2011 Aralık Anneleri

Arkadaşım, daha önce arkadaşların da dediği gibi idrar tahlili veya kanda gebelik tahlili yaptırırsan cevabı alırsın. Biz buradan bunun haricinde ne desek boş. Olabilirsin de olmayabilirsin de.

Arkadaşlar; çay içiyor musunuz? İçiyorsanız ne kadar içiyorsunuz? Ben normalde günde 7-8 fincan içerdim, sonra hamile kalınca ilk iğrendiğim şey çay oldu. Yalnız bir süredir bu iğrenme geçti ve ben yeniden çay içmeye başladım. Günde 2-3 fincan içiyorum, henüz doktoruma da sormadım. Sizin doktorunuz bununla ilgili özel bir şey söyledi mi?

canım, benim doktorum günde 1-2 çay içerbilirsin ama kahve yasak demişti
önceden ben kahve çok içerdim, çay da işyerinde 3-4 fincan
şimdi ikisini de içmiyorum, çaydan soğudum kendiliğinden
ama kahve burnumda tütüyor resmen
hele de birileri yanımda içiyorsa
çook canım çekerse deliyorum yasağı şimdiye kadar 6 ayda toplam 6 fincan olmamıştır

Arkadaşım, daha önce arkadaşların da dediği gibi idrar tahlili veya kanda gebelik tahlili yaptırırsan cevabı alırsın. Biz buradan bunun haricinde ne desek boş. Olabilirsin de olmayabilirsin de.

Arkadaşlar; çay içiyor musunuz? İçiyorsanız ne kadar içiyorsunuz? Ben normalde günde 7-8 fincan içerdim, sonra hamile kalınca ilk iğrendiğim şey çay oldu. Yalnız bir süredir bu iğrenme geçti ve ben yeniden çay içmeye başladım. Günde 2-3 fincan içiyorum, henüz doktoruma da sormadım. Sizin doktorunuz bununla ilgili özel bir şey söyledi mi?

cnm bende hamile kalınca çaya tiksindim hala da başlayamadım gerci biyandanda ıyı oldu diyorum kansızlık var zaten bende çayda tetikliyormuş oyuzden ıcmıyor olmama sevınıyorum..ama sanırım gunde bır ıkı bardagın cokta zararı yok sanırım

toyotadan genelde memnun kullananlar,
bende kararsız kaldım:26:

tesadüf bende tam versoya baktım 5 ve 7 kişilikleri var yazıyor senin 7 kişilikmi. iyi günlerde kullanın allah koyucunuz olsun daima
aminnnnn canimmmmm aminnnnnnnnnn

kizlar esim ilk hamileligimde dogum gunumde supriz olarak almisdi 5kisilik atomat hemde super luks ve rahat oluyor herhekese oneririm cok amacok memnunum ama haberim olsaydi 7 kisilik aldirirdim aklimda 3cocuk varda:37::37::37::37::37: ve en guzel yonude arka koltuklarda 2tane cocuk koltugu olabiliyor...

biz geldik tekrardan ancakta gemişi okuyabıldık:1:

hoşgeldin cnm tekrardan ve yasadıkların için cok gecmiş olsun bır daha yaşama inş..gününde ve saglıkla kavuş bebişine:16:

maşallah cnm hep böyle güzel haberlerini al ve alalım bizlerde inş:1:

cok gecmiş olsun allah şifa versin cnm:69:

maşallah harika görünüyorsun cnm :16::16:

kızlar güle güle kullanın inş aldıklarınızı bebişler geldiğinde:69:

hayırlı ugurlu olsun inş kazasız belasız ıyı gunlerde kullan.. darısı da bana olsun:1::1::1:

demetcim oglunun dogum gunu kutlu olsun cnm daha nice güzel yaşlarını gör inş öp ogluşunu benim için:70::70::70:

geceleri bende aynı öyleyim mide yanması nefes darlıgı agrılar hiç birşekilde uyutmuyor ve uyuyamamakta sinir ediyor sabah olmak bıtmıyor bırde oglum hergece yanıma gelıyor zaten yatak dar gelıyor artık bana bırde o eklenınce hepten sıkıntı basıyor kalkıyorum dolaşıyorum yıne yatıyorum öyle böyle derken tam sızıyorum kızımın okul saati gelıyor haydı tekrardan kalk bu sefer gun boyu salak gıbı dolaşıyorum evde :52::52::52:

