2011 Aralık Anneleri

evet malesef çok pahalı canım onun için dedim 2. yi normal kullanırız diye..
ewet şekerim hastane sıcak olur ama yanımıza sıcak tutacak şeyler almalıyız.. biz üşürsek sütümüzden bebeğe de soğuk geçermiş.. hem doğum sonrası çok güçsüz düşecekmişiz, yani fiziksel olarak halsizlik biraz işte.. üşütmeyelim..:69:
ay bu arada ben bunları konuşurken bile çok heyecanlanıyoruuuummmmmmm :59::59::59::59::52::52::66::66::66:

evet heyecanlanmamak mümkün değilki zaten bir an önce kokusunu çekmek istiyorum içime :17:

kızlar ya aranızda benim gibi alttan muayene olun yok mu:44: kahverengi lekelenmeye kafayı takmış durumdayım. bu arada çok gerginim. sürekli çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okuyorum. eşim de okuyup öğrensin istiyorum. malesef çok ilgili değil, bebişi çok seviyor ama okuma konusuna yanaşmıyor. bilinçli anne baba olalım istiyorum:63:

cnm bende vajinal usg ye baktırdım geçen gün ama akıntı gelmedi tabi herkeste farklı olabilir ama sen dr a git yinede

evet ya çok pahalı çantalar ben de normal bir çanta alacam biraz büyük ve bol cepli inşallah işimi görür

bu lizoz nedir kuzum ya ben ilk defa burda duydum
bu arada bebişimin nerdeyse herşeyi tamam ama kendime bişey almadım daha uzun kollu bir geceliğim vardı bir tane daha alacam ama kısa kollu almak istiyorum (tansiyon ölçmeye falan rahat olsun diye) zaten hastane sıcak olur üşürsem de üstüme hırka şal v.s. bişey alırım 2 tane de pijama almak istiyorum umarım yeterli olur bu hafta halledecem umarım

canım sen bılırsınde bı tane gecelık yeter bırde bol kollu pıjama takımı al 2 takım .. kısa kollu gecelık alma pıjamların kolları genıs olanlarndan alırsan rahatlıkla sıvarsın zaten serumde takılır dıe tahmın edıorum arkadas haklı usutumemız lazım hatta sımdıden ayagınızdan corabınızı cıkarmayın sütten mınıkbebeklerımıze gecmesın lızozda sal tarzı bısıy bak bu lınkte kızın ellınde tutugu sey RelaxMode Online Satış Mağazası | şalla benzıor pancoyada bu işte ama süslü olanı

ya foto makinem kayınvalidemde kaldı çeker resmini gösterirdim size aklınızda bulunurdu 10 tl bedava gibi ve inanın çok pahalı görünümü var bende 90 tl vermem hem model olarakda beğenmiyorum çok gereksiz bir fiyat ya

walla cek yolla canım ıyı gunlerde kullanın ınsallah bende herseyı ole denk getırmeye calısırım ıyısınden ama fıaytı uygun olanından :)

herkese iyi akşamlar şekerlerim:16:
bende bugün bebeğime alışveriş yaptım durup durup bakıyorum :) görmemişin bir çocuğu olmuş misali :1:
doğumu istanbul da yapacağım için mevlüt kıyafetlerinide aldım teyzoşları eşimle bakıp bakıp ayy doğsun artık diyoruz

güle güle kullan inş cnm bebişin dogdugunda..yalnız resimlerini çekip paylaşmayı unutma diğer topikte:)

kızlar ben bugün kendime penyeden uzun kollu önünde bebek çıtçıtlı emzirmek için ideal bir gecelik aldım hani doğumda hastaneye ziyarete gelecekler ya acaba 1 tane yetermi ya :26: kaç kere kıyafet değiştiririz sizce sizler neyaptınız

ben gecelık yerine ıkı takım pijama almayı düşünüyorum onden dügmelı yada en azından yarıya kadar dugmelı emzırme ıcın rahat olur..gecelıklerımde var zaten evde lazım olursa kullanırım ama pijama daha rahat gelıyor bana..

kızlar kimi görsem kesinlikle normal doğum yap diyolar bana ben evliliğimin ilk 2.5 ayı vajinusmus yaşadım bende muayene yaptıramıyorum işin içinden nasıl çıkıcam bilmiyorum özellikle şu çatı muayenesinden tırsıyorum ya yardım edin :18:

cnm catı muaynesının bızorlugu yok hıc takma onu kafaya farklı bısey deıl sadece alttan muayne edecek hıc bır zorlugu yok bana emın ol..

