• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

sanırım derya yok ama yazdığı eserler hala duruyor. işte ticker yapmak için aşamalar.

gebelik çizelgesi yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..türkçeye çevirin,tam boy tickeri seçin
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

yapabildigimi nerden anlicam cnm ya?

Arzumcuğum urlyi vereyim daha kolay gir siteye...

Google Google Translate

ordan gebelik bölümüne gir. Diğer işlemleri takip et..
Ben de şimdi buselinin gönderdiği sitedeki işleme bakacağım. Bakayım orada daha hoşuma giden çizelgeler varsa çizelgemi değiştireyim :66::66::66:

profilimde cizelgede kaydet e basiorum bisey degismio?ordada gozukmesi gerekmiomuydu?

kızlar bugün cok sevinçliyim ikili testimin sonuçlarını aldım ve hamdolsun rabbime herşey normal cıktı ki benim hamileliğimi doktorum duyunca ilk etapta sonlandırmayı teklif etmişti..bende yapamam süreci devam ettirebilirim sadece dedim ve oda bende merakla bekliyorduk nasıl olacak diye ve rabbime binlerce şükürler olsun ki herşey yolunda gözüküyor suan hepte öyle devam eder inş..:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Canım cok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına da alırsın inşlaah

yapabildigimi nerden anlicam cnm ya?

Arzumcuğum aşamaları bir bir takip et. Kadınlar kulübündeki profilimi düzenle bölümünde çizelgem kısmına sadece seçili olan sana ait olan urlyi arkadaşın örneklendirdiği gibi yapıştır.
profilini kaydettikten sonra mesaj yazdığında aktif olacak.

Oradan yapamadıysan benim yaptığım siteden yapabilirsin

deryam160510 kullanıcısından alıntı;
canım google daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun boy ticker ı seç,son olarak 1. ye tahmini doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,ş,ç,ğ,ı yerine s,c,g,i kullan,sonra bb codun son http yle başlayıp png yle biten yerini,profilindeki çizelge bölümüne yapıştır

direk siteyi açmak için aşağıdaki linke tıkla gebelik bölümüne gir;
Google Google Translate

yukarıda yazılanı takip et..
Öpüyorum kolay gelsin..

profilimde cizelgede kaydet e basiorum bisey degismio?ordada gozukmesi gerekmiomuydu?[/QUOTE

Çizelge oradan gözükmez canım sadece url gözükür. Biraz fazla ya da biraz eksik alıyorsundur url yi.
Eğer benim verdiğim siteden yaptıysan sadece urlenin;
http://lbdf.lilypie.com/1LPvp3.png
kısımlı bölümünü alıyorsun. Başındaki ve sonundaki kalan kısmı siliyorsun canım..
Tekrar yapıştır çizelgem bölümüne aktifleşir..

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Böbreklerim ağrıdı biraz...:50:
Çalışan annelere iyi tatiller..
Kendinize iyi bakın..
Görüşünceye kadar öpüldünüz..:71::71::71::71:

Selam güzel annişler..
kontrolden geliyoruz.. bebişimin kafası çok tatlı ya.. :) zaten bir o kafayı fark ettim geri kalanını doktor hanım görüyor ben seçemedim
ultrasona göre 12+1 adete göre tam 12.. yani uyumlu gidiyor..
55mm olmuşuz.. ikili taramayı da yaptık. ense 1,9mm sanırım normal diye geçiyor :) bilgili olan hatunlar desin bişiyler..
ondan sonracıma kan verdim geldim.. kan sonucu da salı öğleden sonra çıkacak.. ozaman da doktora göstericem .. hayırlısı.. kıpraşıyordu bebişim ya :) minnacık minnacık kuzum benim..

maşallah canımmmm...çok güzel sonuçlar,,böylede dewam etsin inşallah...

merhaba kızlarr
bende doktora gittim bu sabah, ultrasona girdim nihayett cinsiyetini öğrendim kızzzzzzzzzzz :86::86::86::74::74::74:
hiçbir çıkıntı yok, kaymak gibi kız bu dedi :60::60::60: allahım kalbime göre verdiii :66::66::66: satıma göre 14, doktora göre 15 haftalıkmışım.
ayyyyyyyy çok mutluyummm çokkkkk :52::52::52:

Hadi gözün aydıın...kız isteyip kızın olacak inşallah sağlıklı,sıhhatli ve hayırlı bir ewlat olur :)) tekrar tebrikler...

13 erkek,5 kızımız oldu:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

41 değil 4obin kere maşaallah!!!

selam kıslar :3:
1 haftadır emin değildim vardı bir şeyler ama bana öyle gliyorudur diyordum .. bir koşturmacanın içindeydim , gazdır bağırsak hareketidir felan diyordum ama değil , bildik kıpırtılardı bunlar :69: kuşum 3 gündür iyice hissettiriyor kendini teyzeleriiiiiiii :emir_bebek:
oğlumda 16. haftada hissetmiştim ilk hareketlerini :nazar: ikinci gebeliğini yaşayan anneler daha önceden hisseder diye okumuştum Kağan Kocatepenin bir yazısında ama 15. haftada hissedeceğim de aklıma gelmezdi doğrusu :9:
dilerim sizler de en yakın zamanda yaşarsınız bu duyguyu :16: ikinci kere yaşasam da tarifsiz güzel ve heyecan verici :69:

Ayyyy çookk güzell bişey olsa gerek yaa...duygulandım çook..bende günlerdir elim karnımda hadi oğlum bi tekme diye yalwarıyorum :)))
maşallah canım..cinsiyet belli değil sanırım ama oğluşun olacak diyesim var...:9:

Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok

eşim uzakta ailem uzakta hiç bir akrabam yok bu şehirde iş arkadaşlarım hep erkek nazım da geçmiyor izin aldım evdeyim ama çok zormuş yalnız olamk ağlamaktan başka bişi yapamıyorum

Çooook geçmiş olsun canımm...Allah acil şifa versin inşallah...

