2011 Aralık Anneleri

DERYACIM;sen bu kadar uykuyu seviyorsan dogum sonrası işin zor biraz :52::52::52:

ben cocuklarımdan alıştım artık uykusuzluga ılk bebeğim hastaneden eve geldik 3ayına kadar hiç gece uykusu uyumadı anneme söylerdim inanmazdı nasıl uyumaz kucucuk bebek diye bir gece aldım gittim anneme annem sen yat ben uyuturum dedi sonra beni uyandırdı karnı aç heralde diye emzirdim yıne yat dedi sonra yıne geldi yıne acıktı galıba dıye en son sanah namazıydı annem geldi al şu kızını naparsan yap ben yatıyorum dedi fenalık gelmiş sabaha kadar onla:60::60: mumkun deil gözünü kırpmazdı ve senın uyumanıda istemezdi hep gözün acık bakıcaksın kucagına alıcaksın mahvetmişti beni :37:

eşim 3 aylıktı kızım askere gitti ben dinlenmeye gidiyorum dıye sevine sevine gitti düşün yani:60::60:

sonra 2.bebeğimde dedim bu değişik olur ama ne mumkun oda aynı yani benim bebişlerim uyumayı sevmıyorlar yemek yemegı sevmiyorlar artık bu 3.dende cok umutlu deilim :52::52:
12 senedir alıştım artık uykusuzluga yani cnm:1::1:

eee sana çekmişler canım,baksana hamilelikte uyumuyon hiç,hamilelikte ne kadar düzenli uyku uyursan çocuk ta sana çeker diyolar,ben hiç 1 e kadar oturmadm hamilelikte mesela,neyse annem de yardımcı olur uyumazsa,heralde seninki gibi gözünü kırpmasaydı eğer ağlamıyosa,uyumazsan uyuma ben uyuyom der uyurdum,o da vazgeçerdi bi süre sonra :1::1::1:

amin inş cnm ama ben en kötüsüne göre hazırlıyorum bunda kendimi oglumda hep değişik olacak demiştim cunku sonra kızımın bebeklıgını bile aratmıştı bana oyuzden bu sefer hayal kırıklıgı yaşamamak için şimdiden hazırlıyorum kendimi en kötüsüne:1::1:

yalnız bu pıtırcıgımda geceleri oturmaya cok meraklı gece oldumu daha bır hareketleniyor bırde sabah 6 da kalktıgımda bakıyorum oda uyanık acaba uyumadımı hiç diyorum :60::60:

Amanın benm babyde öleee geceleri kıpır kıpır saabahın köründe de oynuyo zaten diyorum eşime kızımız pek bi yaramaz olucak diye:emir_bebek::emir_bebek:

eee sana çekmişler canım,baksana hamilelikte uyumuyon hiç,hamilelikte ne kadar düzenli uyku uyursan çocuk ta sana çeker diyolar,ben hiç 1 e kadar oturmadm hamilelikte mesela,neyse annem de yardımcı olur uyumazsa,heralde seninki gibi gözünü kırpmasaydı eğer ağlamıyosa,uyumazsan uyuma ben uyuyom der uyurdum,o da vazgeçerdi bi süre sonra :1::1::1:

aglamadan dursa bende uyurdum ama ne mumkun senınde uyanık olmanı beklıyor ayagımda sallardım sallarken uyuyakaldımımı başlardı bagırmaya :52::52:

ya babalarına cekseya eşim daha başı yastık görmeden uyuyakalır :1::1::1:

depresyona sokmuştu benim ılk kızım ozamanlar yaş 20 daha kendim buyumemişim evde bırde huysuz bebek o aglardı bazen ben aglardım bakıp bakıp ben napıcam bunla dıye eşimde bize bakıp benim zaten bir cocugum vardı başımda ben napıcam ıkı cocukla şimdi derdi:60::60::60::60:

aglamadan dursa bende uyurdum ama ne mumkun senınde uyanık olmanı beklıyor ayagımda sallardım sallarken uyuyakaldımımı başlardı bagırmaya :52::52:

depresyona sokmuştu benim ılk kızım ozamanlar yaş 20 daha kendim buyumemişim evde bırde huysuz bebek o aglardı bazen ben aglardım bakıp bakıp ben napıcam bunla dıye eşimde bize bakıp benim zaten bir cocugum vardı başımda ben napıcam ıkı cocukla şimdi derdi:60::60::60::60:

hadi ya inş. bu seferki akıllı olur ne diyeyim,gözüm koktu vallaha,inş. sağlıklı,akıllı olurlar da hep uyurlar,rahatsızlığı olursa uyuyamazki hiç çocuk

destinacım aynı benim hallerimi okuyorum sandım.bende ağlardım ndn uyumuyor bişeyimi var ben mi bakamıyorum diye neydi o günler ya :S şimdi o kadar her ağlama moduna geçtiğinde kucağıma almıyacağım diyorum ama benim dememle olmuyor birazcık bebeklerin sözü geçiyor biz hatta bir kere denedik 6 aylık tı sanırım kucağa alıyoruz susuyor yatağa yatırıyoruz ağlıyor dr gtrdk karnı tok altı temiz sağlık yerinde alışmış dd eve geldik yatak odasına yatırdık susmuyor pes etsin diye gtmdk yanına allahım ne inat öyle susmuyor kesinlikle yine biz inadı bitirmek zorunda kaldık gittik kucağa aldık biranda yarım saat ağlayan çocuk gözünde 1 damla yaş yok gülmeye başladı bide oyun yapıyor. sonra inatlaşmaya girmdm bidaha nasılsa o kazanacak bu arada 13 yaşında hala da aynı karakteri böyle çocuğumun birşeyi istiyorsa sonuna kdr savaşıyor resmen

selam kızlar sabahtan beri bin telaş uğraştım geldim önce 4 tüp kanverdim akdeniz anemisi tiroid vb için
sonra dietisyene gittim
sabah şekerim çok yüksek çıktı bu sefer açlık olan
sonra işte ofise gel kahvaltı işleri toparla öğle yemeği yine kan al derken anca gelebildim nabersiniz bakalım bakalım

selam kizlar
nasilsiniz
ayyyyyy fatima canim benim ya neler yasamissin insallah 3.bebegin uslu olurda sende rahat edersinn

Günaydınn hepinizeee..!!!
Bugün benim Doğum günümmmm:21: 29 yaşımda oldummm.Rabbim ilk hediye mi 22 yaşındayken göndermişti,şimdi 29 yaşında ikinci kere bu mutluluğu yaşayacağım inşallah.

mutlu senelere cnm nice yaşlara inş, doğum günün kutlu olsun :71::71::71:

benmde ağlamaktan gözlerim oldu balon:14::14::14::14: kendime yeni yeni geliyorum valla kabus gibi bi gece geçirdim ya :14::14::14:evime gitmek istiyorum hemen uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum her yerim uyuşuyo gibi oluyo sürekli yüreğim sıkışıyo midem yanıyo çok yorgun hissediyorum kendimi:59::59::59::59:

Son düzenleme:
selam kızlar sabahtan beri bin telaş uğraştım geldim önce 4 tüp kanverdim akdeniz anemisi tiroid vb için
sonra dietisyene gittim
sonra işte ofise gel kahvaltı işleri toparla öğle yemeği yine kan al derken anca gelebildim nabersiniz bakalım bakalım

hoşgeldinn inşllh güzel sonuçlarınıda alıcaksın bu arada ne zaman belli olacak sonuçlar

