Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah annelerin kalbine doğru olanı ilham eder. sende en güzelini yapmışsın canım..
Sağlıkla doğar inşallah..
Kızlar merhabalar hepinize,
doktordan geldim. Bebeğimin durumu iyi... Gayet sağlıklı Allah'a şükür...
Doktor takip edecek ama içim çok rahat..
Annesi biraz kansız ve vitaminsiz kalmış.. Ama olsun dediğim gibi bugün yeniden doğdum.....
cok sukur ıyı cıkmıs cnm,bebeın senın kısmetın...ıyıkı aldırmamıssın,bebeın cok saglıklı olcak emınım...buyudugunde anlatırsın yavruna:)beraber gulersınız olanlara:)
Kızlar nasılsınız hastaneden geldim bebişimi gördüm ikili test için gitmiştim sonuçlar haftaya belli olacak bakalım hayırlısı . Bebişim kocaman olmuş kurban olurum kuzuma![]()
Kızlar nasılsınız hastaneden geldim bebişimi gördüm ikili test için gitmiştim sonuçlar haftaya belli olacak bakalım hayırlısı . Bebişim kocaman olmuş kurban olurum kuzuma![]()
kızlar merhabalar hepinize,
arzumcuğum hoşgeldin canım..amin güzelim.
Telaşlanma bende 9 hafta ve 12. Haftalar arası düşük tehlikesi geçirdim. Yat dinlen hiçbirşey yapma kısa sürede geçer.. Dinlenme süren ne kadar iyi olursa bebk o kadar çabuk tehlikeyi atlatır. 20 günden fazla yattım ben. Gerçekten de insan bebişi için herşeye katlanıyor..
Allah kısa sürede toparlanmanı nasip etsin.
Ha toparlandım diye de sonradan kendini yorma. Geçmiş olsun...![]()
2010 anneleri doğum hikayesi,çok duygulandm,ağladm yine,sizde okuyun
Kömür prensesin masalı..
Kötü başlayan ama çok güzel sonlanan bir masal bizimkisi..
Eşimle 4 senelik bir birliktelikten sonra 31 temmuz 2005te evlendik biz.. Birbirimizi çok seviyorduk.. 1 sene çocuk olmasın dedik ve korunduk.. İkimizde çok seviyorduk halbuki çocukları.. Ben evin en küçüğü olduğumdan bir sürü yeğenim elime doğmuştu.. ablamlar Allah sana çifter çifter versin diyordu.. 1. senenin sonunda korunmayı bıraktık.. her reglimde çok üzülüyor ve sürekli ağlıyordum.. eşim görevdeyken doktoruma gidip muayene oldum.. her şeyin yolunda olduğunu, olmaması için bir sebep görünmediğini söyledi ama süreci hızlandırmak için klomen tedavisi yapalım istiyorsanız dedi.Ama eşinde bir muayene olsun dedi.. Eşime söyledim.. gelince hemen doktora gitti.. sperm testi yapıldı.. 13 şubat 2007 de raporları da alıp doktora gittik.. inceledi.. sizi kandırmak istemem, normal şartlarda sizin çocuğunuz olmaz dedi.. nasıl yani falan olduk biz tabi.. sperm sayımız çok düşük ve hareketli sperm hiç yokmuş.. çok ama çok üzülerek çıktık odadan.. birbirimizin yüzüne bile bakamıyorduk.. hiç konuşmadan eve gittik.. ve öylece uyuduk.. sabah eşim bana sevgililer günü hediyesini vererek uyandırdı..ama her şey çok tatsızdı.. 15 şubat doğum günüydü.. bi pasta alıp eve geldim.. en yakın arkadaşını eşiyle beraber davet ettim.. o akşam bir üzüntü daha oldu bizim için.. o hamileydi.. sevinç nidaları atarak söylediler bize.. biz ise içten içe yıkılmıştık.. bu kadar güzel bi habere bile sevinemiyorduk.. 1 sene böylece geçti.. bir sürü hamile, doğum haberini buruk buruk sevinerek.. sonra tekrar atağa geçtik.. bir aşılama maceramız hüsranla sonuçlandı.. ben artık kaldıramayacağım bunları diyerek vazgeçme kararı aldım.. ama hep bi umut vardı..
