2011 Aralık Anneleri

tşk ettim zaten canım benim için yazdığını anladım zaten ben :34:
deterjan için sumak dalan roxy yazmış internetten araştırdım gayet güzel ve fiyat olarakda şaşırtıcı 3.99 tl falan bulamazsam yine netten sipariş ederim artık etiket konusunda da haklısın kaşındırmasın kıyamam :)))))))

bende dalan roxy aldım...kıs bizim burda 2,5 tl :61::61:anam ne uyguna almışım

benim aralik 15 ile 20 si arasi dedi doktor.bakalim ama ben kendime guvenmiyorum.rahat duramam yine temizlige veririm kendimi buda ilk kizim gibi erken gelir.zaten ilki nasilsa ikincide oyle olurmus genelde.ilk kizim iki hafta erken dogmustu.bakalim bu nasil olucak.ben kafam rahat olsun istedigim icin yaptim.sukur yarinda bir guzel utuledimmi isim bitiyo.bir tek buyuk temizlik onuda son ayda temizlikci tutup yaptiricam insallah

anniş benimde doğumum 20 aralık gösteriyo fakat çok nadir 40 haftayı bitirip doğuranlar var bence o zamana kalmıcaz bende 38 hafta biter bitmez beklerim yani aralık 8-10 gibi bence

benim aralik 15 ile 20 si arasi dedi doktor.bakalim ama ben kendime guvenmiyorum.rahat duramam yine temizlige veririm kendimi buda ilk kizim gibi erken gelir.zaten ilki nasilsa ikincide oyle olurmus genelde.ilk kizim iki hafta erken dogmustu.bakalim bu nasil olucak.ben kafam rahat olsun istedigim icin yaptim.sukur yarinda bir guzel utuledimmi isim bitiyo.bir tek buyuk temizlik onuda son ayda temizlikci tutup yaptiricam insallah
haklısın canım belkı erken gelır bebısın bellımı olurr :)

tşk ettim zaten canım benim için yazdığını anladım zaten ben :34:
deterjan için sumak dalan roxy yazmış internetten araştırdım gayet güzel ve fiyat olarakda şaşırtıcı 3.99 tl falan bulamazsam yine netten sipariş ederim artık etiket konusunda da haklısın kaşındırmasın kıyamam :)))))))

not etım ellde yıkıncak dımı ya kucuk kucuk ler zaten :D

selam hanımlar...nasılsnız??ooo hazırlıklar bitmiş hemen hemen Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin:49::49:bende bebe deterjanı aldım ama daha başlamadım.:26::26:aslında beşiğin yatağını falan yıkamayı düşünüyorum yüzünü falan yıkıycam...yeni şeyleri yıkamadan kullanamıyorum ben illa o koku gidicek üstünden bende başlarım artık 1-2 haftaya.evimde temizlencek:26::26::26:sizler temizliği yaptınız mı???:53::53::53:

ya erken deılmı ev ıcın ben ekım sonu tutarım dıe dusunuyorum sonrasnda bı ay kalıor zaten off off gunler cok cabuk gecıyor sankı yaa

haklısın canım belkı erken gelır bebısın bellımı olurr :)

not etım ellde yıkıncak dımı ya kucuk kucuk ler zaten :D

ya erken deılmı ev ıcın ben ekım sonu tutarım dıe dusunuyorum sonrasnda bı ay kalıor zaten off off gunler cok cabuk gecıyor sankı yaa

erken canım...bende halıları yıkamaya veririm 1 ay kala camlar ve kapılarıda yavaş yavaş hallederim perdeleride koçiş takar allahtan evim küçük hemen bitiyor temizlik :37::37::37:

anniş benimde doğumum 20 aralık gösteriyo fakat çok nadir 40 haftayı bitirip doğuranlar var bence o zamana kalmıcaz bende 38 hafta biter bitmez beklerim yani aralık 8-10 gibi bence

anna benım o zaman zaman azalmıs kızlarr 6 haftam mı war kasım sonumu olcak bu bebiş yaa

bende doğum için annemin yanına gidicem 40 ı çıkana kadar annemdeyim sonrasında evime gelirim bir güzel temizlikçi tutarım temizlik yaptırırım oğlumla gıcır gıcır otururuz :1:

bende doğum için annemin yanına gidicem 40 ı çıkana kadar annemdeyim sonrasında evime gelirim bir güzel temizlikçi tutarım temizlik yaptırırım oğlumla gıcır gıcır otururuz :1:

benim eşim göndermiyor annemlere:50::50::50:napıcam ben sizsiz burda oğlumu sen görmeden 40 gün yapamam ben bakarım size diyor.bende iyi dedim evimde sobalı artık yakar temizler öyle gider işe :61::61::61:

