off bizimki de benzer yaaaİLGİ konusuyla ilgili
c.tesi dra gittik geldik kocam evi süpürdü ben sildim bi daha kocamı göremedim gibi bişey oldu bahçede kapıcıyla yok netten arabalara baktılar(arabamız alındı da şirketindi zaten az ah etmemiştim bodruma gidişlerine hatırlıyosanız iyi de oldu benim için öbür türlü araba olunca anası arar yok danası arar evde oturamıyoduk) geldi bi ara ben yine bahçeye çıkıyım dedi çıktı 1-2 saat tektim bende çıktım sonra oturduk birlikte eve gidiyorum dedim gelmedi bende 2 saat geçti aradım yatıyorum ben dedim ok anahtarım var deyince çıktım bahçeden çağardım geldi çok fena kavga ettik çok ağladım baya gürültü de oldu akşam akşam insanlarda duymuştur çok utanıyorum siteden girip çıkarken ama beni anlamalıydı ben yalnız başıma çocuğumun cdsini izledim kocam bahçede 2 dk oturmasını bilmiyo arabamız alınıyo hemen araba bakmaya başlıyo çocuğum olucak o zaman napıcak diyip daha çok ağlamaklı oldum
dün pikniğe gittik iyi geçti ama ikimizde birbirimize bakarken utanıyoruz haliyle yani ben çok utanıyorum böle olmamalıydı yaaaaa
neyse ki iş var bugün bana yeni oda yapıldı eleman aldım 2 kişilikti bu oda şimdi ben ayrılıcam yana geçicem mobilyamı seçmeye gidicem öle görünüyo kafam dağalır bari
bende umursamayıp büyütmeseydim ii olcaktı ama elimde olmuyo bazen onunda ben büyütünce alttan alması gerekiyodu(((
sabah sabahta şişirdim kafanızı iyis şimdi ama çokta değil tabi
cumartesi günü annelerine gittik kalmaya
saat 9 gibi gitti gidiş o gidiş gece 2de gelmiş kör kütük
ben de annelerinin üst katında terasta bi oda var gidinc eorda kalıyorum ama dört tarafı pencere parmaklık falan da yok. genelde ürkerim orda yatarken. o saat olmuş geldi bi de aşağıda kızlı erkekli oturduklarını söylemez mi ya eşek herif beni niye gelip almıyosun o zaman. hadi erkek erkeğe olsanız zaten gelmem işim olmaz ama kızlar da glemişse beni de gelip alsana. dleirdim zıvanadan çıktım konuşmuyorum