benimde kabullenemediğim o ya zaten. ya ihtiyaçları olsa başım gözüm üstüne ama kenarda paraları var ihtiyaçları yok 2sininde emekli geliri var. p.tesi tatile gidiyolar mesela ama kendi evlerine yaptırdıkları tadilatı bile biz ödüyoruz kaldıki ben evimdeki eksiklerimi daha tamamlayamamışken. inan heray maaşımın yaklaşık yarısı kadarı onlara gidiyo ve şurada 3 ay daha çalışabilcez. sonrasında benim işten ayrılmam gerekiyo ki çocuğuma bakabileyim. okadar sıkıldım ve soğudumki ailesinden okadar olur yani..
cnm sıkma kendini. ama madem senin maaşının yarısını verebiliyorsunuz çalışma o vakit. öyle ya sen hamile halinle bu sıcakta çalışacaksın parayı onlara vereceksin.
eşine söyle madem öyle senin benim çalıştığıma ihtiyacın yok, ben ya işten çıkarım yada çalıştığımı sana vermem bir kenara koyarım. hayır ihtiyaçları olsa anlarım ama ihtiyaçları yokken kimse kusura bakmasın yani. ama sana söyleyeyim bunlar eşin evlenmeden önce şart koşulmuş şeylerdir. eşinin beynine işlenmiş bu tarz şeyleri söküp çıkarmak çok zor ama imkansız değil. bende yaşadım yaşıyorum. zamanla yavaş yavaş kazıman gerekecek. bazı insnalar böyle ne yazık ki. kayınvalidem ablasının gelinini kınıyor (banda lafı işittiriyor) neymiş kzın yatak odasından başka bir odası bir salonu varmışda oğlu olunca öbür odayı çocuk odası yapmışda ablası ve eniştesi her yıl bir ay onda kalıyorlarmışda onları salondaki çekyata yatırıyorda kendi oğluna orayı oda yaptı utanmadan diyor. varmı böyle bir saçmalık bide bunu kınıyorlar. insanlara ne kadar veririsen fazlasını isterler. tabii eşinle ve ailesiyle kötü olma kalp kırmadan yapmaya çalış ama bazı düşünceler kazınırken acı verebiliyor. Rabbim yardımcın olsun.
Merhaba bayanlar!
Ben Izmir'den Gozde..Insallah ben de Aralik 2011 annesi olacagim. Ilk kez yaziyorum.Ilk bebegimiz olacak ve erkek olacagi yeni kesinlesti.Heyecan basti.7-9 Aralik deniyor. Gorecegiz.. Ozel doktorum ve diger doktorlar farkli seyler soyledikce aklim karisiyor. Ne yapacagimi sasirdim. :-(
Ben hem Akdeniz Anemisi tasiyicisiyim, hem de Hashimato tiroidim var.Ikisi bir arada olunca kan tahlillerim allak bullak cikiyor, her kafadan baska ses cikiyor ilaclarla ve yiyeceklerle ilgili. Sinirim bozulmaya basladim. Acaba bebegim icin dogrusunu yapamiyor muyum diye dusunmekten kendimi alamiyorum!Oglusumu saglikla kucagimda gormek tek arzum...
Bu sali tetenoz asisi yaptirdim, kolum gittikce daha cok uyusmaya basladi. Umarim cabuk gecer. Tek kolla hareket etmek gercekten cooook zormus.
Izmir -Hatay'dan selamlar....
cnm öncelikle hoşgeldin. hayırlı olsun. çok kafana bu rahatsızlıkları takma. bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım (eşinde taşıyıcı değilse sorun yoktur: eşin test yaptırdımı?) bende de haşimato troid var. ilacımı hergün düzenli alıyorum sorun ıkmıyor. ayda birde tsh kont. yaptırıyorum. unutma bebeğine yapabileceğin en büyük zarar : kaygının yüksek olması.. geçmiş olsun..