9 aralık 2010 da istanbulda bir prof.a gitmeye karar verdik.. tahlillerimizi de alıp gittik.. çok tatlı konuştu bizimle.. yılbaşına bebeğinizle gireceksiniz dedi.. umutlandık . Gataya gelin dedi.. gittik.. tekrar tahliller yapıldı.. sonuçlar çok kötüydü.. tüp bebek bile tutmaz dediler.. sperm sayısı ve kalitesi iyice düşmüş.. yerinde hareketli bile yokmuş.. ameliyatla sperm alabiliriz dediler.. tamam dedik.. tahlillerim yapıldı.. troidit hastası olduğum belirlendi.. 1 ay ilaç tedavisinden sonra normale döndü hormonlarım... sonra tüp bebek için çalışmalar başladı.. iğneler, ilaçlar, sperm sayısını arttırmak için cevizler fındıklar falan.. 5 tane yumurtam oluştu.. azdı aslında.. ama bir tane bile yeterliydi.. çatlatma iğnesini vurma vakti geldiğinde ben kızımın odasında ki kanepeye oturup iğneyi elime aldım.. eşimde içerden 10dan geriye sayıyordu.. 3-2-1-0 vurdum iğneyi dualar eşliğinde.. 13 nisanda yumurtalarım toplandı..15 nisanda 2 tane embriyom vardı.. döllemeyi gerçekleştiren doktor gidip seçiyim birini dedi.. geldi.. ve kızımla buluşturdu beni.. çok stresli bi 8 gün geçirdim..yani 24 nisan 2010 cumartesi 9.günün sabahı 24 nisan 2010 cumartesi, eşim uyurken sessizce kalkıp giyindim.. öğrenmeliydim artık gerçeği.. minibüse binip hastaneye gittim sabahın 8 inde.. 1 gibi sonuçlar çıkar dediler.. beklemek ölüm gibiydi.. bu arada yeğenimin dükkanına gittim.. ve idrar testi yaptık.. gölge gibi bir çizgi vardı.. ama ilaçlardan olabilirdi.. sonuçları almaya gittik.. zarfı verdiler elime.. açamıyordum bi türlü.. sonuç 39 du.. neydi bu şimdi.. hemşiye hamilesiniz dedi.. o an nötrdüm.. korku, panik, mutluluk ne bileyim.. her şey garipti.. çıktık hastaneden.. eşimi aradım.. sonuç pozitif, hamile olabilirim dedim.. o hep temkinliydi..ilaçların hormon seviyesini yüksettiğini ve testte yanıltıcı olduğunu biliyorduk.. .. pazartesiyi zor ettim.. tekrar yaptırdım.. katlamıştı rakam.. Salı tekrar.. artık umudum gittikçe artıyordu.. gatada ki hemşiremi aradım.. bi gelin bakalım dedi.. gittik.. evet ordaydı minik bi nokta.. sonra geçmek bilmeyen zamanlar.. ayda 3 kez gidilen 3 ayrı doktor.. acaba nasıl, yaşıyor mu diye.. hiçbir problem yaşamadığım için bile korkar olmuştum artık.. 6.aydan sonra tekmeler başladı.. ve bu tekmeler niye hareket etmedi diye tedirginlikleri de beraberinde getirdi 7.ayın sonunda ayrıntılı ultrasonda minik bir delik tespit edildi kalbinde.. 1 ay sonra bi daha bakalım dedi doktor.. hala oradaydı.. işte kötü bişiy olacaktı.. doktorum doğumla geçebileceğini söyledi.. öyle de oldu çok şükür..o aya kadar 2 pijama dışında hiçbirşey almamıştım meleğime.. yavaş yavaş almaya başladık.. son ayıma girdiğimde haftada bi muayeneye gidiyordum.. hiç sancım yoktu.. açılma da..
