2011 Aralık Anneleri

kızlar geldim ben drdan okuyamıyom yazdıklarınıızı ama not alıyom kaldığım yeri okıcam:)))

şimdiiiiii drum şeker olayının yükselip düşmesi ii bi durum değil dedi insüline başlayabiliriz ama şimdilik değil dedi bu biraz kötü bi haber ama diete dikkat edersem sorun olmıcanı düşünüyorum bebeğim ise haftasıyla uyumlu 28 haftalık görünüyo 1.280gram kilosunu bu kadar çok beklemiyodum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bana çok güzel geldi başı artık aşa dönmüş bu da ii haber normalde hep oturuyodu benim oğlum haberler böle darısı sizlerin başına artık her dra giden çooookkk güzel haberlerle dönsün inşşşşşaaalllaaahhh

bence de görürsün insuline gerek kalmayacak diyetle düzelecektir,maşallah oğluna,bizim kızın kafası halen sağda,yukarıyı çok sevdi herhal:1::1::1:

kızlar geldim ben drdan okuyamıyom yazdıklarınıızı ama not alıyom kaldığım yeri okıcam:)))

şimdiiiiii drum şeker olayının yükselip düşmesi ii bi durum değil dedi insüline başlayabiliriz ama şimdilik değil dedi bu biraz kötü bi haber ama diete dikkat edersem sorun olmıcanı düşünüyorum bebeğim ise haftasıyla uyumlu 28 haftalık görünüyo 1.280gram kilosunu bu kadar çok beklemiyodum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bana çok güzel geldi başı artık aşa dönmüş bu da ii haber normalde hep oturuyodu benim oğlum haberler böle darısı sizlerin başına artık her dra giden çooookkk güzel haberlerle dönsün inşşşşşaaalllaaahhh

canım inş ünsilin kullanmak zorunda kalmasın ve bebeğine maşallah iyi olmasına sevindim umarım günümüzde hayırlısıyla çatır çatır doğururuz sağlıkla inşş:66:

gunaydııııııın ,

seplem gecmıs olsun sana da..

benım kız 27.haftadan ıtıbaren ''baş geliş'' miş :))) doktor oyle soyledı ben anlamadım kayınvlaıdem anladı ..
cıkısta senın kız dogum pozısyonunu almıs şimdiden ıyı hadı dedı ..
aa dedım almıs mı ..

sımdıden alması ıyı imiş benım arkadasımın 25.haftadan ıtıbaren hep dik duruyordu hıcte dönmedı sezeryan olmak zorunda kaldı .
hep aklıma gleıyordu ya dönmezse dıye..

tabı bu haftalarda hep döner dururmuşta yıne de dogum pozısyonunu almayı becerebılmıs :1:

bakalım 1 ekımde de dogum seklını almıs olucak mı ..

gercı hıckırıklarını asagıda hıssedıyorum artık ..kkısmet ..saglıklı dogumlar nasıp etsın Allahım hepimize.

slm güzel anneler,
ne zamandır foruma giremiyodum..artık evde sayılırım..10 gün izin aldım..daha sonra 10 gün çalışıcam ama günde 2-3 saat..daha sonra da finishhh:62:

evde olmak çok güzel....:52:

artık kaburgalarımın batma ağrısından duramıyorum..sizde de aynı ağrılar varmı kızlar yaa..karnım büyüdükçe göğsümüm altına bıçaklar saplanıyo..

a.slm sanada arkadaşım bence dinlenerek değerlendir iznini ama çokta hantallaşma bence yoksa sonradan çok çekersin yine.. mesele alış verişini yapmadıysan bu süreçte çık gez mağaza mağaza dolaş:66:bebişine al cicileri annesi..kaburgaların batması evet malesef bendede var ama bakıyorumda sorunlarımıza aynı haftalarda hemen hemen hepimizin sorunları birbiriyle ikiz gibi demekki normal bir durum napalım dayanıp katlanıcaz inş..:71:

