2011 Aralık Anneleri

mojocuğum sonuçların için çok sevindim cnm. sabahtan beri seni merak ediyordum. iyi yapmışsın annene gitmekle. biraz kafanı dinle. kocanın gerçekten üzülüp üzülmediğini Allah bilir ama Allah ıslah etsin onu. sen ne karar verirsen ver eminim doğru kararı vermiş olucaksın. çünkü bize dışarıdan söylemek kolay gelir. senin şartlarını bilmiyoruz. Rabbim senin yardımcın olsun cnm.

Eki Görüntüle 227949

bakalım şu resim ekleme olayını başarabilecek miyim :26:
benim küçük aşkım , tosbaaam teyzeleri :69:

oyyy oyyy teyzesi yesin onu. çok tatlı maaşallah. ben erkek çocukları bir ayrı severim yaa. bence daha tatlı oluyorlar.Allah analı babalı büyütsün inşallah.

arkadaşlar en iyisi diye izmir özel kent'e namık beye gittik .ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü!terslenip azarlanıp çıktık odadan!süper bir doktor oldugunu duydugumuz için 25 gün öncesinden ancak boş zamanını bulup randevumuzu almıştık ama hiç bu şekilde davranabileceği aklımın ucundan geçmemişti .müthiş üzüldüm :(

azarlanma sebebim de 3 boyutlu ultrasonla 4 boyutlu ultrasonun farkını bilememem ve de ayrıntılı ultrasonu da bilemememmiş.internetten öğrenip araştırmam gerekirmiş.ben de siz beni bilinçlendirirsiniz bu konuda diye düşünmüştüm dedim.doktor bey şikayetimin ne oldugunu sordu,ben de şikayetim yok sadece kontrol amacıyla geldiğimi belki haftam uygunsa 4 boyutlu ultrason veya da ayrıntılı ultrason yapılıp yapılamayacgını sordum.o da bunların senin biliyor olman gerekir internetten araştırman gerekirdi dedi.ben de ilk hamilleiğim oldugunu ve ne kadar arastırıp okusam da ,en doğru kararı ve bilgiyi doktorun vereceğini söyledim.yanımda da eşim vardı,benim bozulmam bir yana eşim de kıpkırmızı oldu sinirden.napalım dedim hadi cıkalım dedi cıktık.çıkışta da doktorun bu tavrından rahatsız oldugumuzu ilgili yerlere bildirdik.muhteşem bir doktor olabilir ama hiçbir anlam veremedim bu yaptıgına üstelik de hamile halimle üzüldüm.günlerdir de bu doktoru iple çekiyordum...neyse şu anda izmirde özel -bakımlı-yeni doğan ünitesi de olan-odaları da bakımlı olan güvenilir bir hastane arayışındayız.istanbul'u mumla arıyorum.

aaaaaaaaa şakamı bu. ay çıkmakla iyi yapmışsınız:4: hayır belki de doktorun çok üzültülü olduğu bir şey vardı o an ama ne olursa olsun hamile bri bayandan çıkarılmaz ki. deseydin ben biliyor olsaydım o koltukta ben otururdum. ayyy havalardan mı, sıcaklardan mı millet bir hoş oldu yani. geçen tülaya diyordum ağzını bozma diye şimdi ben başlıycam tövbe tövbe...neyse mojo75 arkadaşımızda bozmadım ya artık bozmam herhalde ağzımı.. tabii hiç alakası olmamasına rağmen akşam mojo arkadaşımızdan duyunca kocamı dil ile bir patakladım. hayır ayağını denk alsın. olur aklı kayarsa diye.

starimu ya bu nasıl güzel bi oğlan maşallah maşallah .. zaten ben profil fotosuna hayrandım. büyümüş kerata. var ya bu büyüsün acaip yakışıklı bişi olur. allahım nazarlardan saklasın. oku bol bol çocuğa

heyyy ama ona ben hayrandım..... gerçekten çok yakışıklı olucak kereta... çok öpüyoruz..

ya nedense bu zencefil den korkuyorum.bişi olucak diye.hatta ben bugune kadar ıhlamur bile içmedim bugun çaresiz kalınca içtim.önceden bala karıştırıyodum ama balın sıcak şeylere katılmasıda tehlikelişymiş o yüzden onuda bıraktımm. neyse yarın bi zencefil ddeniyimmm

cnm balın içine toz zencefil kat sabah akşam birer kaşık al. özellikle gece yatarken bir kaşık al üstüne hiç su bile içme yat. bak sabaha bişeyin kalıyor mu? diyecektim ki gitmişsin.. neyse öptüm, geçmiş olsun..

oyyy bu sıcaklar sıcaklar. valla Allah yardımcımız olsun. napcaz Ramazanda. oruç tutubilirmiyiz acaba...

heyyy ama ona ben hayrandım..... gerçekten çok yakışıklı olucak kereta... çok öpüyoruz..

cnm balın içine toz zencefil kat sabah akşam birer kaşık al. özellikle gece yatarken bir kaşık al üstüne hiç su bile içme yat. bak sabaha bişeyin kalıyor mu? diyecektim ki gitmişsin.. neyse öptüm, geçmiş olsun..

oyyy bu sıcaklar sıcaklar. valla Allah yardımcımız olsun. napcaz Ramazanda. oruç tutubilirmiyiz acaba...

