Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 227949
bakalım şu resim ekleme olayını başarabilecek miyim :26:
benim küçük aşkım , tosbaaam teyzeleri![]()
arkadaşlar en iyisi diye izmir özel kent'e namık beye gittik .ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü!terslenip azarlanıp çıktık odadan!süper bir doktor oldugunu duydugumuz için 25 gün öncesinden ancak boş zamanını bulup randevumuzu almıştık ama hiç bu şekilde davranabileceği aklımın ucundan geçmemişti .müthiş üzüldüm
azarlanma sebebim de 3 boyutlu ultrasonla 4 boyutlu ultrasonun farkını bilememem ve de ayrıntılı ultrasonu da bilemememmiş.internetten öğrenip araştırmam gerekirmiş.ben de siz beni bilinçlendirirsiniz bu konuda diye düşünmüştüm dedim.doktor bey şikayetimin ne oldugunu sordu,ben de şikayetim yok sadece kontrol amacıyla geldiğimi belki haftam uygunsa 4 boyutlu ultrason veya da ayrıntılı ultrason yapılıp yapılamayacgını sordum.o da bunların senin biliyor olman gerekir internetten araştırman gerekirdi dedi.ben de ilk hamilleiğim oldugunu ve ne kadar arastırıp okusam da ,en doğru kararı ve bilgiyi doktorun vereceğini söyledim.yanımda da eşim vardı,benim bozulmam bir yana eşim de kıpkırmızı oldu sinirden.napalım dedim hadi cıkalım dedi cıktık.çıkışta da doktorun bu tavrından rahatsız oldugumuzu ilgili yerlere bildirdik.muhteşem bir doktor olabilir ama hiçbir anlam veremedim bu yaptıgına üstelik de hamile halimle üzüldüm.günlerdir de bu doktoru iple çekiyordum...neyse şu anda izmirde özel -bakımlı-yeni doğan ünitesi de olan-odaları da bakımlı olan güvenilir bir hastane arayışındayız.istanbul'u mumla arıyorum.
starimu ya bu nasıl güzel bi oğlan maşallah maşallah .. zaten ben profil fotosuna hayrandım. büyümüş kerata. var ya bu büyüsün acaip yakışıklı bişi olur. allahım nazarlardan saklasın. oku bol bol çocuğa
ya nedense bu zencefil den korkuyorum.bişi olucak diye.hatta ben bugune kadar ıhlamur bile içmedim bugun çaresiz kalınca içtim.önceden bala karıştırıyodum ama balın sıcak şeylere katılmasıda tehlikelişymiş o yüzden onuda bıraktımm. neyse yarın bi zencefil ddeniyimmm
heyyy ama ona ben hayrandım..... gerçekten çok yakışıklı olucak kereta... çok öpüyoruz..
cnm balın içine toz zencefil kat sabah akşam birer kaşık al. özellikle gece yatarken bir kaşık al üstüne hiç su bile içme yat. bak sabaha bişeyin kalıyor mu? diyecektim ki gitmişsin.. neyse öptüm, geçmiş olsun..
oyyy bu sıcaklar sıcaklar. valla Allah yardımcımız olsun. napcaz Ramazanda. oruç tutubilirmiyiz acaba...
Sen oruc tutmayi mi dusunuyosun buselim, valla bence bu sefer kocan seni dille döversaka bi yana ciddi degilsin dimi bu konuda
![]()
Merhaba kızlar;
Temizlik yapmadım canım istemedi valla..
Bodrumda oturuyorum ve denize gidemiyorum. Bir kaç kez gittim..
Bende, karşı olmama rağmen havuza girmeye karar verdim. Sitemizin havuzuna gittim yüzdüm yüzdüm geldiiiim
Havuzumuza çok iyi bakıyorlar tertemiz içim rahat valla..
ajdacığım burdasın canım sanırım nasıl oldun biraz iyimisin?
Evet canim biraz daha iyiyim, yatiyorum kalkiyorum bisiyler yapiyorum gene yatiyorumsen nasıl oldun arkadaşım ajjjj daha iyicemisin.?
Merhaba kızlar;
Temizlik yapmadım canım istemedi valla..
Bodrumda oturuyorum ve denize gidemiyorum. Bir kaç kez gittim..
Bende, karşı olmama rağmen havuza girmeye karar verdim. Sitemizin havuzuna gittim yüzdüm yüzdüm geldiiiim
Havuzumuza çok iyi bakıyorlar tertemiz içim rahat valla..
ajdacığım burdasın canım sanırım nasıl oldun biraz iyimisin?
Evet canim biraz daha iyiyim, yatiyorum kalkiyorum bisiyler yapiyorum gene yatiyorumAma son iki gune nazaran cok daha iyiyim..
cok tesekkurler Leylacim uzaniyodum kalkip bi su iceyim dedim sizi gordumiyiyim canim yemek yapayim diyorum kocama ama ne yapabilirim ona karar veremedim simdi dusuncelerdeyim
![]()
köfte yapabilirsin kıyman varsa :) mercimek çorbası olabiliiiir :) pilav yoğurt ikilisi olabilir.domatesli bulgur pilavı olabilir :))) ha bi de yukarda ki soruma da bakabbilirsin :))
kızlar aranızda izmirliler varsa yardımcı olabilirler mi?????bi kaç hastane arasında kaldık:1.özel ege sağlık(universal) 2.özel egepol 3.başkent üniversitesi hastanesi.
özel kent i,çınarlı'yı ,karataş'ı ,kordon hastanesini ve şifa hastanelerini eledik.bunların dışında tavsiye edebileceğiniz ya da yukarda saydığım hastaneler hakkında bir fikri olan arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi???bi de özel smyrna hastanesi varmış ,içim gitti amma velakin doğum orda yapılmıyormuş artık.kısa zamanlı bir mutluluk yaşamıştım onu görünce ama söndü gitti....bir de ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yenidoğan ünitesi çok önemli bence.çoğu hastanede yok,transfer ediliyormuş bebişler.anne olmak ne kadar zor,zaten doğumun endişesi korkusu yetmiyormuş gibi,bi de hastane doktor ve yenidoğan ünitesi konusunda endişelen!:95: çok teşekkür ettim şimdiden![]()
kızlar aranızda izmirliler varsa yardımcı olabilirler mi?????bi kaç hastane arasında kaldık:1.özel ege sağlık(universal) 2.özel egepol 3.başkent üniversitesi hastanesi.
özel kent i,çınarlı'yı ,karataş'ı ,kordon hastanesini ve şifa hastanelerini eledik.bunların dışında tavsiye edebileceğiniz ya da yukarda saydığım hastaneler hakkında bir fikri olan arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi???bi de özel smyrna hastanesi varmış ,içim gitti amma velakin doğum orda yapılmıyormuş artık.kısa zamanlı bir mutluluk yaşamıştım onu görünce ama söndü gitti....bir de ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yenidoğan ünitesi çok önemli bence.çoğu hastanede yok,transfer ediliyormuş bebişler.anne olmak ne kadar zor,zaten doğumun endişesi korkusu yetmiyormuş gibi,bi de hastane doktor ve yenidoğan ünitesi konusunda endişelen!:95: çok teşekkür ettim şimdiden![]()