:nazar:öncelikle maşallah oğluşuna inşllh şeker olayında insilüne gerek kalmadan diyetle çözülür ve hep iyi haberlerini okuruz çok şükür hepimiz sırayla güzel haberlerle geliyoruz allah daim etsin inşllh

ya bu mide bulantıları:37: yine başladı aranızda benim gibi olan var mı?bu arada hepinize tünaydın:3:

a.slm sanada arkadaşım bence dinlenerek değerlendir iznini ama çokta hantallaşma bence yoksa sonradan çok çekersin yine.. mesele alış verişini yapmadıysan bu süreçte çık gez mağaza mağaza dolaş:66:bebişine al cicileri annesi..kaburgaların batması evet malesef bendede var ama bakıyorumda sorunlarımıza aynı haftalarda hemen hemen hepimizin sorunları birbiriyle ikiz gibi demekki normal bir durum napalım dayanıp katlanıcaz inş..:71:

evet haklısın canım..anormal bi durum olmadığını gösteriyo bu durum demekki...sağlıkla gelsin de bebişler her acıya katlanırız Alimallah..:49:

:72:
gunaydııııııın ,

benım kız 27.haftadan ıtıbaren ''baş geliş'' miş :))) doktor oyle soyledı ben anlamadım kayınvlaıdem anladı ..
aa dedım almıs mı ..

sımdıden alması ıyı imiş benım arkadasımın 25.haftadan ıtıbaren hep dik duruyordu hıcte dönmedı sezeryan olmak zorunda kaldı .

tabı bu haftalarda hep döner dururmuşta yıne de dogum pozısyonunu almayı becerebılmıs :1:

gercı hıckırıklarını asagıda hıssedıyorum artık ..kkısmet ..saglıklı dogumlar nasıp etsın Allahım hepimize.

benim devamlı hareket ediyor karar veremiyor ne yapacağına sanırım dün ayakta gibiydi doktor ultrason aletini gezdirdikçe aşağı kaydı bacaklarını karnına çekip oturdu.o dar yerde bile 50 takla atabiliyorlar ya şaşırıyorum doğunca sanırım bizi parmaklarında oynatacaklar ilk zamanlar dr çok sakin bir çocuk olacak demişti içimden bence dr yanında öyle gelde bana sor demiştim gerçektende öyle maşallah aynı mekanda 7 aydır durunca heralde kıdemleniyorlar mekanım benimdeyip ne var ne yok etrafta öreniyorlar az daha yazarsam kitap olacak sanırım ya ay sumakcım ya sen bizedn önce kavuşcan yavruna ne güzel :emir_bebek: hayırlısıyla kolay doğum versin rabbim sen açılışı kolay yap ki bizede moral olsun

Son düzenleme:
gunaydııııııın ,

aa dedım almıs mı ..

ya ben yanlarda hissediyom ama erzurumda devlet hast. de verdikleri kağıtta prezentasyon baş yazıyo,galiba tam ortada değil kafası sağ aşağıda bizim kızın,karnımda sağa doğru yamuk,sağ kasığım da çok ağrıyo bugünlerde,dolaşıyo da olabilir içerde,dün ilk defa kasıklarımda bişeyler hissettim,ama hareket edince karnım toptan sarsılıyo kafamı karşıtırdı bu zilli,ama sola yatırmıyo,bedenin büyük kısmı sağda galiba

:72:

benim devamlı hareket ediyor karar veremiyor ne yapacağına sanırım dün ayakta gibiydi doktor ultrason aletini gezdirdikçe aşağı kaydı bacaklarını karnına çekip oturdu.o dar yerde bile 50 takla atabiliyorlar ya şaşırıyorum doğunca sanırım bizi parmaklarında oynatacaklar ilk zamanlar dr çok sakin bir çocuk olacak demişti içimden bence dr yanında öyle gelde bana sor demiştim gerçektende öyle maşallah aynı mekanda 7 aydır durunca heralde kıdemleniyorlar mekanım benimdeyip ne var ne yok etrafta öreniyorlar az daha yazarsam kitap olacak sanırım ya ay cumakcım ya sen bizedn önce kavuşcan yavruna ne güzel :emir_bebek: hayırlısıyla kolay doğum versin rabbim sen açılışı kolay yap ki bizede moral olsun

bızımkı de hareketlı hatta gıttıgım her odktor masallah ne kadar hareketlı bır kız bu boyle dedı
sureklı degıstırıyor pozısyonun cunku heryerden ayrı bır tekme yıyorum
ama hanı en azndna bır kere almstı dogum pozısyonunu o yuzden devamlı alabılır yanı olayı farketmıs artık :1: gıbı geldı
bellı de olmaz tabı..