Merhaba arkadaslar,sıtede ılk msjım uzun suredır sızlerı okuyorum,sızlerden cok sey ogrendım..bende 12 haftalık hamıleyım...sızlerle aynı heyecanı yasıorum,ılk bebeım kısmetse:)) su an evde yatıorum,kanamam oldu bıkac gun ,dr kesınlıkle yatacaksın dedı...hep yatmak cok zor yaaa,ama bebeım ıcın canım feda...allah hepımıze hayırlısı ıle bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...:))

Hoşgeldiiinnn...sonunda çizelgeyi de yaptın sanırım hayırlı olsun:34: kendine çoook dikkat et,bebeğe de tabiii...önemli ewreyi atlatmak üzeresin,,çabucacık toparlanırsın inşaallah...:16:

kızlar bugün cok sevinçliyim ikili testimin sonuçlarını aldım ve hamdolsun rabbime herşey normal cıktı ki benim hamileliğimi doktorum duyunca ilk etapta sonlandırmayı teklif etmişti..bende yapamam süreci devam ettirebilirim sadece dedim ve oda bende merakla bekliyorduk nasıl olacak diye ve rabbime binlerce şükürler olsun ki herşey yolunda gözüküyor suan hepte öyle devam eder inş..:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

canım bilmiyodum bnde ilk aşamanı ama en doğrusunu yapmışsın belli ki...Maşallah minik yawrumuza:emir_bebek:

Kızlar nasılsınız hastaneden geldim bebişimi gördüm ikili test için gitmiştim sonuçlar haftaya belli olacak bakalım hayırlısı . Bebişim kocaman olmuş kurban olurum kuzuma :69:

Çoook güzel sonuçlar alırsın inşallah canımm...:nazar:

kızlar benim mide bulantım tekrar başladı galiba.ya da üşüttüm.yine enerjim azaldı.:14:
birde belim çok ağrıyor sizdede varmı böyle ağrı.:43:

kızlar benim mide bulantım tekrar başladı galiba.ya da üşüttüm.yine enerjim azaldı.:14:

cnm benim mide bulantilari bende de devam edior,cikarttikca zaten enerji die bisiy kalmio:( bel agrisi da oluomus bazilarinda,ama dinlenmeden gecmiomus:)
dinlen cnm yorma kendini,hersey gececek insallah hayirlisi ile:)

ballar tatlisslerr guzel annislerr benim evimede sonunda internet baglandi cook sukurr biz iyiyiz sizler nasilsinz ??? bebiislerinin cinsiyeti belli olan annislerr tebrikleerr digerr fistiklar ve icinde bende darisi bize:)) ayrica siizi ozledim :69::16:

Son düzenleme:
bende de bel agrısı var ama doktorum bunun hamileligimden dolayı yatıs pozisyonumu degıstırdıgımden en azından degıstırmeye çalıştıgımdan da olabilecegini soyledi.
bende 2 li testimi yaptırdım sonuçlarım normal çıktı bugünde kontrole gidicem 12.30 da muhtemelen bende artık cinsiyetini görebilirim herhalde artık dönüşte yazarım. ben epeydir kayıptım herkesten özür dilerim sıhhatim saglıgım ve enerjım geri gelince gezerek geçiriyorum zamanımı o yüzden sadece okumaya harcıyorum vaktimi ancak :17:

caniim bende bel agrisindan oluyorum ayaklarimin ustune basamiyorum bazen hamilelikte normal bence oglumdada olmustu bu sefer daha siddetli ama cunku yaramazz bidik kucagimdan inmiyo :) bide dogumdaa epidural vurulmustum onlarin etkisi buyuk canim mide bulantisina gelince yine tek degilsin :)

bende de bel agrısı var ama doktorum bunun hamileligimden dolayı yatıs pozisyonumu degıstırdıgımden en azından degıstırmeye çalıştıgımdan da olabilecegini soyledi.
bende 2 li testimi yaptırdım sonuçlarım normal çıktı bugünde kontrole gidicem 12.30 da muhtemelen bende artık cinsiyetini görebilirim herhalde artık dönüşte yazarım. ben epeydir kayıptım herkesten özür dilerim sıhhatim saglıgım ve enerjım geri gelince gezerek geçiriyorum zamanımı o yüzden sadece okumaya harcıyorum vaktimi ancak :17:
cok sukur canim normal ciktigina sevindim cinsiyetle ilgili bi tahminin varmi ??

Back
X