ha bi de eklemeyi unuttum.kayınvalidem aradı da ,ben de bebeğin odasıyla arabasını aldıgımızı söyledim .çok şaşırdı.halbuki bnm annem aldı yani henüz bilmiyor.geri kalan ihtiyaclar kolay onları azar azar her ay alırım dedim yani herşeyi tamamlanmaya yakın dedim ki gidip de uyduruk zevksiz bişiler almasın diye.neyse ,istersen gel uğra gör odamızı dedim,o da kızım ben kışın hep gelicem zaten sen anne de yeter dedi.tamam çok güzel de mi...:) ama benim aklımda su an sadece '' hep '' kelimesi yankılanıyooo
(( kurarım ben yine artık....yani hep gelmesini isteyen yok ki...yardım gerekicek ama hep ne demek yaaaaaa!!!bi de ilk zaman annem olucak yanımızda.a ne bilim yanlış mı düşünüyorum?iki kez dedi hep gelicem zaten diye.aman Allahım kulaklarımdan gitmiyooooo!!ben de sağol anne dedim ama içimden ''yandık''diyorum.ya iyiyiz hoşuz kadınla o bana bitanem kızım vs gibi çok içten konusuyo yardımcı da ama ne bilim yardım ederken de insan çoğu şeye karışıyor çünkü..bi de öyle bir kadını da nasıl kırıp karşı çıkarsın ki.yani illaki olcak annenle bile olabiliyor fikrinin uyşmadığı,artık kırmadan anlatırız herhalde...çok kontrolcüyüm dimi kızlar.halbuki akıllı bi kadın salar engine!! oooh gelsin baksın istediği kadar da karışssın yardımcı olsun da der.ah ahhhh