- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözümü korkuttun kız,ben hep uyuyom düzenli bi şekilde,kızım da anası gibi uykucu olamaz mı,ben bebekken de çok uyurmuşum amaGunaydinn annislerrherkes nasil bakalim?
Canim bu kramlar vitaminsizlikten oluyo acaba vitaminsizmi kaldin.Yada yatarken mi iyi yatamiyorsun?Ay bu sekilde uyanmakta giciktir ha :84:
çok şükr ben de hiç kramp olmadı,günlük 1 kilo kadar meyve yiyom yoksa halsiz kalıyom enerji veriyo meyve,kan şekerini düzenliyo
Sanada gunaydin canim.Sikintin yoksa niye uyaniyorsunki acaba niye daraliyorsun.Bence oyle oldumu biraz kendine oku in bir salatalik ye yat.Cunku salatalik nefesi ve insanin icini aciyo.umarim duzelirr
ay bilirim o daralmayı,bana da oluyodu bi ara,ilk defa uyuyamama sorunu yaşadım,5-6 kere oldu,kabus gibiydi,kalbim çok hızlı çarpıyodu,neyse bugünlerde iyiyim
Kizlar bu arada bu uykusuz gecelerinde bir manasi var.Cunku dogum yapinca vucudunuz bu uykusuzluga onceden hazir olmasa cok zorlanir insan.Cunku duzenli uyku cocuk dogunca hayal oluyo.Cok zor geceler bekliyo bizi.Bu gunleri bile aricaksiniz![]()
gözümü korkuttun kız,ben hep uyuyom düzenli bi şekilde,kızım da anası gibi uykucu olamaz mı,ben bebekken de çok uyurmuşum ama
Valla ne olursa olsun ilk iki ay falan mecbur 2 saatte bir uyanir yaklasik 35 dakka uyanik kalip geri yatiyorsun.uykuya tekrar dalana kadar o iki saat tekrar doluyo.niye 35 dakka uyanik kalicam diye soracaksan cocuk ufak oldugu icin bir gogsu anca 15 dakikada icebiliyo.haa istisna olur 3 saat uyur o sana kizindan hediye olur.benim kizim oyleydi ama ben kalkinca geri dalmakta zorlanirdim o yuzden ilk 15 gun uykus problemi yuzunden zombi gibi olmustum.sansiniz varsa gunduz cocugunuza biri bakar siz uyursunuz.:95:
gözümü korkuttun kız,ben hep uyuyom düzenli bi şekilde,kızım da anası gibi uykucu olamaz mı,ben bebekken de çok uyurmuşum ama
benim oğlum ramazana 20 gün kala doğmuştu. gece sahura kadar ben sahurdan sonra babası ilgileniyordu gece 1 dk uyumazdı gündüzde akşam ezanına kadar uyur ezana az kala ağlardı devamlı bende iftarı hazırlar ayaklarımda sallardım eşim gelene kdr oğlum ayaklarımdayken otururken 5 dk içinde derin uykuya dalar o 5 dk ne rüyalar görrdm uykuya o kadar hasret kalırdım birdeben gündüz aydınlıkta uyuyamayan insanım. inşllh bu bebişim öyle yapmaz çünkü okula giden çocuklarım var birde 3 yaşındakide yanımızda yatacam diye sık sık gece uyanıp ağlıyor uyandırıyor bebekte uyanır o sese şimdiden ben uykulara hasret kaldım gelmeden o günler:)1 de yatıp 6.30 uyanıyoruz ahhhh uykuuu eskiden çalışırken akşam en geç 23.00 sabah 8 de uyanırdım evhanımlığı mesleği daha zormuş anladım
zor işler bunlar zorrr,Allah yardımcımız olsun
Canim bu kramlar vitaminsizlikten oluyo acaba vitaminsizmi kaldin.Yada yatarken mi iyi yatamiyorsun?Ay bu sekilde uyanmakta giciktir ha :84:
merhabalar annişler ve bebişleri.ben bugün beşiklere baktım hem netten hem de mağazalardan.büyüyen beşikler vardı sizce kullanıslı olur mu ?hemen almak ıstedım ama sonra dusundum kızım buyudugunde genc odası olarak kullanmak ıstemezse rengını begenmezse diye.beşik alanlarınız oldu mu aranızda aldıysanız nasıl aldınız?
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
potendia,aytanem isimlerini göndermeyen arkadaşlar
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande ,Vildan,derya,şebnem,tuba demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya
merak etmeyin arkadaşlar isimleri karıştırdım kime denk geldiği belli değil yani
he he annemde kalcam zaten taa nisana kadar,belki rapor alırsam mayısa kadar,annemi nöbetçi bırakırım arada,çünkü ben hiç uykusuz kalmadım 5-6 saat uyusam salak gibi oluyom
yok yaww.. duzenimde bir degisiklik yok. her sabah muzumu yiyorum. arada 1 ogunde meyvem var. yani sira vitamin ilacimi ve magnezyumumu da iciyorum. e artik hala gelip giriyosa ben ne diiim o krampa :))
yarin kontrolumuz var, doktor amcamiza bi soralim bakalim onlem olarak baska bisi onerecek mi... ya bi de tatilden beri yuzmedim -2 ay oluyo-. yuruyusleri arttirmistim. normalde yuruyus yaparken de benim kramplarim olur belki o yuzdendir. sooooyle gerine gerine yuzmek lazim. iisi mi ben kicimi kaldirip havuza iniim bugun....