nanancım araba konusunda abimlerde toyota verso var 7kişilik olandan memnun kendısı cok bı düşün istersen o modelide güzel bıaraba

bu arada allah bana da araba nasip etsin inş en cok istediğim şeylerden biri suan ne zaman araba lazım olsa kullanabılıyorum kızkardeşiminkini babamınkini yada erkek kardeşiminkini alabiliyorumda kendimin olması daha güzel olur:52::52::52:
cok saol canim benimmmmmmm
ya senin hala canin o cikolatadan cekiyormu her gordugumde aklima sen geliyorsun ciddiyim bak ozelden adresini gonder gondereyim sanaaaa:38::38::38::38:

evet 3. de çok olur cnm eşin iyi durdurmuş seni:)))
ben de park yatak alıcam odama koymak ve kayınvalideye ya da tatile giderken götürmek için bir de tam karyola takımı
birkaç ay sonra odasına geçer diye umuyorum
haa bir de emzirme koltuğu alayım kendime diyorum almışken tam olsun hehe:)))))

ozgecim canim en iyisini yapiyorsun ama emzirme koltugu sonra basina bela oluyor en guzeli tekli koltuga gec ayak altinada tabure ve emzirme yastigiyla en rahati bu yontem canim tabi sen bilirsin......

ay bı tuhaflıklar benımkınde de varda bazen anlayamıyorum ne yapmaya calıştıgını bazende otomatıge baglıyor sabıt hereketlerde bulunuyor boyle titreme gibi falan:60::60::60: içimi gıcıklıyor kimi zaman :52::52::52:

demetcim nasılsın bu arada:69:
ayy sorma cnm ya benm de içim bi tuhaf oluyo :9:hele de birden olunca :16::16::16:iyiyizz balım biz şu pazartesi bitse dahada iyi olcaz:37:siz nasılsınız minik prensesimle :69:

bana doktorun ilk yasakladığı şeydi çay,kola,kahve ama takan kim :37: kahve hariç kola ve çay içiyorum ama çayı çok açok içiyorum kolayıda haftada bir veya iki defa :78:

Son düzenleme:
Toplam 35 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 11 ziyaretçi)
neredesinfiruze quLyun monaliss nihalla ozgedoruk horon destina78+ tulayuzun+ essu renkgelsinhayata demettuba83 nusyaa deryam160510+ Balmond lymonata lune biopelin hazel82 5848BL kudra07 lorin76leyla nicko blue cgdmmmt

vayy bee 35 kişiymişiz herkese selamm :66::66::66:

ben bebeğimin ağzındna bir mektup yazabilirdim mesela... onu da yemek masasının üstüne koyardım falan

paramız yok da beleşe hediye peşindeyim :60:

benimkinin doğumgününde de bebeğin cinsiyetini hediye etmiştim:60::60::60::60:

bak böyle değerlendirmek çok iyi fikirmiş.. ben boştan yere harcıyormuşum ya hay Allah görüyomusun.. durmadan böyle sürprizler yaparım ben :1::1::1:
daha 2 gün önce bebeğime babasını anlatan uzun bi mektup yazdım.. eşim okurken çok duygulandı ama öyle bişeyin hediyesi filan olarak değildi.. görüyomusun boşa gitti..
çok iyi fikirmiş canım bir daha değerlendireyim bari bunları... :1::1::1:

kızlar bu arada bende de kansızlık çıkmıştı
hergün bir avuç kilis kan üzümü ve sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi yedim
20 günde normal sınırlara ulaşmış değerim şükürler olsun
sizin de bilginiz olsunnn

kızlar herkese merhaba,

bugün yoğun bir gündü ancak girebiliyorum.

umarım herkesin keyfi yerindedir, nihalla ve olbey cuamrtesi kontrolunuz vardı hatırlağım kadarıyla maşallah bebişlerinize:nazar::nazar:

bizde cumartesi 50 mg lık şeker yüklemesi yaptık, değerin yüksek çıktı 169 :( cuma günüde 100 lük yapıcaz ama muhtemelen oda yüksek çıkacakhiç umudum yok, diyet yolları gözüküyor galiba, zaten toplamda 4,5 kilo almıştım, bu diyet hiç iyi gelemeyecek :( ayrıca kanımda da düşük çıktı ferro sanolü günde 2 ye çıkardık.