ozaman doğuma sıradan bir gecelik giyeriz sonrasında da ziyaretçiler geldiğinde teferruatlı giyinir süsleniriz:1::1:

zaten dogum öncesi hastaneden gıydırıyorlar cıtcıtlı önluk gıbı bişey dogumdan sonra kendı getırdıgını gıyıyorsun

kızlar hani şu doğum hikayelerini okuyoruz ya ogün tesadüf bir konu vardı normal doğumdan sonra dikişleriniz ne kadar sürede iyileşti hepsi 1 ayı buldu yazıyo ya benmi yazıları korkunç görüyorum yada gerçekden korkunçmu herkes abartmayı seviyor şu doğum konusunda ya bizim gibi korkanlar neyapsın:69:
benim doktoruma kalsa sezaryan yapalım dicek ama sezaryanda ameliyat ya son ana kadar düşünmeyeyim diyorum ama sonunda yüzleşecek değilmiyim neyapıcaz bilmiyorum

cnm senın ılk olacagı ıcın sana tavsıyem hıc oyle hıkayelerı okuma bazısı abartmayı sevıyor cunku ve herkesın dogum hıkayesı farklı olur ona zor olan sana kolay olabılır yanı..ayrıca dıkış olursakı şayet hıcte okadar uzun sürmüyor 1 ay cok abartılmış bişey ya..

herkese bebişleriyle hayırlı geceler...

iyi geceler halımem hakkında hayırlısı olsun cnm dualarımız seninle..

canım sen bılırsınde bı tane gecelık yeter bırde bol kollu pıjama takımı al 2 takım .. kısa kollu gecelık alma pıjamların kolları genıs olanlarndan alırsan rahatlıkla sıvarsın zaten serumde takılır dıe tahmın edıorum arkadas haklı usutumemız lazım hatta sımdıden ayagınızdan corabınızı cıkarmayın sütten mınıkbebeklerımıze gecmesın lızozda sal tarzı bısıy bak bu lınkte kızın ellınde tutugu sey RelaxMode Online Satış Mağazası | şalla benzıor pancoyada bu işte ama süslü olanı

walla cek yolla canım ıyı gunlerde kullanın ınsallah bende herseyı ole denk getırmeye calısırım ıyısınden ama fıaytı uygun olanından :)

canım foto makinam kayınvalidemlerde kaldı ona sinir oluyorum zaten :((( valla şimdiye çekip yollamıştım

kızlar baana da bı akıl verın ben ana kucagı almak ıstıyorum ama bırde onların bebek arbasyıyla takım olanı war takımmı alsam 400 felan verıp yoksa tek ona 130 mu versem cok kararsızım bebek arbasını sonra almayı dusunuyorum işler o yuzden karısıyor ılakı o ana kucagndanda ıstiyorum ınternette fıyatları hep ucuk burdan 130 buldm bırde kanguru alcam oda aynı gorevı goruyor ana kucagıyla ne yapım hangısı mantıklı

Son düzenleme:
evet heyecanlanmamak mümkün değilki zaten bir an önce kokusunu çekmek istiyorum içime :17:
ben de ben deeeeee...:16::16::16::16:
Allah hepimize o günleri gösterir inşallah canım...:69::69::69:

aaaa süper ozaman dikmen caddesini biliyomusun o cadde üzerinde bir ayakkabıcı vardı canım hatta bu çantalarda dışarıda asılı zaten görmemen mümkün değil ama mağaza adına hiç dikkat etmedim :(
tamam canım çok teşekkür ederim... :69::69::69:

canım sağol böylece lizöz neymiş öğrendim valla daha önce hiç duymamıştım
herkese iyi geceler çok fazla oturamıyorum hemen sırtım belim ağrıyor kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

kızlar baana da bı akıl verın ben ana kucagı almak ıstıyorum ama bırde onların bebek arbasyıyla takım olanı war takımmı alsam 400 felan verıp yoksa tek ona 130 mu versem cok kararsızım bebek arbasını sonra almayı dusunuyorum işler o yuzden karısıyor ılakı o ana kucagndanda ısıyorum ınt fıyatları hep ucuk burdan 130 buldm ne yapım hangısı mantıklı

canım bende bugün alıcaktım ama sonraya kaldı anakucağı alıcam şimdilik daha sonra bebek arabası alırım çünkü kış bebeği olacağı için bebek arabasını yaza doğru alırım diye düşünüyorum ama senin dediğinde mantıklı ikisi içinde kullanılıyor bak benim alacağım şuan indirimde

