2011 Aralık Anneleri

pamuk cantan cok sekermıs canım.

dimi bende çok beğendim yolda yürürken aman Allah ım bu benim olmalı dedim :))))))))))

kayınvalidenlere hiç ayıp olmaz sumakcım sen çay ve kahve yemek işlerinle daha hoşlarına gider diye düşünüyorum zaten hamilesin onlar kıymazlar sana sen kasma kendini şakayla karışık söylersin :)

ana ben ayın 14.de yıne gıdıcem kız :)) özlenıyor valla merak edılıyor ıyıce..

büyümüş kızım ..

yaaa baktım da yarın yagmur beklenıyor ..zaten fırtına cıktı sımdı ..

bende ne guzel güneşte kuruturum dıyordum ..aman ya tam nıyetlendım hava bozdu..

neyse yarın zaten buyuk tmeızlık vardı ben de cay kahve servısı fılan yaparım belkı kıslıkları cıkartırım ..

sızce ayıp olur mu kayınvlaıdemle gorumcem ev temızlerken benım cekmecelerımı fılan duzenlemem ..

zaten sureklı sen otur sen otur dıyecekler..

bı ayıp olur gıbı gleıyor bır olmaz gıbı gleıyor sızce kızlar ayıp olur mu..

zaten onlarda sadece cam sılıp perde yıkıyacaklar bırde mutfak dolabı fılan var halıları yarın sabah alıcak yıkamacılar ..
niye ayıp olsun canım hem sen de boş durmayıp kışlıkları çıkaracakmışsın sen de iş yapmış olacaksın bence

ana ben ayın 14.de yıne gıdıcem kız :)) özlenıyor valla merak edılıyor ıyıce..

büyümüş kızım ..

yaaa baktım da yarın yagmur beklenıyor ..zaten fırtına cıktı sımdı ..

bende ne guzel güneşte kuruturum dıyordum ..aman ya tam nıyetlendım hava bozdu..

neyse yarın zaten buyuk tmeızlık vardı ben de cay kahve servısı fılan yaparım belkı kıslıkları cıkartırım ..

sızce ayıp olur mu kayınvlaıdemle gorumcem ev temızlerken benım cekmecelerımı fılan duzenlemem ..

zaten sureklı sen otur sen otur dıyecekler..

bı ayıp olur gıbı gleıyor bır olmaz gıbı gleıyor sızce kızlar ayıp olur mu..

zaten onlarda sadece cam sılıp perde yıkıyacaklar bırde mutfak dolabı fılan var halıları yarın sabah alıcak yıkamacılar ..

canım benim ilk doğumumda görümcelerim de bana temizlik için yardım etmişlerdi doğumdan sonra da 10 kat üzerine koyupta biz sana temizlik yaptık çok şanslısın kimin görümcesi geliyo da temizlik yapıyo gibi konuşmalar yaptılar ama seninkiler benimkiler kadar anlayışsız ve abartı yanlısı bi aile değilse çokta kasma kendini derim yapmak istiyolarsa yapsınlar onlar yaparken sende kendi işlerini görürsün

dimi bende çok beğendim yolda yürürken aman Allah ım bu benim olmalı dedim :))))))))))

kayınvalidenlere hiç ayıp olmaz sumakcım sen çay ve kahve yemek işlerinle daha hoşlarına gider diye düşünüyorum zaten hamilesin onlar kıymazlar sana sen kasma kendini şakayla karışık söylersin :)

yok yapıcam zaten dün kek yaptım börek yaptım bır de pudınglı pasta yaptım onlar kaldı sureklı sunarım onlardan
bı de bugun yemek yaptım baya baya cok o da hazır olsun dedım ..
bakalım nasıl olucak yarın.

niye ayıp olsun canım hem sen de boş durmayıp kışlıkları çıkaracakmışsın sen de iş yapmış olacaksın bence

dımı ayak altında dolasmaktan ıyıdır..

canım benim ilk doğumumda görümcelerim de bana temizlik için yar
dım etmişlerdi doğumdan sonra da 10 kat üzerine koyupta biz sana temizlik yaptık çok şanslısın kimin görümcesi geliyo da temizlik yapıyo gibi konuşmalar yaptılar ama seninkiler benimkiler kadar anlayışsız ve abartı yanlısı bi aile değilse çokta kasma kendini derim yapmak istiyolarsa yapsınlar onlar yaparken sende kendi işlerini görürsün

ya ben dedım ben kadın tutacagım dedım sız yorulmayın dedım ..yok deıdler bıız yaparız neden kadın tutasın dedıler
hatta erken dedım ,kaısm basında yıne gelırız dedıler
gorumcem cok heveslı kac kere aradı gelıcez yarın sen bırseye dokunmayacaksın yoksa gelmem dedı

yok ya sureklı ısıtıp ısıtıp onume sunmazlar Allahtan cok anlayıslılar

tek senin ilgini çekti canım :)
zeren:kavrayışı güçlü,zeki demek .AY soyisim değil ikinci isim olacak . son karar değil ama kafamdan geçiyor.

aa ben bunu kacırmısım ..

bız de Masal Zeren koyacaktık bılıyor musun .. sonra tek Masal olsun dedık Zeren'ı sıldık aklımızdan ama guzel isim ben begenıyorum

atlamısım ben yoksa hemen yazardım :))

aa ben bunu kacırmısım ..

bız de Masal Zeren koyacaktık bılıyor musun .. sonra tek Masal olsun dedık Zeren'ı sıldık aklımızdan ama guzel isim ben begenıyorum

atlamısım ben yoksa hemen yazardım :))
:)) sayfalar hızlı ilerliyor ya gözden kaçabiliyor evet.
Zeren Ay teyzesi bizde epey bir süre Evrim Minel dedik sonra ben vazgeçtim eşimin kafasında halen Evrim Minel var:)

kızlar bebeğimize aldığımız cicileri hangi deterjanla yıkıcaz fikri olan varmı :26:

iyi akşamlar göbüşlü annecikler..nasılsınz bakalım?
biz iyiyiiz çok şükür,yorucu bir haftadan snra güzel bir hafta sonu bizi bekliyor inşallah..kızlar ben artık çook heyecanlanıyrm bu doğum olayına yaa..baktımda bugünkü konuda buymuş topikimizde :)) mecburi sezeryan olacaklardanm ben akşam dayanamadım bikaç spinal ve epidural izledim..spinalden bayaa ürktüm acaba genel anestezimi istesem yaa?? fikri olanlardan akıl istiyorum:49:

Son düzenleme:
Back
X