27 aralıkta gittiğimizde 3 ocağa randevu aldık . O akşam kızıma ördüğüm hırkanın patiğini bitirmeye çalıştım.. ama çok belim ağrıyordu bıraktım.. saat 1 gibi uyudum.. saat 3te tuvalete kalktım.. sildiğimde kırmızı bir sıvı geldiğini gördüm.. elim ayağım titremeye başladı.. eşimi uyandırmadan doktoru arayım dedim.. ama eşim hemen noldu diye uyandı.. doktor doğum başlamış olabilir dedi. Sabah gelin.. sabahı zor ettim tabi ben.. saat yedi de duşumu almış ve çantamı hazırlamış olarak bekliyordum arabanın gelmesini.. gittik.. hemen nst ye soktular.. çok az sancı çıkıyordu.. açılmam hiç yoktu.. doktorum daha var bekleyelim dedi.. ama ben artık beklemek istemiyordum.. anladı zaten yüzümden.. tahlillerim daha önceden yapılmıştı.. iyi bugün alalım dedi.. hemen gerekli evrakları doldurduk.. odamıza geçtik.. sondamı taktılar.. beklemeye başladık.. saat 11 de sedyeyle hasta bakıcılar geldi.. nasıl yani, bu kadar erken mi? Dedim.. güldüler.. eşim ve ablamla vedalaştık.. ameliyathane aldılar beni.. çok ama çok soğuk bi yerdi.. ellerim, ayaklarım, bütün vucudum titriyordu.. doktorum geldi. Sakinleştirmeye çalıştı beni.. ne mümkün.. genel mi epudural mı dedi.. tabi ki epudural dedim..önce ben görücem kızımı.. anestezi uzmanı geldi.. iğnemi yaptı.. sağolsun hiç bırakmadı elimi.. çok rahattım.. dualar okuyordum.. aslında epeyde şaşkındım.. sonra bi ağlama duydum.. minik, kara bi böcük koydular yanıma.. simsiyah saçlı, tüylü, kapkara bi böcük.. allahım dedim.. sen ne büyüksün.. uzun parmaklarıyla parmağımı tutuyordu.. ağzım kulaklarımdaydı.. alıp temizlediler.. giydirip getirdiler.. bilmiş bilmiş etrafına bakıyordu.. dikişlerim yapılırken ben onu büyük bir hayranlıkla izliyordum.. hasta bakıcı size hiç benzemiyor dedi.. evet dedim aynı babası.. çirkin.. :) 28 aralık 2010.. yılbaşını beklemeden gelmişti minişim..çenem ağrıdı gülümsemekten.. ama imkanı yok kapatamıyorum ağzımı.. ameliyathane kapısında eşim ve ablam bekliyordu beni.. ben yine deli gibi gülümsüyordum..
2 gün sonra evimize geldik.. o anı hiçbirşeye değişmem.. hala gözlerim doluyor, hatırladıkça.. evimizin kapısından kızımla girdim.. ona önce odasını gösterdim gözyaşlarımla.. ablamda ağlıyordu, eşimde.. evet olmuştu.. kömür prensesim hiç olmadığı bir masala başrol olarak renk katmıştı artık.. ZEYNEP DİLAM şimdi 6 aylık.. benim için dünyanın en güzel bebeği.. allahıma ne kadar şükretsem az.. Allah bütün bebek isteyen arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu.. onun bir kahkahası bir ömre bedelmiş.. ve insanın kendi çocuğunu gerçekten çok ama çok farklı severmiş ..
