DERYACIM;sen bu kadar uykuyu seviyorsan dogum sonrası işin zor biraz
ben cocuklarımdan alıştım artık uykusuzluga ılk bebeğim hastaneden eve geldik 3ayına kadar hiç gece uykusu uyumadı anneme söylerdim inanmazdı nasıl uyumaz kucucuk bebek diye bir gece aldım gittim anneme annem sen yat ben uyuturum dedi sonra beni uyandırdı karnı aç heralde diye emzirdim yıne yat dedi sonra yıne geldi yıne acıktı galıba dıye en son sanah namazıydı annem geldi al şu kızını naparsan yap ben yatıyorum dedi fenalık gelmiş sabaha kadar onlamumkun deil gözünü kırpmazdı ve senın uyumanıda istemezdi hep gözün acık bakıcaksın kucagına alıcaksın mahvetmişti beni
eşim 3 aylıktı kızım askere gitti ben dinlenmeye gidiyorum dıye sevine sevine gitti düşün yani
sonra 2.bebeğimde dedim bu değişik olur ama ne mumkun oda aynı yani benim bebişlerim uyumayı sevmıyorlar yemek yemegı sevmiyorlar artık bu 3.dende cok umutlu deilim![]()
12 senedir alıştım artık uykusuzluga yani cnm![]()
eee sana çekmişler canım,baksana hamilelikte uyumuyon hiç,hamilelikte ne kadar düzenli uyku uyursan çocuk ta sana çeker diyolar,ben hiç 1 e kadar oturmadm hamilelikte mesela,neyse annem de yardımcı olur uyumazsa,heralde seninki gibi gözünü kırpmasaydı eğer ağlamıyosa,uyumazsan uyuma ben uyuyom der uyurdum,o da vazgeçerdi bi süre sonra