2011 Aralık Anneleri

karnımda kasılmalar oluyordu canım 2 haftadır felan onu sormuştum da firuze yanlış anlamış sanırım... birşeyim yok yani şekerim için rahat olsun :21: muck

ayyy aman cnm bişey olmasın olmamasınada çok sevindim:16::16::16: bende ilk okuyunca korktum seviyoruz seni çok uyumada gündüzleride gel :71::71::71::71:

Ah canım valla oyle ınsanlardan anlayıs beklemek dogru degıl gercekten en ıyısı agızlarının payını verıp susturmakda ıste saygımızdan odun veremıyoruz cok ısterdım ama ınsanlara hakettıgı cevabı verıp susturmasını bılmeyı :47::47: konusmıcamda esımle bıraz dogruların farkına varsın onun bunun lafıyla hareket etmesın :63:

burda devreye ben gireyim kız ne susuyoN ALLAH aşkına hiç korkma zaten kırmadan ne söyleyeceğini bilirsin,onlar çekmemiş seninki gibi 2 ay o acıyı,ben aman kötü ol demiyorum ama yeri zamanı gelince lafını esirgeme,eşine de bakma sen o şimdi etki altında kalıp bunu söylemiş ama ne demişler kadın bir doğuruyo erkek dokuz :) seni o sancıyı çekerken bi görsün kendi yalvarır sezeryan yapında canı acımasın diye :1::1::1::1:

kızlar sıfır uykuyla işe geldim ben ya:59::59::59:kafamı yapıştırıcam masaya yaaa:37::37::37:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar..umarım herkes iyidir..
size bi sorum olacak..
yaz tatili iznim 21 gün bunun 7 gününü kullandım.. 14 günü doğum için saklıyordum.. ama dün kredi kartı ekstrem geldi bu ay bayağı açılmışım... paramı denkleştirmek için bayağı bi sıkıldım dün...
bu sabahta iznini kullanmayanlar izin paralarını alacaklar diye açıklama yapıldı... 700 tl civarı tutuyor benim alabileceğim para...
o paraya çok ihtiyacım var aslında ama kızımla 14 gün fazladan vakit geçirmek daha ağır basıyor....

yinede bilemedim ne yapacağımı... bu aralar zaten karar vermekte zorlanıyorum.. buda tuz biber oldu...
sizce de kızımla vakit geçirmem daha değerli değilmi???

cnm aynı dert bende de var ya :60::60:ekim 31 de izine çıkma hakkım var ama kredi kartı borcumda var bu ay onu ödersem bebişimin eksiklerini alamam ama bi daha ki ayda çalışmazsam kredi kartı borcum kalıcak eşime diyorum bi ay daha paşa paşa çalışıcam diye ben öderim dedi ama asla kabul etmem :63::63::63:bence sen ödediysen 14 gün cepte kalsın çalışma :44:

arkadaşlar günaydın dün yazmıştım fazla elektrikli pompam var fiyat soran arkadaşlar olmuş özelden msj atamıyorum 100 mesajı doldurmadığım için fiyatı 85 tl Bebedor Elektrikli Gs Pompas-678 - Ticaretmerkezi.com.tr

cnm aynı dert bende de var ya :60::60:ekim 31 de izine çıkma hakkım var ama kredi kartı borcumda var bu ay onu ödersem bebişimin eksiklerini alamam ama bi daha ki ayda çalışmazsam kredi kartı borcum kalıcak eşime diyorum bi ay daha paşa paşa çalışıcam diye ben öderim dedi ama asla kabul etmem :63::63::63:bence sen ödediysen 14 gün cepte kalsın çalışma :44:

yok canım daha ödemedim... öedemk için işyerinden borç alacam sanır...
sen bana sorarsan çalışabildiğin kadar çalış sonuçta sonunda bebişinle olacaksın..

Günaydın cici anneler. cuma günü randevum vardı güzel geçti 5 ekimde 5 haftalık doğum iznine çıkacağım kasım ortasında sezeryan yapılacak benim tüp bebek tedavisi ile olduğu için dr kesin sezeryan oacak dedi oğlum ve ben iyi olayımda hiç sorun değil 37 haftada sezeryan yapalım dedi doktorumuz. Allah'ım hepimize yardımcı olsun inşallah.

Canım bende uzuldum yanı sırf normal dogum olsun dıe cocugu rıske attı Allah korusun ya bırsey olsaydı bebegıne bu kdr dra guvensızlık fazla bence bebegın kafası ıcın zamanla duzelır dedi doktor ama sonucta ınat ugruna bu duruma geldi olaylar dr bile dedi cok inatçı bi anne diye dogum konusunda bende öyle düşünüyorum canım cünkü 2ay nişanlılığımın en güzel dönemlerini yatakta geçirdim üstelik düğünüme 3ay kalmışken neler cektıgımı ben bılıyorum benım uzuldugum taraf eşim o günlerime en cok sahıt olan ve bana en cok destek olan ınsanken şimdi neden sırf insanların lafıyla beni yönlendirmeye çalışıyo :5::5: neden senın saglıgın onemlı demıyo :5::5:

boşver sen takılma millete hangisi mantıklıysa onu yap,üzülme sakin ol,güçlü ol canım,Allah yardım eder

yok canım daha ödemedim... öedemk için işyerinden borç alacam sanır...
sen bana sorarsan çalışabildiğin kadar çalış sonuçta sonunda bebişinle olacaksın..
ayyy cnm borç alsanda kesinti yapılmayacakmı :44:neyse artık cumartesi konuşuruz bunları
:1:
Günaydın cici anneler. cuma günü randevum vardı güzel geçti 5 ekimde 5 haftalık doğum iznine çıkacağım kasım ortasında sezeryan yapılacak benim tüp bebek tedavisi ile olduğu için dr kesin sezeryan oacak dedi oğlum ve ben iyi olayımda hiç sorun değil 37 haftada sezeryan yapalım dedi doktorumuz. Allah'ım hepimize yardımcı olsun inşallah.