Sen oruc tutmayi mi dusunuyosun buselim, valla bence bu sefer kocan seni dille döver :66::66::66::66::66::66: saka bi yana ciddi degilsin dimi bu konuda:53::53:

Sen oruc tutmayi mi dusunuyosun buselim, valla bence bu sefer kocan seni dille döver :66::66::66::66::66::66: saka bi yana ciddi degilsin dimi bu konuda:53::53:

cnm inan çok seviyorum oruç tutmasını şimdiye kadar hiçç bırakmamıştım. ama yaza denk gelmesi beni cesaretsizlendirdi. yani kış olsa saat 4,5-5 gibi iftar olsa tutardım da. şimdi saat 9 a kadar herhalde tutamam. çocuğuma bir zarar gelir Allah korusun. Kısmet seneye kaza ederim inşallah.

Merhaba kızlar;

Temizlik yapmadım canım istemedi valla..
Bodrumda oturuyorum ve denize gidemiyorum. Bir kaç kez gittim..
Bende, karşı olmama rağmen havuza girmeye karar verdim. Sitemizin havuzuna gittim yüzdüm yüzdüm geldiiiim
Havuzumuza çok iyi bakıyorlar tertemiz içim rahat valla..

ajdacığım burdasın canım sanırım nasıl oldun biraz iyimisin?

Merhaba kızlar;

Bende, karşı olmama rağmen havuza girmeye karar verdim. Sitemizin havuzuna gittim yüzdüm yüzdüm geldiiiim

canım bende bodrumda oturuyorum valla bende denize 1 kere gittim oda yalıçiftliğe sıcak çok çıkamıyorum.bebişin hayırlı olsun bende 20 haftalığa girdim.doktor kime gidiyosun.(tabi söylemek istersen)

kızlar aranızda izmirliler varsa yardımcı olabilirler mi?????bi kaç hastane arasında kaldık:1.özel ege sağlık(universal) 2.özel egepol 3.başkent üniversitesi hastanesi.

özel kent i,çınarlı'yı ,karataş'ı ,kordon hastanesini ve şifa hastanelerini eledik.bunların dışında tavsiye edebileceğiniz ya da yukarda saydığım hastaneler hakkında bir fikri olan arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi???bi de özel smyrna hastanesi varmış ,içim gitti amma velakin doğum orda yapılmıyormuş artık.kısa zamanlı bir mutluluk yaşamıştım onu görünce ama söndü gitti....bir de ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yenidoğan ünitesi çok önemli bence.çoğu hastanede yok,transfer ediliyormuş bebişler.anne olmak ne kadar zor,zaten doğumun endişesi korkusu yetmiyormuş gibi,bi de hastane doktor ve yenidoğan ünitesi konusunda endişelen!:95: çok teşekkür ettim şimdiden :71::71:

Son düzenleme:
sen nasıl oldun arkadaşım ajjjj daha iyicemisin.?
Evet canim biraz daha iyiyim, yatiyorum kalkiyorum bisiyler yapiyorum gene yatiyorum :1::1::1: Ama son iki gune nazaran cok daha iyiyim..
Merhaba kızlar;

cok tesekkurler Leylacim uzaniyodum kalkip bi su iceyim dedim sizi gordum :1: iyiyim canim yemek yapayim diyorum kocama ama ne yapabilirim ona karar veremedim simdi dusuncelerdeyim :10::10::10:

Evet canim biraz daha iyiyim, yatiyorum kalkiyorum bisiyler yapiyorum gene yatiyorum :1::1::1: Ama son iki gune nazaran cok daha iyiyim..

cok tesekkurler Leylacim uzaniyodum kalkip bi su iceyim dedim sizi gordum :1: iyiyim canim yemek yapayim diyorum kocama ama ne yapabilirim ona karar veremedim simdi dusuncelerdeyim :10::10::10:

köfte yapabilirsin kıyman varsa :) mercimek çorbası olabiliiiir :) pilav yoğurt ikilisi olabilir.domatesli bulgur pilavı olabilir :))) ha bi de yukarda ki soruma da bakabbilirsin :))

köfte yapabilirsin kıyman varsa :) mercimek çorbası olabiliiiir :) pilav yoğurt ikilisi olabilir.domatesli bulgur pilavı olabilir :))) ha bi de yukarda ki soruma da bakabbilirsin :))

