Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın..
ben sabah bu seferde otobüste fenalaştım.. malum her sabah ayakta bindiğpim otobüste soğuk terler dökmeye başladım kalbim hızla atıpta titremeye başladım sonrası pek net değil.. yandaki adamın üstüne yığılmışım sanırım.. beni oturttular.. bu arada panik atağiım tuttu korkudan ağlamaya başladım... otobüste herkes bana bakıo.. diolar niye demion hamile olduğnu.. gerizekalılar karnımdan anlayıpta yer vermiosunuz benmi dicem diyemedim tabi halim yoktu... halen sallanır haldeyim.. kafam bir tuhaf![]()
ben bugün işe bile geç kaldm uyumaktan,aşı çarptı biraz beni dünkü göğüslerimin kaşınması tetenoz aşısındanmış,elimde ayağımda da kaşıntı oldu,ılık bi duş aldm yattım,gece de kolum iyice şişti,inş. ateşim çıkmaz iş yerindeyim,kocamın yaptığı dürümleri yedim çayla birlikte,canımın acısından onu da azarladm sabah sabah,tek kolla insan saçını bile toplayamıyo,üstünü bie giyemiyo,iyi ki sağlıklı 2 kolumuz var,ne kadar önemliymiş bugün onu anladm
günaydın arkadaşlar ve minik kuzucuklar. biz bugün pek iyi değiliz dün gece eşimle tartıştık sabah baş ağrısıyla uyandım halen de devam ediyo. hiçbişeye tam adapte olamıyorum şuan yarı uyur haldeyim baş ağrısıyla beraber. geçmişe henüz bakamadım ama sizlere bi günaydın demek istedim umarım herkes iyidir hepinizii öpüyorum çok
arkadaşlar çook geçmiş olsun dikkat edin kendinizee
sağol canım,yavaş yavaş azalıyo kolumun ağrısı,aşılı kolumla yazıyom hatta,ateşim de yok çok şükür
kızlar elimdeki tüyler felan sarardı. eşim sarışın, erkek kardeşimde sarışın acaba bebişte sarışın mı olucak. ben o yüzden sararmış olabilirimiyim.
ben de izmitte oturuyorum..
ne güzel bir anda üç kişi olduk kocaeliden...
belki başka arkadaşlarda vardır...
arkadaşlar en iyisi diye izmir özel kent'e namık beye gittik .ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü!terslenip azarlanıp çıktık odadan!süper bir doktor oldugunu duydugumuz için 25 gün öncesinden ancak boş zamanını bulup randevumuzu almıştık ama hiç bu şekilde davranabileceği aklımın ucundan geçmemişti .müthiş üzüldüm
azarlanma sebebim de 3 boyutlu ultrasonla 4 boyutlu ultrasonun farkını bilememem ve de ayrıntılı ultrasonu da bilemememmiş.internetten öğrenip araştırmam gerekirmiş.ben de siz beni bilinçlendirirsiniz bu konuda diye düşünmüştüm dedim.doktor bey şikayetimin ne oldugunu sordu,ben de şikayetim yok sadece kontrol amacıyla geldiğimi belki haftam uygunsa 4 boyutlu ultrason veya da ayrıntılı ultrason yapılıp yapılamayacgını sordum.o da bunların senin biliyor olman gerekir internetten araştırman gerekirdi dedi.ben de ilk hamilleiğim oldugunu ve ne kadar arastırıp okusam da ,en doğru kararı ve bilgiyi doktorun vereceğini söyledim.yanımda da eşim vardı,benim bozulmam bir yana eşim de kıpkırmızı oldu sinirden.napalım dedim hadi cıkalım dedi cıktık.çıkışta da doktorun bu tavrından rahatsız oldugumuzu ilgili yerlere bildirdik.muhteşem bir doktor olabilir ama hiçbir anlam veremedim bu yaptıgına üstelik de hamile halimle üzüldüm.günlerdir de bu doktoru iple çekiyordum...neyse şu anda izmirde özel -bakımlı-yeni doğan ünitesi de olan-odaları da bakımlı olan güvenilir bir hastane arayışındayız.istanbul'u mumla arıyorum.
kızlar günaydın..
