• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

ben de bugün üşüttüm malum ankarada hava çok kötüydü ister istemez ıslandım ben de yarın daha dikkatli olucam

kendimize daha çok dikkat etmemiz gerekiyor çok geçmiş olsun canım

cok sagol cnm sende dikkat et

canım çok geçmiş olsunn:71::71::71::71::71:

bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşş:16::16::16::16::16::16::16::16:dua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş

demetcim cok sagol cnm dogum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara dilerim :71::71::71::71::71:

bizimki 7. torun,eşim tarafında ise 10. torun :26::26::26:

benim bu bebişim 3.cocugum annem tarafından 9.torun kayınvalıdem tarafından 12.torun olacak kısmetse:60::60::60::60:

Günaydınlaaarr...oğlumu gördüm rüyaamda :)) tombolak bişeymş annesi gbi :) kalkar kalkmaz tartıldım 400gram almışım daha yaa :66: Sizler nasılsınz?Bebişler iyidir inşallah...pikolata ve destina hastaymışsınız sanırım Allah acil şifa versin canlarım inşallah...

bu arada yarın kiseminere katılacak kimsecikler yokmu yaa??

cnm cok sagol hamdolsun bugun güne daha ıyı başlayabildim

veeeeee tüm annelere ve bebişlerine günaydınnnn:64::64::64::64::64::64::64:
doktora gidecekler umarım güzel haberlerle dönerler bende bugun belki ikili testimin sonucunu ögrenebilirim birazdan arayıp soracagım cıkmış mı sonuç diye..

:1::1::1::1: bebik dediğimiz daha 5 aylık bile değil:60:

Allah hepimize yaşlanmayı da nasip etsin o da güzel bence :16:
cnm orası öylede tabi gerçekten çok duygulandım burda sadece kendi heyecanımı yaşamıyorumki bir sürü bebeğim var sanki hepsi o kadar yakınmışki bana öyle geliyo,o yüzden çok duygulandım yaa hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum biriniz kötü bi haber vereceksiniz die aklım gidiyo hepimize dua ediyorum ayırmdan bi an gözümde canlandı da hepsi doğumdan sonra bi yerde toplanmış ayyyyyyyyyy ben kalpten giderim heralde :14::14::14:

Demet doğum günün mü var oy oyy mutlu yıllar tatlım :71:

sağollllll tatlım balımmmm bugün doğum günüm iyiki doğdummm ben :24::24::24::24:mutlu yılllarr banaa:24::24::24:
kızlar benim kocam hala aramadı :23::23::23:napsam boşasammı:27::27::27::27:

Son düzenleme:
olmaz dicem ama o zamanda almıcan ok o zaman biraz daha şişince senle yemeğe gideris öle anlaşalım o zaman yemekte de verirsin 6 tl mi hehehehe olur mu canım:37::37::37::37::37:

oo tmm bak bu olur. o vakit siyah istiyorum bende. yemek benden heeee.saol cnm.

Pişşt fıstık annecikler nasılsınız :24:

kııı nerelerdesin sen. Bir görünüp kayboluyorsun. bide geçmişide okumuyon hep yazdık tanem nerelerdesin diye. ama görmüyon, bizi duymuyon :84::84::84::84::84::84::84::53::53::53::53::53::53::53:

cnm orası öylede tabi gerçekten çok duygulandım burda sadece kendi heyecanımı yaşamıyorumki bir sürü bebeğim var sanki hepsi o kadar yakınmışki bana öyle geliyo,o yüzden çok duygulandım yaa hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum biriniz kötü bi haber vereceksiniz die aklım gidiyo hepimize dua ediyorum ayırmdan bi an gözümde canlandı da hepsi doğumdan sonra bi yerde toplanmış ayyyyyyyyyy ben kalpten giderim heralde :14::14::14:

sağollllll tatlım balımmmm bugün doğum günüm iyiki doğdummm ben :24::24::24::24:mutlu yılllarr banaa:24::24::24:

dur hemen boşama :60::60::60::60::60::60::60: belkim akşama bir süprizi vardır ondan aramıyordur.:66::66::66::66:

inşallah kopmayız doğumdan sonra da bi şekilde vakit ayırıp haberleşelim belki yıllarca sürer burdaki dostluğumuz ben de sizi çok seviyorum işyerinde kotaya takılınca meraktan çatlıyorum eve gider gitmez ilk işim buraya bakmak oluyor burdaki samimilik dostluk dışarda kolay kolay bulunmuyor :70: :16:

kııı nerelerdesin sen. Bir görünüp kayboluyorsun. bide geçmişide okumuyon hep yazdık tanem nerelerdesin diye. ama görmüyon, bizi duymuyon :84::84::84::84::84::84::84::53::53::53::53::53::53::53:

OK CANIM sipariş ederim şimdi o vakit bende siyah alıcam :)))) sen adresini at bana, istersen p.tesi at p.tesi gelir ancak zaten

Fıstıkımmmm geçmişi okurken uykum geliyor kız o yüzden okuyamıyorum inanki :( Oy kuzum ne var ne yok bakalım başka ?
Biz bugün doktor amcaya gidiyoruz teyzesi:69: cinsiyetinide öğrenicez belkide:66: Sen öğrendin mi tatlış?

Ay canım benim iyi ki anan seni doğurmuş doğum günlerimi çok severim bende herifciğim anlamaz pek öyle hediye mediyeden alırsa çiçek alır o kadar :D Boşama bence türün çoğu aynı :D
inşallah kopmayız doğumdan sonra da bi şekilde vakit ayırıp haberleşelim belki yıllarca sürer burdaki dostluğumuz ben de sizi çok seviyorum işyerinde kotaya takılınca meraktan çatlıyorum eve gider gitmez ilk işim buraya bakmak oluyor burdaki samimilik dostluk dışarda kolay kolay bulunmuyor :70: :16:

:52::71::71:
Sitede sorun mu var yoksa benim nette mi bu mesajı bir saattir yazamadım :41:

ben doktordan geldım..
kısacası haberler ıyı saglıklı ,hareketlı ..kocaman :)
yıne bir hafta önde :)
artık sıgmıyor tek kareye once basına sonra vucuduna bakıyor boyu 15 cm dedı ..o da bas popo mesafesı ..uzun boylu olucak :)

ve cınsıyet ,bacakları acıktı ..hep acıktı sımdıye kadar hıc göstermemezlık yapmadı (edepsizzzz :) ) doktor bıraz daha beklıyelım dedı.
kesın bırsey soylemek ıcın bıraz erken dedı ..ama şöyle dıyeyım Erkek olabilir dedi..

bız kayınvalıdemle o an bırbırımıze bakıp güldük..sanırım erkek olacak bu doktoruma cok guvenıyorum cünkü ..

ama neden bellı olmuyor ya ..3 hafta sonra gel dedı bır daha ..ama bız dıger doktora da gıdıcegız 10 gun sonra o zaman kesınlessin ya..

ınsan merak edıyor :)

kız mı ekek mi soru tekrar geldı ..en azından büyük ıhtımalle kız dıyorduk :))

bu arada hareketlerını hıssedıyorum bende ..yaklasık 10 gun olmuştur..

başka..enfeksıyon cıkmıstı ıdrar yollarında ..testı yıneledık sukür geçmiş..

benı goren herkes o kız karnı degıl dıyordu bende basından berı erkek hıssedıp kız ıstemıstım annelerın hıssettıgı tutucak snırım..

ne düşüncegımı bılmıyorum bı kesınleşmedı dıyorum bır de oturup sünnetini askerlıgını düşünüyorum..

kız erkek farketmez hıc başımın tacı canım bebegım benım ya yeırm o ayaklarını tekmelerını kollarını kuzum kuzum kzuum..

ben badem yağı, kakao yağı ve gliserin sıvı'yı 3'er 4'er damla bir çay tabağına döküp karıştırıp göğsüme ve karnıma sürüyorum. bunları aktardan aldım, doktor bişey söylememişti, aktar dedi ki krem kullanmak karın bölgesi bebeğe çok yakın olduğu için zararlı olabilirmiş, çünkü kimyasallar içeriyormuş, o yüzden bunları vermiş. sonradan internetten araştırdığımda da bu yağların faydalarını daha iyi anladım. öyle pis falan da kokmuyor. yapış yapış olmuyor. hamile külotu giyiyorum o bütün karnımı kaplıyo zaten, o koruyo yani atlete falan da geçmiyor.:96:

hamileleik kilotu çok iyi fikir. hemen ben de alayım. ablamda sürekli bade yağı kullanmış, bir tane bile çatlağı yok.

bi de ben tek gelinim düşününce amma da kıymetliymişim :1::1::1::1:

ben de ilk ve tek gelinim:) eşimin ailesi için ilk torun olacak. çok heyecanlılar. ayrıca ilk olmak çok özelmiş, baya şanslıyız.
inş. hiçbişey olmayacak canım,moralini yüksek tut,rızkı varmış ki erken gelmiş yapacak bişey yok,tedavi neyse yapılır bebeğine de bişey olmaz merak etme,bak ben enfeksiyon geçirdim,ikizimin biri gelişemeyip eridiğinden,bir sürü antibiyotik iğne vuruldu bana,bir sürü fitil,bilmem ne,hepsinin yan etkisinde zorda kalmayınca kullanmayın,3 ay dolmadan kullanmayın yazıyodu,ama kullanmasam enfeksiyon artacaktı,kanamam tekrar başlayacaktı,kaybedecektim belki de,mecburen kullandm,neyse geçti,ben iyileşince bebeğim de kendi toparladı,büyüdü,buarada 4-5 kilo zayıfladm,2li test sonuçları da çok iyi çıktı,çok şükür bebeğim etkilenmedi,merak etme seninkine de bişey olmaz,sonuçta 3 ayın dolmuş,benimki daha 9 haftalıktı

inşallah biz de bir an önce atlatırız .insan kendini değil de en çok bebişini düşünüyor. annelik çok garip bir duygu. olan bana olacak, kanama kesilmezse ilerleyebilir ve bu da çok büyük sıkıntı benim için. çünkü geri dönüşü olmayan bir rahatsızlık, ilerleyen yaralar tedavi olmuyor. inan bunu takmıyorum da bebişime ilaçlar dokunursa diye üzülüyorum:) bir de ilaçlardan dolayı erken doğum riskim varmış. bebişim iyi olsun, vakti saatinde deoğsun daha ne isterim. ikimizde güçlüyüz ve bebişimle hepsinin üstesinden gelicez:)
Geçmiş olsun canım. bence kendini çok strese sokma, ablamdada aynı rahatsızlık vardı ve doktor ömrünün sonuna kadar bu rahatsızlığı çekeceksin demişti. ondaki yara bağırsağında popo çıkışına yakın bir yerdeydi ve büyük tuvaletini yaperkende kanama ile birlikte geliyordu. biraz tedavi oldu geçer gibi olmuştu. daha sonra hamile kaldı, hamilelikte bağışıkığımız dahada düştüğü için yine nüksetti aynı hastalık ama endişe edilecek birşey yok demişti doktorları bir fitil verdiler onuda kullanmaya devam etti bu süre içerisinde, ve bebeğede hiçbir zararı olmadı çok şükür, doktorun erken hamile kalmışsın dediğine bakma sen, sonrada kalsan bu rahatsızlık nüksedebilirdi. canını sıkıp bebişinide strese sokma sakın, iyi bir doktora görün. çözümsüz birşey değil bu.:16:

cnm ya çok saol, çok rahatlattın beni:16:benimde sadece giriş kısmında ama kanama durmuyor bir türlü. inşallah bir an önce geçer. ben fitil değil de lavman kullanıyorum, doktora fitili de sorayım.
bende de öyle bişeyler oluyor, büyük tuvalet kanamalı oluyor, ben hemoroit sanıyorum. :18:

pikolata çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hamilelikte kolaylık versin :16:

çok saol:16: hemoroit olabilir. hamilelikte çok sık görülüyormuş. benim kanamam çok yoğun, yani nasıl desem...pıhtı şeklinde bir kanama, içinden parça parça dökülür gibi çıkıyor. bu şekilde değilse korkmana gerek yok.

canım çok geçmiş olsunn:71::71::71::71::71:

bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşş:16::16::16::16::16::16::16::16:dua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş

mutlu yıllar, nice senelere bebişinle girersin inşallah:)

ben doktordan geldım..
kısacası haberler ıyı saglıklı ,hareketlı ..kocaman :)
yıne bir hafta önde :)
artık sıgmıyor tek kareye once basına sonra vucuduna bakıyor boyu 15 cm dedı ..o da bas popo mesafesı ..uzun boylu olucak :)

ve cınsıyet ,bacakları acıktı ..hep acıktı sımdıye kadar hıc göstermemezlık yapmadı (edepsizzzz :) ) doktor bıraz daha beklıyelım dedı.
kesın bırsey soylemek ıcın bıraz erken dedı ..ama şöyle dıyeyım Erkek olabilir dedi..

bız kayınvalıdemle o an bırbırımıze bakıp güldük..sanırım erkek olacak bu doktoruma cok guvenıyorum cünkü ..

ama neden bellı olmuyor ya ..3 hafta sonra gel dedı bır daha ..ama bız dıger doktora da gıdıcegız 10 gun sonra o zaman kesınlessin ya..

ınsan merak edıyor :)

kız mı ekek mi soru tekrar geldı ..en azından büyük ıhtımalle kız dıyorduk :))

bu arada hareketlerını hıssedıyorum bende ..yaklasık 10 gun olmuştur..

başka..enfeksıyon cıkmıstı ıdrar yollarında ..testı yıneledık sukür geçmiş..

benı goren herkes o kız karnı degıl dıyordu bende basından berı erkek hıssedıp kız ıstemıstım annelerın hıssettıgı tutucak snırım..

ne düşüncegımı bılmıyorum bı kesınleşmedı dıyorum bır de oturup sünnetini askerlıgını düşünüyorum..

kız erkek farketmez hıc başımın tacı canım bebegım benım ya yeırm o ayaklarını tekmelerını kollarını kuzum kuzum kzuum..
:nazar::nazar::nazar::nazar: :34:

sumak seni merak etmiştim, kesin belli olmadı demek. ufff ben de çok merak ediyorum. tamam en önemlisi sağlıklı olması ama cinsiyetini de öğrensek fena olmazdı:1:

tulayuzun dediğin kitaba bakacağım:16:fiyatıda çok uygunmuş.

pikolata, benimki hemoroit o zaman, önceden de vardı, ama şimdi daha çok rahatsız ediyor, normal doğum yapmamı engellemesin de alıştım yoksa:34:

sumakçım 16. haftada kesin cinsiyet söylemedi öyle mi? benim doktorum hiç söylemez o zaman :95:

maşallah bebişine ve sana şimdi nasıl huzurlusundur :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tulayuzun, dediğin kitaba baktım, internette çok pahalı, sanırım dediğin kitabevi istanbul'da, ben ankara'dayım:96:

Back
X