2011 Aralık Anneleri

Suyu ve sütü kola bardaklarıyla içiyorum daha çok oluyor:)) Bişey soracağım tatlım 2 kola bardağı süt biri gün içerisinde diğeride yatmadan önce tüketiyorum az mı yoksa çok mu kız kansızlık yapar mı bide?
Eczanemzde diye sitede sebamed ürünlerinde indrim var kızlar aklınızda bulunsun .

canım ben haftada 2 lt kadar içiyom,akşamları ayran yada yoğurt yiyom,sabahları peynir,demir ilacını da 10-11 gibi yatmadan önce meyve yediktn sonra içiyom,benim demirim 13 e kadar çıktı,etkilemedi yani,ama 2 bardaktn fazlaya gerek yok süt için bence

mevlüt için istediğim mevlüt şekeri aşağıdaki çerçevenin fil figürlüsü... herşeyi aynı ama fil olduğunu düşünün...arkasına lavanta koyacam..
külah aynısı ama üstü için leyleğin pembesini aldım ve beyaz kurdela koyacağım.. içine draje çikolata alacam pembe ve gri...
hastanede dağıtmak içinde süslü bebek çikolatalarından alacam..
nasıl sizce????

canımm çok güzeller hepsi, bende daha karar veremedim mevlüt için bende külahlardan düşünüyorum içine draje koymayı düşünüyorum. 2 yerde mevlüt olacak ve süslerle başa çıkamam heralde, hastane ve mevlütten önce eve gelenlerede süslü şekerlerden vermeyi planlıyorum, tabi birde hastane için süslü çikolata, offf daha ne çok şey var ama kararsızlık kötü. sen nerden alacaksın canım kendin mi yapacaksın yaptıracak mısın? ben kendim yapmak istiyorum ama bakalım
Eki Görüntüle 260975 Eki Görüntüle 260974 Eki Görüntüle 260973

Zamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben

oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, allah uzun ömürler versin inş.

Suyu ve sütü kola bardaklarıyla içiyorum daha çok oluyor:)) Bişey soracağım tatlım 2 kola bardağı süt biri gün içerisinde diğeride yatmadan önce tüketiyorum az mı yoksa çok mu kız kansızlık yapar mı bide?
Eczanemzde diye sitede sebamed ürünlerinde indrim var kızlar aklınızda bulunsun .

geçmiş olsun bebişiede maşallah ilk doğum hikayesini de senden dinlicez sanırım sağlıkla gelsin inşllh[/QUOTE .!.:
sağol canım inş kolay bir doğum olur korkutmam hiçbirinizi:27:

Mesajı tamamen kaldıramıyorsun bildiğim kadarıyla ama mesajın altındaki düzelme butonundan yazdıklarını silip yerine ......... şeklinde yapabilirsin herhalde
ya zaten komple silmicektim içindeki çok özel detayları silecektim
ama o da çıkmıyor mesajlarımın altında yok ben gidip kendimi kötü içerikli mesaj olarak bildircem silinirsem korkmayın :52::52::52::52:

ama o da çıkmıyor mesajlarımın altında yok ben gidip kendimi kötü içerikli mesaj olarak bildircem silinirsem korkmayın :52::52::52::52:

sileceğin mesajın altında mesaj düzenleme paneli diye bişey var ben ordan yapıyorum gözüküyo seninkinde niye yok anlamadım

nasılsınız ciciş anneler ben uzun zamandır giremedim anneciğim bendeydi onun yanında pc başına geçmedim yanlış anlamasın diye.beni yanlız bırakıyo der korkusundan..geçmişe göz atayım dedim ama maşallah baya bayaa ilerlemişsiniz umarım herkez çok iyidir..benim bu topiğe ikinci gelişim ilk yazdığımdada çok beğendiğimi sevdiğimi yazmıştım buradaki yazılanları paylaştığınız sıkıntıları sevinçleri mutlulukları okumak bana çok ama çok iyi geliyor iyiki varsınız..:66:bende 2 hafta önce şekerimi ölçtürdüm 100 gr lık şükür iyi çıktı sonucum 3 boyutlu ultrasonada girdim şükür oda iyi çıktı..benim gebeliğim risk gurubunda olduğu için hala ve hala tedirginlikle geçiriyorum günlerimi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum günlük kan pıhtılaşması yüzünden ama rabbime binlerce kez şükürki bugünlere geldim..kızlar yaa bide benim bu çatı pelhismiydi ne o kemiğim çok ağırıyor hiç süt içmiyorum acaba kalsiyum eksikliğimi var ondanmı bukadar ağrı yaa. gerçi bebeğim bugüne kadar hep sat tarihinden bir hafta önde ama nebilim napıcam bilmiyorum şimdiden bukadar ağrı..rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..:71:

canım ben haftada 2 lt kadar içiyom,akşamları ayran yada yoğurt yiyom,sabahları peynir,demir ilacını da 10-11 gibi yatmadan önce meyve yediktn sonra içiyom,benim demirim 13 e kadar çıktı,etkilemedi yani,ama 2 bardaktn fazlaya gerek yok süt için bence
:71::71:

Sayfa yöneticilerine mesaj atabilirsin annecik . Ayrıca silme işi yarım saatte oluyor o da düzeltebiliniyor anca noktalarla . Kişisel şeyleri yazmamaya özen gösterin fıstık annecikler yazarsanızda alıntı etmeyin diye uyarın ve yarım saati doldurmadan düzeltebiliriz. Allah korusun diyelim X görümceden bahsettik e burada isimle hitap eden arkadaşlarda var birbirine ne olacağı belli olmaz pat diye googlada karşılarına çıkabilir o Xin en çok korktuğum şey, isim vermeden konuşmak en sağlıklısı bence . Tabii burası harika bir yer paylaşımlar,değerler herkes çok kıymetli benim için ama dediğim gibi madalyonun birde bu tarafı var .

Son düzenleme:
nasılsınız ciciş anneler ben uzun zamandır giremedim anneciğim bendeydi onun yanında pc başına geçmedim yanlış anlamasın diye.beni yanlız bırakıyo der korkusundan..geçmişe göz atayım dedim ama maşallah baya bayaa ilerlemişsiniz umarım herkez çok iyidir..benim bu topiğe ikinci gelişim ilk yazdığımdada çok beğendiğimi sevdiğimi yazmıştım buradaki yazılanları paylaştığınız sıkıntıları sevinçleri mutlulukları okumak bana çok ama çok iyi geliyor iyiki varsınız..:66:bende 2 hafta önce şekerimi ölçtürdüm 100 gr lık şükür iyi çıktı sonucum 3 boyutlu ultrasonada girdim şükür oda iyi çıktı..benim gebeliğim risk gurubunda olduğu için hala ve hala tedirginlikle geçiriyorum günlerimi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum günlük kan pıhtılaşması yüzünden ama rabbime binlerce kez şükürki bugünlere geldim..kızlar yaa bide benim bu çatı pelhismiydi ne o kemiğim çok ağırıyor hiç süt içmiyorum acaba kalsiyum eksikliğimi var ondanmı bukadar ağrı yaa. gerçi bebeğim bugüne kadar hep sat tarihinden bir hafta önde ama nebilim napıcam bilmiyorum şimdiden bukadar ağrı..rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..:71:

canım benim de 26. haftamda 4-5 gün ağrıdı kırılmış gibi sonra geçti,şimdi de ara ara ağrıyo,normal bişy bu çatımız genişliyo,bebişlr bası yapıyo

ya kızlarr kusura bakmayın okadar uzun yazmışımki sizlere sormak istediğim sorularıda unutmuşum:69: bide şunu sormak istiyorum benim gibi olan varmı diye..ben sata göre 25+5 im ama ultrasona görede 26+6 kızımın hareketleri çok az yani kıpır kıpır bir bebek değil doktor herşey normal diyor ama daha kontrolümede 10 gün var neden bukadar hareketsiz..benim gibi bebişi hareketsiz birileri varmı yaa..:14:

Zamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben

nice mutlu seneler oglusunaaa..

Son düzenleme:
kızlar geldim ben drdan okuyamıyom yazdıklarınıızı ama not alıyom kaldığım yeri okıcam:)))

şimdiiiiii drum şeker olayının yükselip düşmesi ii bi durum değil dedi insüline başlayabiliriz ama şimdilik değil dedi bu biraz kötü bi haber ama diete dikkat edersem sorun olmıcanı düşünüyorum bebeğim ise haftasıyla uyumlu 28 haftalık görünüyo 1.280gram kilosunu bu kadar çok beklemiyodum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bana çok güzel geldi başı artık aşa dönmüş bu da ii haber normalde hep oturuyodu benim oğlum haberler böle darısı sizlerin başına artık her dra giden çooookkk güzel haberlerle dönsün inşşşşşaaalllaaahhh

slm güzel anneler,
ne zamandır foruma giremiyodum..artık evde sayılırım..10 gün izin aldım..daha sonra 10 gün çalışıcam ama günde 2-3 saat..daha sonra da finishhh:62:

evde olmak çok güzel....:52:

artık kaburgalarımın batma ağrısından duramıyorum..sizde de aynı ağrılar varmı kızlar yaa..karnım büyüdükçe göğsümüm altına bıçaklar saplanıyo..

Back
X