ben sabah bu seferde otobüste fenalaştım.. malum her sabah ayakta bindiğpim otobüste soğuk terler dökmeye başladım kalbim hızla atıpta titremeye başladım sonrası pek net değil.. yandaki adamın üstüne yığılmışım sanırım.. beni oturttular.. bu arada panik atağiım tuttu korkudan ağlamaya başladım... otobüste herkes bana bakıo.. diolar niye demion hamile olduğnu.. gerizekalılar karnımdan anlayıpta yer vermiosunuz benmi dicem diyemedim tabi halim yoktu... halen sallanır haldeyim.. kafam bir tuhaf![]()
ayy seninde kolun kötü oldu demek bende tuvaletin ışığını bile söndüremiyordum bu gün daha iyice canıms eninde düzelir yarına kalmaz bir şeyin. allahtan ateş yapmadı bak sende...ben bugün işe bile geç kaldm uyumaktan,aşı çarptı biraz beni dünkü göğüslerimin kaşınması tetenoz aşısındanmış,elimde ayağımda da kaşıntı oldu,ılık bi duş aldm yattım,gece de kolum iyice şişti,inş. ateşim çıkmaz iş yerindeyim,kocamın yaptığı dürümleri yedim çayla birlikte,canımın acısından onu da azarladm sabah sabah,tek kolla insan saçını bile toplayamıyo,üstünü bie giyemiyo,iyi ki sağlıklı 2 kolumuz var,ne kadar önemliymiş bugün onu anladm
günaydın arkadaşlar,
Böyle a sınıfı bir hastanede sezeryan ya da doğum yapacaksanız bu tetenoz aşısına hiç gerek yok. çünkü sterilizasyon bu hastaneler için en önemli yeri kaplıyor. Mesela ben memorial hastanesini bu konuda öneriyorum. strilizasyon hiç atlanmadan çok özenle yapılıyor. kullanılan malzemeler tertemiz ve her zaman hijyenik. Ben yaptırmayacağım. doktorum da yaptırmana gerek yok diyor zaten. üstüne üstlük ben iğneden çoook korkarım
canım o zamanın şartlarını bilemem tabi,ama bir sürü para dökmeyeceğim ama temiz olan bi yer seçeceğim memlekette,ama benim vücudum bakterilere karşı pek dirençli değil,hem doğacak çocuğumun da dirençli olup olmayacağını bilemem,işimi garantiye almak isterim,zaten bu antikorlar çocuğa da geçiyormuş,bundan sonra bbt denen üçlü aşıyı yaptırmak yeteriymiş çocuk için,malzemeler temiz olsa bile oda da hava içerisinde bile bu mikroplardan olabilir,yeni doğan tetenozundan her yıl kaç bebek ölüyor,onun için keşke dememek için bu acıya katlanıyorum
ay bak senin ne güzel hiç sorun olmamışGünaydın kızlar bende 2 gün önce yaptırdım tetanoz aşısını, hemşire birkaç gün ağrı yapabilir endişelenme falan dedi ama hiç ağrı yapmadı bende ilk gün dokununca hafif acıdı o kadar. Bu arada ilk defa yazıyorum buraya bebeğim 8 aralıkta doğacak inşallah 20. haftam bitiyor bugün. Cinsiyeti erkek şehir Kocaeli sat 04 Mart![]()
ben de izmitte oturuyorum..
ne güzel bir anda üç kişi olduk kocaeliden...
belki başka arkadaşlarda vardır...
hayırdır canım noldu ya
sıkma canını tatlım arada her evlilikte oluyor tartışmalar
Günaydın güzel anneler ne oldu anlamadım bende kendimi akşam hiç iyi hissetmedim sancım vardı belimden karnıma vuran dedim doğuruyorum herhalde eşimde panikledi hastaneye falan gidelim dedi dinlendince geçer dedim bir saat kadar uyumuşum geçmişti korktum aslında sanırım üşütüyorum terliyoruz o halde klimanın karşısına geçiyoruz ondan oluyor
sevgili kayınvalidemlerin gelirimize ortak gibi davranmaları. eşime bi müddet para vermeyi keselim doğum çocuk odası vs.. masrafları çok olucak hem onlar bizden kat kat iyi durumdarlar dedim ve ipler koptu..
saol tatlım oluyor malesef haklısın. ama bıktım artık ailesinden ciddi anlamda bunalttılar beni bişi de diyemiyorum. vur kafasına al ağzındakini denen tiplerdenim![]()
Günaydın güzel anneler ne oldu anlamadım bende kendimi akşam hiç iyi hissetmedim sancım vardı belimden karnıma vuran dedim doğuruyorum herhalde eşimde panikledi hastaneye falan gidelim dedi dinlendince geçer dedim bir saat kadar uyumuşum geçmişti korktum aslında sanırım üşütüyorum terliyoruz o halde klimanın karşısına geçiyoruz ondan oluyor
ailelerimize hepimiz gerektiğinde yardım ediyoruz ama bu biraz fazla galiba,her ay haraca bağlar gibi ne o, çocuğunuz olacak artık yani![]()
canım dikkat et kendine bende bütün gece oda oda dolaşıyorum sıcaktan sonra bütün kapı pencere ne varsa açıyorum acayip cereyan yapıyor güzel uyuyorum ama sabah felçli gibi oluyorum resmen bütün gün halsizlik yorgunluk vs. Bir de alttan sancı oluyor ara sıra. Fazla açmadan yatmaya çalışıcam bu gece bakalım...
sevgili kayınvalidemlerin gelirimize ortak gibi davranmaları. eşime bi müddet para vermeyi keselim doğum çocuk odası vs.. masrafları çok olucak hem onlar bizden kat kat iyi durumdarlar dedim ve ipler koptu..
saol tatlım oluyor malesef haklısın. ama bıktım artık ailesinden ciddi anlamda bunalttılar beni bişi de diyemiyorum. vur kafasına al ağzındakini denen tiplerdenim![]()
bende kocaeli gölcüklüyüm eşimin işi nedeniyle Marmarisdeyim kısmetse doğuma 1.5 ay kala Kocaeliye geçicem. Doğumu ailemin yanında ordaki güvendiğim hekimimle yapıcam