ayyy topiğimizin ilk bebişi senin olcak yani :52::52::52::52:heyecanlandım :52::52:ALLAH TEK NEFESTE KURTARSIN CNM :69::69:

neden 37 inci haftada peki canım,sezeryanda olsa 39. haftada alınması doğruymuş o hafta çok önemliymiş,çok erken değil mi ya,peki sezeryanın nedeni ne tam olarak miyom falan mı var yada başka bişey,anlamadım yani neden öyle olması gerekmiş

ay derincigim hadı hayırlısı ılk bebiş seninki olucak :)

ama 37 hafta erken degıl mı ..

ABD'li uzman hekimler,sezaryen ameliyatlarının üçte birinden fazlasının çok erken bir dönemde yapıldığını ve bunun başta bebeklerin solunum sorunu ve başka sorunlarla karşı karşıya bıraktığını açıkladı.
Amerikalı bilim adamlarının 13 bin 258 doğum üzerinde yaptıkları araştırmaya göre, sezaryen ameliyatların yarısından çoğu, gebelerin isteğine bağlı olarak yapılıyor. Ancak sezaryen keyfi olarak 37. haftada yapılırsa, bebekteki komplikasyon riski iki katına kadar çıkıyor.

New England Journal of Medicine’de tarafından yapılan araştırmaya göre, 38. haftada yapılan sezaryen ise komplikasyon riskinin%50 artmasına yol açıyor.

Amerikan Kadın-Doğum Uzmanlığı Okulu (ACOG) ise 39. haftayı sezaryen için güvenli olarak görüyor. Alabama Üniversitesinden Dr. Alan Tita, "Doğum 39. haftadan 3 gün önce yapılsa bile, bu olumsuz sonuçlarda artış görülüyor" dedi.

ACOG’un önerilerine karşın, maalesef bebeklerin yüzde 36’sı erken dünyaya getiriliyor. Tita, neden erken sezaryen yapıldığına ilişkin olarak, 37. haftada bebeğin gelişimini tamamladığını inancının hakim, bunun da standart uygulama olduğunu söyledi.

Doktor Tita, kadınların, gebelikten sıkıldıkları ve bebeği bir an evvel görme heyecanı içinde olmaları nedeniyle de sezaryenin yapılmasını talep ettiklerini açıkladı.

derin gözün aydın canım ilk bebiş senden hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

32.haftaya attım adımımı sevinirkende:65: tırsmaktayım:18::18:

bu arada sağlık ocağından arayıp duruyolardı aşı için imza attım vurulmayacm diye veş ok tartıldım 70 geldim tok karnına,yani 300-400 gr kadar almışım yani:66::66::66::66:ama bebişim çok iyi şükürler olsun tam 32 haftalıkken gidecem çalışabilir raporu da alcam,bebişimi çok özledim siyah beyazdan bişey anlamadım boyu kilosu kaç söylemedi dr. gününden 2-3 gün öndeydi yavrum ben o kadar kusup ishal geçirirken bile

Son düzenleme:
ABD'li uzman hekimler,sezaryen ameliyatlarının üçte birinden fazlasının çok erken bir dönemde yapıldığını ve bunun başta bebeklerin solunum sorunu ve başka sorunlarla karşı karşıya bıraktığını açıkladı.
Amerikalı bilim adamlarının 13 bin 258 doğum üzerinde yaptıkları araştırmaya göre, sezaryen ameliyatların yarısından çoğu, gebelerin isteğine bağlı olarak yapılıyor. Ancak sezaryen keyfi olarak 37. haftada yapılırsa, bebekteki komplikasyon riski iki katına kadar çıkıyor.

New England Journal of Medicine’de tarafından yapılan araştırmaya göre, 38. haftada yapılan sezaryen ise komplikasyon riskinin%50 artmasına yol açıyor.

Amerikan Kadın-Doğum Uzmanlığı Okulu (ACOG) ise 39. haftayı sezaryen için güvenli olarak görüyor. Alabama Üniversitesinden Dr. Alan Tita, "Doğum 39. haftadan 3 gün önce yapılsa bile, bu olumsuz sonuçlarda artış görülüyor" dedi.

ACOG’un önerilerine karşın, maalesef bebeklerin yüzde 36’sı erken dünyaya getiriliyor. Tita, neden erken sezaryen yapıldığına ilişkin olarak, 37. haftada bebeğin gelişimini tamamladığını inancının hakim, bunun da standart uygulama olduğunu söyledi.

Doktor Tita, kadınların, gebelikten sıkıldıkları ve bebeği bir an evvel görme heyecanı içinde olmaları nedeniyle de sezaryenin yapılmasını talep ettiklerini açıkladı.

keşke her bebeğin o kadar bekleme lüksü olsa...benim oğlumu da en geç 38 bitince almak zorundayız. sancılarım gelmeden...:25:

Back
X