Eklentiler

• $oyunak35987702[2].webp
    $oyunak35987702[2].webp
    8 KB · Görüntüleme: 31
canım sağol böylece lizöz neymiş öğrendim valla daha önce hiç duymamıştım
herkese iyi geceler çok fazla oturamıyorum hemen sırtım belim ağrıyor kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

aman bende burda ogrendım :) sende cıcı bak kendıne ve mınık bebişine ıyı geceler

canım bende bugün alıcaktım ama sonraya kaldı anakucağı alıcam şimdilik daha sonra bebek arabası alırım çünkü kış bebeği olacağı için bebek arabasını yaza doğru alırım diye düşünüyorum ama senin dediğinde mantıklı ikisi içinde kullanılıyor bak benim alacağım şuan indirimde

canım lınk atarnmısn fıyatıyla ılgılı benım burdan baktıgımm 1 yasına kadar durabılırmıs ıcınde ılk asıya felan goturuz snrasnda evde ıcınde mama yedırırız dıe dusundum ama ..ama benım dedıgım ayrı ayrı bu ayrı bebk arbası ayrı ya sımdı bı suru masraf bebek arbasını koycak yer yok en guselı yaza dogru almak kış kıyametle düşüncelı olamk zorundayım

güle güle kullan inş cnm bebişin dogdugunda..yalnız resimlerini çekip paylaşmayı unutma diğer topikte:)

ben gecelık yerine ıkı takım pijama almayı düşünüyorum onden dügmelı yada en azından yarıya kadar dugmelı emzırme ıcın rahat olur..gecelıklerımde var zaten evde lazım olursa kullanırım ama pijama daha rahat gelıyor bana..

cnm catı muaynesının bızorlugu yok hıc takma onu kafaya farklı bısey deıl sadece alttan muayne edecek hıc bır zorlugu yok bana emın ol..

zaten dogum öncesi hastaneden gıydırıyorlar cıtcıtlı önluk gıbı bişey dogumdan sonra kendı getırdıgını gıyıyorsun

cnm senın ılk olacagı ıcın sana tavsıyem hıc oyle hıkayelerı okuma bazısı abartmayı sevıyor cunku ve herkesın dogum hıkayesı farklı olur ona zor olan sana kolay olabılır yanı..ayrıca dıkış olursakı şayet hıcte okadar uzun sürmüyor 1 ay cok abartılmış bişey ya..

iyi geceler halımem hakkında hayırlısı olsun cnm dualarımız seninle..

canımsın ya insanın içini öyle rahatlatıyorsunki her seferinde hızır gibisin çok sağol :16::16:
normal yapayım dimi

inş cnm dua et önemli bi risk oluşmadıgı sürece inş normal dogum olsun ınan sonrasında pişman olmassın:16::16::16:

ben aslında normal istiyorum ama aşırıda korkuyorum normal doğum en sağlıklısı aslında sonrasında kilo vermekde çok kolay ama sezaryan :18:

cnm bende hiç birşey almamıştım bugun ilk defa çıktık eşimle çoğu eksikleri aldık bi kaç şey kaldı çok yorulduk ama değdi bu arada bende ana kucağı aldım 80 tl ye hemde arabayı yaza doğru alacağım kışın lazım olmaz diye düşündüm..ana kucağını aldım hem ewde kullanılıyor hemde arabayada bağlanıyor oto koltuğu olarak süper valla tavsiye ederim

cnm bende hiç birşey almamıştım bugun ilk defa çıktık eşimle çoğu eksikleri aldık bi kaç şey kaldı çok yorulduk ama değdi bu arada bende ana kucağı aldım 80 tl ye hemde arabayı yaza doğru alacağım kışın lazım olmaz diye düşündüm..ana kucağını aldım hem ewde kullanılıyor hemde arabayada bağlanıyor oto koltuğu olarak süper valla tavsiye ederim

cnm güle güle kullan aldıkalrını resimlerinide bizimle paylaşmayı unutma:69:

Back
X