dogum ısı de bellı olmaz valla bırısı sezaryan olur erken vakıtte ben kendı gelsın dıye bkelerım belkı 41 haftada gelır
gercı doktor beklemez o kadar dıyor ama kısmet..

saglıkla gelsın de ..sen yaparsın belkı acılısı bıze dıyorsun ama :1:

günaydın :)))

cnm gerçekten çok sevindim iyi haberlerine herşey daha da iyi olcak inş ferah tut içini :)

sanada günaydın demetcim inşllh herşey güzel olsun artık yoyulduk ama :) moral sıfırla gidiyorum eşimle sorunlar vs. dr a gdyrm bebişimin benim iyi olduğunu söylüyor bebişi bir insanı bu kdr mı değiştirir anında herşeyi unutuyorum mesengra gçyrm eşime anlatıp duruyorum onun ilgisini çekmesede aman ben ve kızım iyi ya gerisi önemli değil açıkçası bu arada dr kız dedi gene ve ben ha la erkek gb düşünüyorum nedense taktım ya gittim birçok mağazaya baktım kız tulumları vs sevdim karşıdan ama nedense almaya gitmedi elim ya ne aldıysam hep unisex ya odamız bile çilek safari aldık bana erekk gb geliyor doğmadan da inanamıyacağım sanırım kız olduğuna üstelik kız hastası delisi biriyimdir o yüzden kız erkek farketmiyor bende ikiside var yedim iyice kafayı

kızmı ohhhhh kardeşşş mi geliyo bnm kızımaaa:16::16::16:herşey daha güzel olucak inşşş :16:

Gunaydin minnak bebeklerin minnak annelerii...:54:

Ben bugun daha iyiyim sukur.Ama cokta korkuyorum.Asla corapsiz gezmiyorum ustumu daha kalin giyiyorum ve yediklerime daha dikkat ediyorum.Tabi istirahatta cabasi.Demekki bana boyle bir musibet lazimmis aklimin basima gelmesi icin.Benim ev yerler fayans her yer.Ciplak ayakla geziyordum salak gibi birde askili giyiyordum soguk evde.Hamilelikte ates basiyo ya insani.Hemen soyunuverirdim.Simdi oyle degil akillandim.Yok tobe bir daha :1:

Ayricaaaa yani Turkiyeyle aramizda 1 saat fark diye ben kendime gelip buraya gelene kadar siz sohbeti koyulastirmis bile oluyorsunuz.Hey masallah aralik annelerine uyku yok tabi erkenden kalkiyorsunuz benim gibi :1: saglikli guzel uykulara hasret kaldik dimii :27:

Bu arada kizlar benden size ufak bir tavsiye daha.su bilgisayara laptopa girdigimiz zaman oturur vaziyette cok durmayin.yani karninizi kesinlikle sikistirmayin.cocugun birden asagi inmesine sebep oluyormus.dun kaynanam dedi beni o kadar inleten oda olabilirmis buyuk ihtimal.gobisler ferah ferah kalsin alip laptopu bacaklarinizin uzerine oyle yazin.artik akillandim ya birde durmus tavsiye veriyorum :1:
cnm sana bişey sölicektim ama alıntıyı 1 saat önce yapıp yazamayınca unuttum :27::27::27:

bugün tam 26. haftamız bitti artık 27 den saymaya başlayacağız. benimkisi sanki hiç ilerlemiyor yaa :(:(
maşallah :nazar::nazar:cnm zaten sen ben bide bi kaç kişi var geç olacak olan zannımca yılbaşı gecesi pırtlatıcam benn normalde 26 aralık ama tabi kızlar 10 gün erken doğuyo diyolar ama bakalım çıkmak istemezse bi 4 gün daha beklerm :9:

Zamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben
cnm benm ya ne güzel bi duygudur :59: ALLAH mürvetinide gösterir inş kardeşiyle sizinle nicenice mutlu yıllara...:71:

mevlüt için istediğim mevlüt şekeri aşağıdaki çerçevenin fil figürlüsü... herşeyi aynı ama fil olduğunu düşünün...arkasına lavanta koyacam..
külah aynısı ama üstü için leyleğin pembesini aldım ve beyaz kurdela koyacağım.. içine draje çikolata alacam pembe ve gri...
hastanede dağıtmak içinde süslü bebek çikolatalarından alacam..
nasıl sizce????
Eki Görüntüle 260975 Eki Görüntüle 260974 Eki Görüntüle 260973
cnm çok güzeller ama en çok draje çikolota hoşuma gitti ya :77:canım mı istedi neee:56::56:
kızlar nasılsınız bende iyiyim çok şükür kontrolümüz vardı ona gittim oğluşum 2 kg olmuş yaklaşık :nazar::nazar: tosuncuğum benim.sağlığımız iyi çok şükür ama idrar yolumda enfenksiyon çıktı :37:bol bol su içicem artık tansiyon kilo ölçümü birde kalp atışlarını dinledik :49: bebeğim doğum pozisyonunu almış şuan için belki değişir belki böyle kalır dedi dr bende artık doğum moduna girdim akşamları tedirgin uyuyorum korkuyorummmm:52::52:
maşallah tosununa :nazar::nazar::nazar:ilk senin haberlerini alıcaz gibi :69::69:
eee kızlar günaydın ben dünkü mesajlarımı silemiyorum:52:

yarım saat içinde oluyo cnm o :37:

bızımkı de hareketlı hatta gıttıgım her odktor masallah ne kadar hareketlı bır kız bu boyle dedı
ama hanı en azndna bır kere almstı dogum pozısyonunu o yuzden devamlı alabılır yanı olayı farketmıs artık :1: gıbı geldı
bellı de olmaz tabı..

dogum ısı de bellı olmaz valla bırısı sezaryan olur erken vakıtte ben kendı gelsın dıye bkelerım belkı 41 haftada gelır

evet bende de aynı durum ben heryerden tekme yiyom,demekki bizimki de dolaşıyo,ama 27+4 de erzurumda gittiğim hastanede duruş şekline baş diyodu,bakalım açılışı hangimiz yapcaz,ben ilk olmak istemiyom,1 ay öncesinde antebe gidecem,orda yapcam doğumu inş.,inş. vaktini bekler kızım

evet bende de aynı durum ben heryerden tekme yiyom,demekki bizimki de dolaşıyo,ama 27+4 de erzurumda gittiğim hastanede duruş şekline baş diyodu,bakalım açılışı hangimiz yapcaz,ben ilk olmak istemiyom,1 ay öncesinde antebe gidecem,orda yapcam doğumu inş.,inş. vaktini bekler kızım

dolasıp dolasıp yeırne mı gıdıyorlar acaba :1:

aman dönebılıyor olsunlarda ..

kızlar 10 gun once gelırmiş..ben kız annelerınden suprizler bklıyorum ..tabı sezaryan dısında..

bakalım ne zaman gelıcekler saglıkla glesınler de..

ben ıckayım dusumu alayım o sırada tarcın cayımı da demleyım..sonra cayımı alıp geleyım tekrar..

bıu arada kpss'ye gırıcek kımler var ..ben bayramdan oncesınde oturup calısmaya basladım ama bu aralar bosladım.
fıkır alısverısı yaparız ..
ben cok tkaıyorum kpss işini..

seplem cnm çok çok geçmiş olsun yazamdım kusura bakma :54::54::54:
tülücüm oğluşunada kocaman maşallah diyoruz kızımlaa :nazar::nazar::nazar:

bide kızlar sürekli usg ye de girimiyoruz ya nasıl anlıyosunuz nasıl durduğunu ben hiç anlamıyorum :26::26::26: sabit yerlerde hareket etmiyo zaten hareketleri böyle suda yüzen balık gibi ama akşamları uzandığım zamanlarda genelde mideme doğru çok şiddetli tekme atıyo ama hep aynı yerden atıyo tekmeleri ve dışardan da görünüyo tekmeleri hatta bi kere yani ilk zamanlar çok şiddetli bi tekme attı korkudan 1 saate yakın ağlamıştım :53: ben kıprıdağını hissedebiliyorum çok net ama sizin gibi şurda eli ayağı kafası diyemiyorum karnım çok çıkmadığı için olabilir dimi bu ??