Size tek bir şey söylücem.. hamileliğinizin tadını çıkarın.. her anının.. ben çok pişmanım.. çünkü hep korkuyla geçirdim 9 ayı.. ilk hamilelik resmimi 7 aylıkken çektirdim.. o kadar yani.. oysa ki normal hamilelikten hiçbir farkı yoktu benimkinin.. üstelik ne bulantı ne kusma ne de kanama problemiyle karşılaştım.. şimdi neşeli hamileleri görünce içim gidiyor..keşke bende çılgınca alışveriş yapsaydım diyorum.. neyse bakalım, belki allahım bir daha nasip eder .
Maşallah bebişine... Sağlıklı haberlerini alırsın inşalah...
Bende bebişimi gördüm bugün...![]()
Sağ olun fıstıklar bakalım Cenabı Allah (CC.) hayırlı haberler nasip eder inşallah .seninde gözün aydın ne güzel inş haftaya güzel sonuçlarınıda alırsın maşallah topiğimizde herkezin suana kadar ıkılı test sonuçları güzel cıktı hepte böyle devam eder inş..
cnm ben hamile kalmadan bir ay kadar önce zonaya yakalandım hemde genital bölgede ve cok agır ilaçlar kullanmak zorunda kaldım iyileşip peşinden hamile kalınca doktorumun ilk dediği o kullandıgın ilaçlar vücuttan hemen atılmıyor ve bebek için tehlikeli ben hekim olarak tahliye edelim derim dedi ve bana düşünme süreci verdi ama biran olsun aklımdan sonlandırmak geçmedi 3.bir cocuk aslında hiç düşüncem yoktu bu hamilelik benim için tam bir süprizdi ve peşinden de böyle olumsuz birşey baya üzdü ama rabbimden hiç umudumu kesmedim madem bir bebek daha gelmek istiyor buyursun gelsin basımın üstünde yeri var dedim ve herne sekilde olursa olsun kabulumdü..ama rabbime hamdolsun ki suana kadar herşey yolunda gidiyor inş hepte öyle devam eder..
Kızlar merhabalar hepinize,
doktordan geldim. Bebeğimin durumu iyi... Gayet sağlıklı Allah'a şükür...
Doktor takip edecek ama içim çok rahat..
Annesi biraz kansız ve vitaminsiz kalmış.. Ama olsun dediğim gibi bugün yeniden doğdum...
DEMETCİĞİM SENİNDE DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİME KUTLARIM CANIM... UZUN HAYIRLI VE SAĞLIKLA YAŞA İNŞALAH
Arzumcuğum hoşgeldin canım..amin güzelim.
Telaşlanma bende 9 hafta ve 12. haftalar arası düşük tehlikesi geçirdim. Yat dinlen hiçbirşey yapma kısa sürede geçer.. Dinlenme süren ne kadar iyi olursa bebk o kadar çabuk tehlikeyi atlatır. 20 günden fazla yattım ben. Gerçekten de insan bebişi için herşeye katlanıyor..
Allah kısa sürede toparlanmanı nasip etsin.
Ha toparlandım diye de sonradan kendini yorma. Geçmiş olsun...![]()
ccok tskederm cnm,yatıorum zaten,ıs yerımden de 1 ay ızın aldım,tembellık yapıorum,kaynanam bakıo bana:)))
sızın msjları okuyarak gecıodu gunlerım,kac gundur uye olmaya calısıorum olmuodu..anca olabıldım:))aranıza katılmak cok guzel ya,daha bı heyecanlı oluo ınsan:)
AAA CNM HİÇ BİMİYORDUM. SENİ TEBRİK EDERİM AMA ÇOK DOĞRU BRİ KARAR VERMİŞSİN. UMARIM RABBİM YAVRUNU SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER. HEP SAĞLIKLI VE MUTLU OLUN İNŞALLAH..
amin cnm hepimiz inş beraber başladıgımız bu yolculugu hep birlikte tamamlayalım inş..
