66::66::66:sanki ömrümce yemek görmemişim gibi oluyorum ya gözümün önünden neler neler geçiyo :56::56::56::56:durduramıyolar beni ara öğünlerde bol bol meyve yiyorum ama kesmiyo ya:26::26:garanti kesin 100 kg doğururum ben :49::49::49::49::36::36::36::36:

her acıktığınızda kalorili şeyler yemeyin ama meyve yiyin,su,süt için,ekmeğe yüklenmeyin anacığım:45::45::45::45:

evet cnm ama napalım. Yıllarca annemiz bizim için tükendi şimdi sıra bizde. Allah analı babalı büyütsün eltinin oğlunuda.

sağol canım.. darısı heğimizin başına.. siz siz olun sancılarınız sıklaşmadığı sürece doğuma gitmeyin.. (allah korusun başka bir durum yoksa)
benim eltim 5 gün yattı hastanede.. 40. haftamdan 2 hafta geçti dedi salak, doktorlar muayene ediyor falan 39haftalık diyorlar 1 haftan daha var (bunun geç döllenme oldu da 2 hafta geriden geldi bebişin gelişimi)
doktorlar da artık bıktı cuma yatırdılar.. sürekli nst den takip ettiler sancı var mı yok mu bebeğin kalbi falan. .herşey normal.. bebek te kıpır kıpır..
en sonunda pazartesi suni sancı verdiler.. yok açılmafalan olmadı.. sonra salı öğleden sonra biraz daha güçlü sunni sancı vermişler (pek anlamam da her neyse)
gece 3 gibi kontrol etmişler yine tık yok.
sabah 7 de kontrl etmişler 2cm açılmış .. yarım saatte bir bakmışlar :) açıldıkça açılmış..
saat 10,30 gibi hemşireye bağırmış bişiy oluyor çıkıyor galiba diye :) pıt diye doğuruvermiş... çok tatlı yaw 3kg 50cm :)

sağol canım.. darısı heğimizin başına.. siz siz olun sancılarınız sıklaşmadığı sürece doğuma gitmeyin.. (allah korusun başka bir durum yoksa)
benim eltim 5 gün yattı hastanede.. 40. haftamdan 2 hafta geçti dedi salak, doktorlar muayene ediyor falan 39haftalık diyorlar 1 haftan daha var (bunun geç döllenme oldu da 2 hafta geriden geldi bebişin gelişimi)
doktorlar da artık bıktı cuma yatırdılar.. sürekli nst den takip ettiler sancı var mı yok mu bebeğin kalbi falan. .herşey normal.. bebek te kıpır kıpır..
en sonunda pazartesi suni sancı verdiler.. yok açılmafalan olmadı.. sonra salı öğleden sonra biraz daha güçlü sunni sancı vermişler (pek anlamam da her neyse)
gece 3 gibi kontrol etmişler yine tık yok.
sabah 7 de kontrl etmişler 2cm açılmış .. yarım saatte bir bakmışlar :) açıldıkça açılmış..
saat 10,30 gibi hemşireye bağırmış bişiy oluyor çıkıyor galiba diye :) pıt diye doğuruvermiş... çok tatlı yaw 3kg 50cm :)

nasıl yani bişeyler oluyor çıkıyor galiba derken.. anca çıkınca mı anlamış doğum yaptığını. Kolay olmuş o halde. Önceki günler çektiklerini saymazsak.hepimize Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah.

:74::74::74::74::74::74::74::74:kızlarrrrr şimdii geldimm hastanedennn oğluşummm oluyorrmuşşşşşş:74::74::74::74::74::74::74::74::74:cok sevindimm kıpır kıpırdıı ultrasonda 15+3 görünüyoooorr tatileee gideceğimizz için 3 lü taramasını dönüşte yapacak 2 hadfta sonra .allahımmm yaaaa sonunda gördümm oğlumuuu ppipisinii gösterdiii kuzumm bnmmmmm allahımm herkesee nasipp etsinnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:74::74::74::74::74::74::74::74:kızlarrrrr şimdii geldimm hastanedennn oğluşummm oluyorrmuşşşşşş:74::74::74::74::74::74::74::74::74:cok sevindimm kıpır kıpırdıı ultrasonda 15+3 görünüyoooorr tatileee gideceğimizz için 3 lü taramasını dönüşte yapacak 2 hadfta sonra .allahımmm yaaaa sonunda gördümm oğlumuuu ppipisinii gösterdiii kuzumm bnmmmmm allahımm herkesee nasipp etsinnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
haaaa bu aradaaaa 14cmm olmş bisdeee 120 gr tosunummmmm::1::1::1::1::1::1::1::1:

hayırlı olsun canım,senin zaten karnın çok sivriydi,maşaallah oğluşuna:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Back
X