yüklemeden sonra doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebişimiz gayet iyi 990 gr. olmuş boyuda 34 cm gibi dedi doktorumuz. Ama bizim oğlan çok inatçı yaa her seferinde doktor yüzünü görüntülemek için bir sürü uğraşıyor, hep 4 boyutlu fotosunu veriyor ama yan profil, bir suratını tam göstermedi annesine hele bu defasında arkasını dönmüş beyimiz, sırtını izledik bol bol birde ayaklarını çapraz yapmış keyif çatıyor. doktor uğraştı ama bana mısın demiyor, bu yüzden bu hafta sadece ayak fotosu aldık :1::1::1::1:

evet canım gittik kotrole.. çok şükür güzel çıktı herşey...
şekeri dert etme bence... diyette iyi gelecek ne güzel işte kilo alamayacksın ve ebbeğin sağlıklı olacak....
maaşallah senin bebişine kilosu gayet güzel

evet 3. de çok olur cnm eşin iyi durdurmuş seni:)))
ben de park yatak alıcam odama koymak ve kayınvalideye ya da tatile giderken götürmek için bir de tam karyola takımı
birkaç ay sonra odasına geçer diye umuyorum
haa bir de emzirme koltuğu alayım kendime diyorum almışken tam olsun hehe:)))))

Ben 2 kapılı bir dolap, alt açma mobilyası (adı nedir bilmiyorum) alacağım İkea'dan. Bir de beşik beğendim alakasız bir yerden, hatta diğerlerine uysun diye beyaza boyatmam gerekecek. Bunların haricinde odaya küçük bir fiskos ve 2'li koltuk koyacağım. 2'li koltuk hem emzirme koltuğu hem de misafir vs. olduğunda bakıcı da bebeğin odasında yatabilsin falan diye kullanılacak. (başka yer kalmayacak çünkü ona) Hayırlısıyla beşiğe sığamayacak kadar büyüdüğünde de dolapla alt açmanın takımı olan karyolayı alacağım İkea'dan, beşiği iptal edeceğim. Ama kesinlikle ve kesinlikle yanımızda yatırmayacağım. Sonra kendi odasına alıştırmak çok büyük problem oluyor, bütün arkadaşlarımdan görüyorum.

aminnnnn canimmmmm aminnnnnnnnnn

kizlar esim ilk hamileligimde dogum gunumde supriz olarak almisdi 5kisilik atomat hemde super luks ve rahat oluyor herhekese oneririm cok amacok memnunum ama haberim olsaydi 7 kisilik aldirirdim aklimda 3cocuk varda:37::37::37::37::37: ve en guzel yonude arka koltuklarda 2tane cocuk koltugu olabiliyor...

cok saol canim benimmmmmmm
ya senin hala canin o cikolatadan cekiyormu her gordugumde aklima sen geliyorsun ciddiyim bak ozelden adresini gonder gondereyim sanaaaa:38::38::38::38:

ozgecim canim en iyisini yapiyorsun ama emzirme koltugu sonra basina bela oluyor en guzeli tekli koltuga gec ayak altinada tabure ve emzirme yastigiyla en rahati bu yontem canim tabi sen bilirsin......

yaaaa:((
şu sallananlardan mı seninki de
hani ayak taburesi de sallanıyor koltukta
oturunca çok rahattı ama tabi emzirirken nasıl bilemiyorum, senin tecrüben önemli benim için:16:

ozgecim seni seviom yaaaaaa:69::69::69::69::69::69::69::69:

canim bebekden bebege anneden aneyede degisiyor bazi bebekler yatar pozisyonda emmeyi cok seviyorlar kucakda emmiyorlar bazilarida rezil emmeyi seviyorlar hic ummadik sekilde
ama hosuna gittiyse icinde kalmasin.sonradan basina bela olmayacagini dusunuyorsan allllll...

Ben 2 kapılı bir dolap, alt açma mobilyası (adı nedir bilmiyorum) alacağım İkea'dan. Bir de beşik beğendim alakasız bir yerden, hatta diğerlerine uysun diye beyaza boyatmam gerekecek. Bunların haricinde odaya küçük bir fiskos ve 2'li koltuk koyacağım. 2'li koltuk hem emzirme koltuğu hem de misafir vs. olduğunda bakıcı da bebeğin odasında yatabilsin falan diye kullanılacak. (başka yer kalmayacak çünkü ona) Hayırlısıyla beşiğe sığamayacak kadar büyüdüğünde de dolapla alt açmanın takımı olan karyolayı alacağım İkea'dan, beşiği iptal edeceğim. Ama kesinlikle ve kesinlikle yanımızda yatırmayacağım. Sonra kendi odasına alıştırmak çok büyük problem oluyor, bütün arkadaşlarımdan görüyorum.

ilk aylarda da mı canım??
ben de hiç taraftar değilim aslında ama ilk aylar yanımızda olması gerek diyor herkes

Özgedoruk, Destina, Demet, cevapladığınız için teşekkür ederim. Anlaşılan ben biraz fazla içiyormuşum, sayıdan ziyade öyle açık falan değil, doğrudan normal koyulukta içiyorum, yapmayayım artık o zaman.

Özgedoruk, Destina, Demet, cevapladığınız için teşekkür ederim. Anlaşılan ben biraz fazla içiyormuşum, sayıdan ziyade öyle açık falan değil, doğrudan normal koyulukta içiyorum, yapmayayım artık o zaman.

canım 2-3 bardak çok açık olmak kaydıyla iç derim,kansızlığı tetikliyo çay,demir ilacını çay içtiğin saatlerde alırsan emilimi az olur,ben 2 bardak çok açık içiyom sadece sabahları içiyom,demir ilacını akşam meyveyle birlikte alıyom epey işe yaradı demirim çok hızlı arttı

senin bu tecrüben yüzünden ben az kalsın mırt gidiyodum cumartesi gecesi :37:daha öncede sölemiştim ben ekşiden çok tiksindim diye doktorda c vitaminiyle al demişti kan ilacını neyse eşim mandalina soydu ben kokusuna bile gelemiyorum 2,3 dilim alayım dedim ilacın peşinden ayyyyyyy o tadını almamla mandalinanın boğazıma takılması bir oldu:60::60::60:dedim yani ALLAH ım sana geliyorum diyee :84::84::84:öldüm sandım yaaa:37::37:

Toplam 35 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 11 ziyaretçi)
neredesinfiruze quLyun monaliss nihalla ozgedoruk horon destina78+ tulayuzun+ essu renkgelsinhayata demettuba83 nusyaa deryam160510+ Balmond lymonata lune biopelin hazel82 5848BL kudra07 lorin76leyla nicko blue cgdmmmt

vayy bee 35 kişiymişiz herkese selamm :66::66::66:
face de 57 kişi olmuşuz :nazar::nazar::nazar:
kızlar bu arada bende de kansızlık çıkmıştı
hergün bir avuç kilis kan üzümü ve sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi yedim
20 günde normal sınırlara ulaşmış değerim şükürler olsun
sizin de bilginiz olsunnn

hımm iyi gelirmi ya bende hala bi gelişme yok hep düşük değerlerim en son 5,85 çıktı :44:doktora sordum pekmez filan sana fayda etmez dedi şimdi günde 3 defa kan şurubu içiyorum :59:

ozgecim seni seviom yaaaaaa:69::69::69::69::69::69::69::69:

canim bebekden bebege anneden aneyede degisiyor bazi bebekler yatar pozisyonda emmeyi cok seviyorlar kucakda emmiyorlar bazilarida rezil emmeyi seviyorlar hic ummadik sekilde
ama hosuna gittiyse icinde kalmasin.sonradan basina bela olmayacagini dusunuyorsan allllll...

ben de seni seviooommm: )):16::16::16:

senin bu tecrüben yüzünden ben az kalsın mırt gidiyodum cumartesi gecesi :37:daha öncede sölemiştim ben ekşiden çok tiksindim diye doktorda c vitaminiyle al demişti kan ilacını neyse eşim mandalina soydu ben kokusuna bile gelemiyorum 2,3 dilim alayım dedim ilacın peşinden ayyyyyyy o tadını almamla mandalinanın boğazıma takılması bir oldu:60::60::60:dedim yani ALLAH ım sana geliyorum diyee :84::84::84:öldüm sandım yaaa:37::37:

face de 57 kişi olmuşuz :nazar::nazar::nazar:

hımm iyi gelirmi ya bende hala bi gelişme yok hep düşük değerlerim en son 5,85 çıktı :44:doktora sordum pekmez filan sana fayda etmez dedi şimdi günde 3 defa kan şurubu içiyorum :59:

ben dene derim cnm, sonuçta ikisi de faydalı şeyler
ilaçların yanı sıra takviye olur bence

kızlar merhaba bende mayıs /2011 annesiyim elimde bebedorun elektrikli pompası var hediye geldi kullanmadım satmak istiyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir

Back
X