Son düzenleme:
:71::71:

Sayfa yöneticilerine mesaj atabilirsin annecik . Ayrıca silme işi yarım saatte oluyor o da düzeltebiliniyor anca noktalarla . Kişisel şeyleri yazmamaya özen gösterin fıstık annecikler yazarsanızda alıntı etmeyin diye uyarın ve yarım saati doldurmadan düzeltebiliriz. Allah korusun diyelim X görümceden bahsettik e burada isimle hitap eden arkadaşlarda var birbirine ne olacağı belli olmaz pat diye googlada karşılarına çıkabilir o Xin en çok korktuğum şey, isim vermeden konuşmak en sağlıklısı bence . Tabii burası harika bir yer paylaşımlar,değerler herkes çok kıymetli benim için ama dediğim gibi madalyonun birde bu tarafı var .
yarım saat mi aneyyyyy

ben de hani akşam girenler falan da olursa diye merakta kalmamaları için tutmuştum neyse kendimi kötü mesaj olarak bildirdim içine de açıklama yazdım bakalım ne diyecekler. ya silme dediğim içini düzeltecektim:18:

faydalı bilgilerin için teşekkür ederim tabi bu arada:21:

bellı de olmaz tabı..

pozisyon almayı öğrendi diyorsun :) bu arada benimde kız dedi ama karnım görüntüm kilom sevdiğim yediğim şeyler tamamen 13 yıl önceki oğlumda ki gb ben değişiklik sezemedim ondan oğlan gb geliyor eğer doğumda oğlumunkine benzer se9 ay 14 günde gelmedi diye suni sancıyla doğurturlar. kızları erken doğar diyorlar bakalım hayırlısı artık

şeker yorumlarınız için teşekkürler kızlar..
ayy demetim valla canınız çeker diye hiçç düşünmedim ben yaa:17::17:

dolasıp dolasıp yeırne mı gıdıyorlar acaba :1:

aman dönebılıyor olsunlarda ..

kızlar 10 gun once gelırmiş..ben kız annelerınden suprizler bklıyorum ..tabı sezaryan dısında..

bakalım ne zaman gelıcekler saglıkla glesınler de..

hayırlısı olsun canım

ben ıckayım dusumu alayım o sırada tarcın cayımı da demleyım..sonra cayımı alıp geleyım tekrar..

ohh mis gibi tarçın dün bizde içtik bi demlik,benim kocam benden çok seviyo tarçını

bıu arada kpss'ye gırıcek kımler var ..ben bayramdan oncesınde oturup calısmaya basladım ama bu aralar bosladım.
fıkır alısverısı yaparız ..
ben cok tkaıyorum kpss işini..

oh çok şükür bitti kpss işi,kadroyu da aldık mis gibi değmeyin keyfime,inş. atanırsn canm beklemek çok stresli

ben de öyleyim ama benimki ayrı 5 verdim ikizin teki gitti diye,enfeksiyon düşük tehlikesi vs.geri aldım hatta +2 oldm,yüklemedn sonra bi ishal,geri gitti,sonra eğitimde bol bol yedim,faydalı ürünlerdn,neydnse zehirlendm kustm,kustm,çok fena ishal oldum,kanımda ve dışkıda çok az mikrop çıktı,dr. atışmsn vücuttan bebek te iyi dedi,yoksa hiç kısmadm boğazımı yedim,yedim yedim,ama tülyın ki nasıl böyle oldu anlamadm

BENİMDE şöle oldu ben ilk zamanlar 3 kilo verdim onu bikaç ay sonra geri aldım üstünede 1,7 kg aldım ama diet yapıyom ya şu an 1,4 vermişim şu an başladığım kilodan 300 gram fazlayım ama oğlum 1280 gram :66::66::66::66::66::66: böle olunca kilo vermiş olmak hiç sorun değil:52::52::52::52::52:

Back
X