cnm benim cok sagol cok teşekkür ederim hep birlikte inş o günleri görelim burda bebişlerimizin resimlerini paylaşalım
amin cnm hepimiz inş beraber başladıgımız bu yolculugu hep birlikte tamamlayalım inş..
cnm benim cok sagol cok teşekkür ederim hep birlikte inş o günleri görelim burda bebişlerimizin resimlerini paylaşalım
halimemmmmm, aynısı bende de oluyor...... kaş bıyık ve bacak tüyleri geç çıkıyor, tırnaklarım aşırı çabuk uzuyor, göbeğim tüylendi![]()
selam kıslar
1 haftadır emin değildim vardı bir şeyler ama bana öyle gliyorudur diyordum .. bir koşturmacanın içindeydim , gazdır bağırsak hareketidir felan diyordum ama değil , bildik kıpırtılardı bunlarkuşum 3 gündür iyice hissettiriyor kendini teyzeleriiiiiiii
![]()
oğlumda 16. haftada hissetmiştim ilk hareketleriniikinci gebeliğini yaşayan anneler daha önceden hisseder diye okumuştum Kağan Kocatepenin bir yazısında ama 15. haftada hissedeceğim de aklıma gelmezdi doğrusu
dilerim sizler de en yakın zamanda yaşarsınız bu duyguyuikinci kere yaşasam da tarifsiz güzel ve heyecan verici
![]()
kızlar bugün cok sevinçliyim ikili testimin sonuçlarını aldım ve hamdolsun rabbime herşey normal cıktı ki benim hamileliğimi doktorum duyunca ilk etapta sonlandırmayı teklif etmişti..bende yapamam süreci devam ettirebilirim sadece dedim ve oda bende merakla bekliyorduk nasıl olacak diye ve rabbime binlerce şükürler olsun ki herşey yolunda gözüküyor suan hepte öyle devam eder inş..![]()
bu hayata gözümü açtığımdan beri sen hep vardın adını çoğu zaman deet bildim çoğu zaman abla ... ama sen benim hep demetim oldun hep koruyucu meleğim...sığınağımda badem gözlerin... umudumdu hayata ne olursa olsun gülüşün...ilklerimde hep seni bildim annemden öte yeri geldi annemin yerinde yeri geldi babamın yerinde hep sen vardın...şimdi yeni yaşına girerken sen aslında kıskanıyorum bu yaşını benim küçük annem şimdi gerçek anne oluyo çokta hak ediyo...ama biliyorum yerim yerimiz hep ayrı bebişi kıskandığımda aramızda kalsın büyürken ben izah ederim ona :) anlatamadığım biçok şey var seni tarifim mümkün değil ama bişeyi çok iyi biliyorum canım ablam küçük annem demetim sen doğmasaydın olmasaydın bu hayat çekilmezdi çoğu yerde düştüysem kalırdım işte bu yüzden aslında benimde doğum günüm sayılır seninle yeniden çoğu yerde doğduğum için...
İYİ Kİ DOĞDUN... İYİ Kİ VARSIN....İYİ Kİ BENİM ABLAM BENİM DEMETİM SİN...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
SENİ ÇOK HATTA İNANILMAZ SEVİYORUM..
ve bunu daha sık demediğim için özür diliyorum......
kardeşimden ...
ALLAH ım revamı bayılıcam nerdeyse ağlamaktann![]()
Ya bu msjlarınız da altta cıkan kac haftalık oldugunuzu gosteren msjı nerden profılınıze koydunuz??
Ya bu msjlarınız da altta cıkan kac haftalık oldugunuzu gosteren msjı nerden profılınıze koydunuz??
canım google daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun boy ticker ı seç,son olarak 1. ye tahmini doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,ş,ç,ğ,ı yerine s,c,g,i kullan,sonra bb codun son http yle başlayıp png yle biten yerini,profilindeki çizelge bölümüne yapıştır:79::79: