buseli anladım çok kolaymış o kutucuklara hiç dikkat etmemiştim çok sağol
vALLA bende hiç anlamıyodum nası yaptığını canım teşekkür ederiz paylaştığın güsel bilgin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buseli anladım çok kolaymış o kutucuklara hiç dikkat etmemiştim çok sağol
vALLA bende hiç anlamıyodum nası yaptığını canım teşekkür ederiz paylaştığın güsel bilgin için
çok çok sağolun ayyy ellerimden mi öpüyolarayy valla çok duygulandım yaaa
yaşlanıyorumm
![]()
ben de bugün üşüttüm malum ankarada hava çok kötüydü ister istemez ıslandım ben de yarın daha dikkatli olucam
kendimize daha çok dikkat etmemiz gerekiyor çok geçmiş olsun canım
canım çok geçmiş olsunn
bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşşdua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş
bizimki 7. torun,eşim tarafında ise 10. torun :26::26::26:
Günaydınlaaarr...oğlumu gördüm rüyaamda :)) tombolak bişeymş annesi gbi :) kalkar kalkmaz tartıldım 400gram almışım daha yaaSizler nasılsınz?Bebişler iyidir inşallah...pikolata ve destina hastaymışsınız sanırım Allah acil şifa versin canlarım inşallah...
bu arada yarın kiseminere katılacak kimsecikler yokmu yaa??
cnm orası öylede tabi gerçekten çok duygulandım burda sadece kendi heyecanımı yaşamıyorumki bir sürü bebeğim var sanki hepsi o kadar yakınmışki bana öyle geliyo,o yüzden çok duygulandım yaa hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum biriniz kötü bi haber vereceksiniz die aklım gidiyo hepimize dua ediyorum ayırmdan bi an gözümde canlandı da hepsi doğumdan sonra bi yerde toplanmış ayyyyyyyyyy ben kalpten giderim heraldebebik dediğimiz daha 5 aylık bile değil
Allah hepimize yaşlanmayı da nasip etsin o da güzel bence![]()
Demet doğum günün mü var oy oyy mutlu yıllar tatlım![]()
olmaz dicem ama o zamanda almıcan ok o zaman biraz daha şişince senle yemeğe gideris öle anlaşalım o zaman yemekte de verirsin 6 tl mi hehehehe olur mu canım![]()
Pişşt fıstık annecikler nasılsınız![]()
cnm orası öylede tabi gerçekten çok duygulandım burda sadece kendi heyecanımı yaşamıyorumki bir sürü bebeğim var sanki hepsi o kadar yakınmışki bana öyle geliyo,o yüzden çok duygulandım yaa hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum biriniz kötü bi haber vereceksiniz die aklım gidiyo hepimize dua ediyorum ayırmdan bi an gözümde canlandı da hepsi doğumdan sonra bi yerde toplanmış ayyyyyyyyyy ben kalpten giderim heralde
sağollllll tatlım balımmmm bugün doğum günüm iyiki doğdummm benmutlu yılllarr banaa
kızlar benim kocam hala aramadınapsam boşasammı
![]()
sağollllll tatlım balımmmm bugün doğum günüm iyiki doğdummm benmutlu yılllarr banaa
![]()
hepinizeee çok teşekkür ediyoruzzz![]()
cnm orası öylede tabi gerçekten çok duygulandım burda sadece kendi heyecanımı yaşamıyorumki bir sürü bebeğim var sanki hepsi o kadar yakınmışki bana öyle geliyo,o yüzden çok duygulandım yaa hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum biriniz kötü bi haber vereceksiniz die aklım gidiyo hepimize dua ediyorum ayırmdan bi an gözümde canlandı da hepsi doğumdan sonra bi yerde toplanmış ayyyyyyyyyy ben kalpten giderim heralde
![]()
oo tmm bak bu olur. o vakit siyah istiyorum bende. yemek benden heeee.saol cnm.
kııı nerelerdesin sen. Bir görünüp kayboluyorsun. bide geçmişide okumuyon hep yazdık tanem nerelerdesin diye. ama görmüyon, bizi duymuyon :84::84::84::84::84::84::84:![]()
Fıstıkımmmm geçmişi okurken uykum geliyor kız o yüzden okuyamıyorum inankioo tmm bak bu olur. o vakit siyah istiyorum bende. yemek benden heeee.saol cnm.
kııı nerelerdesin sen. Bir görünüp kayboluyorsun. bide geçmişide okumuyon hep yazdık tanem nerelerdesin diye. ama görmüyon, bizi duymuyon :84::84::84::84::84::84::84:![]()
![]()
inşallah kopmayız doğumdan sonra da bi şekilde vakit ayırıp haberleşelim belki yıllarca sürer burdaki dostluğumuz ben de sizi çok seviyorum işyerinde kotaya takılınca meraktan çatlıyorum eve gider gitmez ilk işim buraya bakmak oluyor burdaki samimilik dostluk dışarda kolay kolay bulunmuyor![]()
![]()
ben badem yağı, kakao yağı ve gliserin sıvı'yı 3'er 4'er damla bir çay tabağına döküp karıştırıp göğsüme ve karnıma sürüyorum. bunları aktardan aldım, doktor bişey söylememişti, aktar dedi ki krem kullanmak karın bölgesi bebeğe çok yakın olduğu için zararlı olabilirmiş, çünkü kimyasallar içeriyormuş, o yüzden bunları vermiş. sonradan internetten araştırdığımda da bu yağların faydalarını daha iyi anladım. öyle pis falan da kokmuyor. yapış yapış olmuyor. hamile külotu giyiyorum o bütün karnımı kaplıyo zaten, o koruyo yani atlete falan da geçmiyor.:96:
bi de ben tek gelinim düşününce amma da kıymetliymişim![]()
inş. hiçbişey olmayacak canım,moralini yüksek tut,rızkı varmış ki erken gelmiş yapacak bişey yok,tedavi neyse yapılır bebeğine de bişey olmaz merak etme,bak ben enfeksiyon geçirdim,ikizimin biri gelişemeyip eridiğinden,bir sürü antibiyotik iğne vuruldu bana,bir sürü fitil,bilmem ne,hepsinin yan etkisinde zorda kalmayınca kullanmayın,3 ay dolmadan kullanmayın yazıyodu,ama kullanmasam enfeksiyon artacaktı,kanamam tekrar başlayacaktı,kaybedecektim belki de,mecburen kullandm,neyse geçti,ben iyileşince bebeğim de kendi toparladı,büyüdü,buarada 4-5 kilo zayıfladm,2li test sonuçları da çok iyi çıktı,çok şükür bebeğim etkilenmedi,merak etme seninkine de bişey olmaz,sonuçta 3 ayın dolmuş,benimki daha 9 haftalıktı
Geçmiş olsun canım. bence kendini çok strese sokma, ablamdada aynı rahatsızlık vardı ve doktor ömrünün sonuna kadar bu rahatsızlığı çekeceksin demişti. ondaki yara bağırsağında popo çıkışına yakın bir yerdeydi ve büyük tuvaletini yaperkende kanama ile birlikte geliyordu. biraz tedavi oldu geçer gibi olmuştu. daha sonra hamile kaldı, hamilelikte bağışıkığımız dahada düştüğü için yine nüksetti aynı hastalık ama endişe edilecek birşey yok demişti doktorları bir fitil verdiler onuda kullanmaya devam etti bu süre içerisinde, ve bebeğede hiçbir zararı olmadı çok şükür, doktorun erken hamile kalmışsın dediğine bakma sen, sonrada kalsan bu rahatsızlık nüksedebilirdi. canını sıkıp bebişinide strese sokma sakın, iyi bir doktora görün. çözümsüz birşey değil bu.![]()
bende de öyle bişeyler oluyor, büyük tuvalet kanamalı oluyor, ben hemoroit sanıyorum. :18:
pikolata çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hamilelikte kolaylık versin![]()
canım çok geçmiş olsunn
bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşşdua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş
ben doktordan geldım..
kısacası haberler ıyı saglıklı ,hareketlı ..kocaman :)
yıne bir hafta önde :)
artık sıgmıyor tek kareye once basına sonra vucuduna bakıyor boyu 15 cm dedı ..o da bas popo mesafesı ..uzun boylu olucak :)
ve cınsıyet ,bacakları acıktı ..hep acıktı sımdıye kadar hıc göstermemezlık yapmadı (edepsizzzz :) ) doktor bıraz daha beklıyelım dedı.
kesın bırsey soylemek ıcın bıraz erken dedı ..ama şöyle dıyeyım Erkek olabilir dedi..
bız kayınvalıdemle o an bırbırımıze bakıp güldük..sanırım erkek olacak bu doktoruma cok guvenıyorum cünkü ..
ama neden bellı olmuyor ya ..3 hafta sonra gel dedı bır daha ..ama bız dıger doktora da gıdıcegız 10 gun sonra o zaman kesınlessin ya..
ınsan merak edıyor :)
kız mı ekek mi soru tekrar geldı ..en azından büyük ıhtımalle kız dıyorduk :))
bu arada hareketlerını hıssedıyorum bende ..yaklasık 10 gun olmuştur..
başka..enfeksıyon cıkmıstı ıdrar yollarında ..testı yıneledık sukür geçmiş..
benı goren herkes o kız karnı degıl dıyordu bende basından berı erkek hıssedıp kız ıstemıstım annelerın hıssettıgı tutucak snırım..
ne düşüncegımı bılmıyorum bı kesınleşmedı dıyorum bır de oturup sünnetini askerlıgını düşünüyorum..
kız erkek farketmez hıc başımın tacı canım bebegım benım ya yeırm o ayaklarını tekmelerını kollarını kuzum kuzum kzuum..
OK CANIM sipariş ederim şimdi o vakit bende siyah alıcam :)))) sen adresini at bana, istersen p.tesi at p.tesi gelir ancak zaten