Alternatif menu icin tesekkurler :1::1::1:
Hastane konusunda benim soyleyecek cok seyim var ama kafani iyice karistirmak istemem. bircok kuzenin yengeler altinordu da dogum yapti, kardesim ege saglikta 4 ay önce kuzenimin esi egepol de dogurdu. hepside memnunlardi bildigim kadariyla. Ama tek bi ortak noktalari var ki hepsini de tek bi doktor dogurttu:66::66::66: Yani ailemizin dogumcusu var. Ben orda olsaydim sanirim bende egepol u secerdim cunku cok iyi anlattilar. Birde tecrube yeni olunca ilgileniyosun ister istemez. Ama malesef benim doogum icin alternatifim yok buralarda mecburen hastanede doguruyosun ama bizim özelimiz yaninda devlet kalir...

Domatesli bulgur alternatifini begendim ve kalkiponu yapmaya karar verdim:16::16::16::16:
Saat farkimiz oldugundan kocacimiste hala gelince yesin sicacik.
Ben mutfaga yol aliyorum arkadaslar ama arada bakiyorum buraya da....:54::54::54:

kızlar iyi geceler. istanbul cok sıcak. dayanılcak gibi değil. mojocum senin adına çok üzüldüm. ama bu kadar kabullenmiş görünmek ne biliyim bi kadın olarak kanıma dokundu. tabi başıma gelse ne yaparım bilmiyorum.

kızlar bişey soracağım. ben bi yere gidince diyelimki markete falan 10 dkdan fazla yürüyemiyorum. ayaklarımın altı sızlamaya başlıyo. önceden böyle bişey yoktu. hemen bi sandalye bulup oturma ihtiyacı hissediyorum. zaten dinlenemezsem mümkün değil eve kadar geri dönemiyorum. sizde de var mı böyle bir sorun?

kızlar aranızda izmirliler varsa yardımcı olabilirler mi?????bi kaç hastane arasında kaldık:1.özel ege sağlık(universal) 2.özel egepol 3.başkent üniversitesi hastanesi.

özel kent i,çınarlı'yı ,karataş'ı ,kordon hastanesini ve şifa hastanelerini eledik.bunların dışında tavsiye edebileceğiniz ya da yukarda saydığım hastaneler hakkında bir fikri olan arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi???bi de özel smyrna hastanesi varmış ,içim gitti amma velakin doğum orda yapılmıyormuş artık.kısa zamanlı bir mutluluk yaşamıştım onu görünce ama söndü gitti....bir de ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yenidoğan ünitesi çok önemli bence.çoğu hastanede yok,transfer ediliyormuş bebişler.anne olmak ne kadar zor,zaten doğumun endişesi korkusu yetmiyormuş gibi,bi de hastane doktor ve yenidoğan ünitesi konusunda endişelen!:95: çok teşekkür ettim şimdiden :71::71:

canım ben hiçbirine gitmiyorum gitmedim de ama çevremden egepol ü de ege sağlığıda çok duydum ve olumluydu söylenenler...

cnm ben cınarlıda doğum yaptım ama kendi drumu götürdüm o yüzden kusursuz bi doğum yaşadım diğerlerini hiç bilmiyorum yine çınarlıyı istiyorum allah nasip ederse

yaa kızlar ben hamile kaldığımdan beri daha doğrusu işide bırakınca üstüne, uyku düzenim tamamen tepe taklak oldu sabah 4-5-6 ya kadar oturuyorum böyle mal gibi öğlen 2-3te kalkıyorum... uyşuk uyuşuk pinekliyorum sonra evde... bir iki defa geç yattım erken kalkıyım gecede erken yatayım dedim ama o zamanda tv izlerken vs uyuyup kalıyorum gene uykumu alıyorum yine sabah 6ya kadar bekliyorum öle...
napıcam ben bu uykuyu anlamadım gecem gündüzüm tersine döndü... bebişte doğunca bu düzeni devam ettirirse vay benim halime naparım o zaman ben... :S:S

kizlar nasilsin bugun doktor randevum vardi ultrason gunumm taaaa 11 agustos :( 22 haftalik filan olcam ozamn cinsiyet ogrenilioo :(( hamileligin basindan beri sadece 1,5 kg almisim bu ay sadece 250 gr almisim sevinmedim desem yalan olur :)) bebisde iyidir heralde ben sizin gibi pek goremiyorum :( ama saglik olsuun cinsiyeti belli olaan arkadaslari tebrik ediyorum inss 20 gun sonraaa bizde mujde verceez :) cinsiyete ilgili opyorum hepiciginizii :)):16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X