şekeri yüksek çıkan arkadaşlar sizde nasıl belirti veriyor sorabilirmiyim çıktığında kendinizde hissediyormusunuz farklılık

sonra dietisyene gittim

iyilik sağlık,inş. sonuçların iyi çıkar canım

Son düzenleme:

benmde ağlamaktan gözlerim oldu balon:14::14::14::14: kendime yeni yeni geliyorum valla kabus gibi bi gece geçirdim ya :14::14::14:evime gitmek istiyorum hemen uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum her yerim uyuşuyo gibi oluyo sürekli yüreğim sıkışıyo midem yanıyo çok yorgun hissediyorum kendimi:59::59::59::59:

sen şimdi nerdesin ki,noldu canım:59::59::59::59:

bizim çocuklarla okuldan şifre göndermişler okulun kameralarına bağlanılıp izlemek için sabah beri oturup kaldım ne güzel ya arada monüterden girip koşmayın deyesim de geliyor ve malesef 1 ayda 2 kilo verdim diye üzülürken 2 günde 2 kilo almışımdır heralde habire yiyorun ne bu ya ne olursa yiyorum ben meyvenin tazesini bitirdim kurularına başladım arada da içim bayılıyor zeytin ekmek doymak hissi filan olmuyor ndn se 2 gündür acaba çok pc başında kaldım ondan mı çatlıyacağım biri dur desin eşime ddm ndn acaba diye ooohhh löp löp et olsun dedi sana bidaha dmm bişey ddm kızıp :)

şekeri yüksek çıkan arkadaşlar sizde nasıl belirti veriyor sorabilirmiyim çıktığında kendinizde hissediyormusunuz farklılık

üzerinden sanki defalarca tır geçmiş gibi oluyosun cnm :37: böle elin kolun kalkmıyo dış dünyayla olan ilişkin kopuyo :37: ellerin ve ayakların çok yanıyo :37::37: sürekli su içiyosun boğazın kuruyo gibi oluyo cnm yani bunlarda bende olan belirtileri :)))

bizim çocuklarla okuldan şifre göndermişler okulun kameralarına bağlanılıp izlemek için sabah beri oturup kaldım ne güzel ya arada monüterden girip koşmayın deyesim de geliyor ve malesef 1 ayda 2 kilo verdim diye üzülürken 2 günde 2 kilo almışımdır heralde habire yiyorun ne bu ya ne olursa yiyorum ben meyvenin tazesini bitirdim kurularına başladım arada da içim bayılıyor zeytin ekmek doymak hissi filan olmuyor ndn se 2 gündür acaba çok pc başında kaldım ondan mı çatlıyacağım biri dur desin eşime ddm ndn acaba diye ooohhh löp löp et olsun dedi sana bidaha dmm bişey ddm kızıp :)

canım sarı leblebi ve süt tok tutuyo birazcık,ben sürekli acıkıyom,saat başı bişeyler yiyom

neden ne oldu ki hastanede filan değildin değil mi hala devam ediyor mu rahatsızlık

siz havuza girebiliyormusunuz
doktor bana yasaklamıştı havuza girmeyi
Banada yasaklamıştı,koca yaz denize girmeden uzaktan girenleri izledim..ama bebişin sağlığı daha önemli..bebeklerimz sağlıklı gelsinde varsın senelerce girmeyelim:emir_bebek:
amin inş cnm ama ben en kötüsüne göre hazırlıyorum bunda kendimi oglumda hep değişik olacak demiştim cunku sonra kızımın bebeklıgını bile aratmıştı bana oyuzden bu sefer hayal kırıklıgı yaşamamak için şimdiden hazırlıyorum kendimi en kötüsüne:1::1:

yalnız bu pıtırcıgımda geceleri oturmaya cok meraklı gece oldumu daha bır hareketleniyor bırde sabah 6 da kalktıgımda bakıyorum oda uyanık acaba uyumadımı hiç diyorum :60::60:
aynen benim ufaklıta öyle..gece tekmelerle uyanıyorum azcık bi dalıcak olsam öyle bi vuruyoki resmen sabaha kadar ayık tutuyr beni,doğduğunda beni zor günler bekliyor:34:

ay cnm neyin var,anlatmak istermisin,önemli bişeyin yoktur inşallah:14:

Back
X