benim eşim göndermiyor annemlere:50::50::50:napıcam ben sizsiz burda oğlumu sen görmeden 40 gün yapamam ben bakarım size diyor.bende iyi dedim evimde sobalı artık yakar temizler öyle gider işe :61::61::61:

canım benim ankara da kimsem yok haliyle eşimin görevi burda ve bebek bakımını hiç bilemem annemlere gitmek zorundayım mecburen hatta eşim benden çok gitmemi istiyo babalık izni 10 gün doğum yaptığım gün gelir görmeye sonra gidersin diyorum mevlüt yapınca gelirsin 40 ına diyorum hemde bebek büyüyor ya bu esnada :) süpriz olmuş olur sana diyorum ben dayanamam kesin gelirim diyo :) eeee baba olmak da kolay değil

canım benim ankara da kimsem yok haliyle eşimin görevi burda ve bebek bakımını hiç bilemem annemlere gitmek zorundayım mecburen hatta eşim benden çok gitmemi istiyo babalık izni 10 gün doğum yaptığım gün gelir görmeye sonra gidersin diyorum mevlüt yapınca gelirsin 40 ına diyorum hemde bebek büyüyor ya bu esnada :) süpriz olmuş olur sana diyorum ben dayanamam kesin gelirim diyo :) eeee baba olmak da kolay değil

anladım canım bende tek olsam giderdim kayınvalidem var alt katta annem 10-15 gün kalır döner artık kayınvalideyle hallederiz bizde

nazlı_85 canım madem seni göndermiyo sende tüm görevleri ona ver çünkü sen bebeğinle ilgileceksin sürekli sobayıda yaksın yemeğinizi yapsın :1::1: çok acımasız oldum ama hakediyosa eşin o sana kıyıyorsa sende ona kıy :1:

ay benımde ole bı durum war annem ben bakarım bana gel dıor esım gelmıor annme 1-2 sokak ılerde :D benım ev e eşim rahat edemez bı yerde gelen gıden olur mu ılk zamanlar olursa klımayla ısınıyorz bırde papagınımız war rahatsız olur yanı kısacası cok karısık benım durum çözmem lazım

kaç haftalıksın şuan peki

31-32 haftamdayım dr 2 hafta sıonra gel demekle bunumu demek ıstedııı

nazlı_85 canım madem seni göndermiyo sende tüm görevleri ona ver çünkü sen bebeğinle ilgileceksin sürekli sobayıda yaksın yemeğinizi yapsın :1::1: çok acımasız oldum ama hakediyosa eşin o sana kıyıyorsa sende ona kıy :1:

zaten öyle olcak büyük ihtimal ya bebeğe bakıcak ya ev işlerine...sen bebeğin altını al doyur ben bakarım diyor bende zaten geriye ne kalıyor ilk zamanlar uyur hep diyorum:61::61::61:neyse artık bölüşcez işleri yardımcı olur yani :34::34::34:

ay benımde ole bı durum war annem ben bakarım bana gel dıor esım gelmıor annme 1-2 sokak ılerde :D benım ev e eşim rahat edemez bı yerde gelen gıden olur mu ılk zamanlar olursa klımayla ısınıyorz bırde papagınımız war rahatsız olur yanı kısacası cok karısık benım durum çözmem lazım

ilk zamanlarda yakınların gelir mecburen görmeye canım sürekli annenle iç içe olman lazım seninde 2 gün annende kalsan 1 gün evine gidersin mecburen eşinde rahat etme konusunda haklı olabilrisin ama bir süre için değer bence :34:

ozaman kasım 20 ve sonrası bekle canım sen bence

pamukcum az kaldı ozaman benımde ayy ınanmıyourum yaa aralık aralık derken kasıma ındık :D esım cok sevıncek :64:

şekerler ben çıkıyorum hayırlı geceler Allah size ve bebişlerinize rahatlık versin :70::70::70:hoşçakalınnnn

cici anneler size bir şey sorayım fikrinizi almak isterim doğrusu.
ben kızımın adını Zeren Ay düşündüm nasıl duruyor ilk duyduğunuzda?

BEn cok begendım canım kızının ısmını Allah adıyla yaasatsın ınsallah :nazar::nazar:

Pamukcum arkadaşlar seni motive etmek için normal doğumun tüm güzelliklerini yazmışlar ama ben genede kendimizi tek doğum yöntemine kanalize etmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Evet adı üstünde normal doğum,tabiyatımız gereği olması gereken doğum şekli bu fakat bazen anne bazen bebek kaynaklı faktörler buna engel oluyor.O yüzden kendini sadece normal doğuma şartlama derim ben,çünkü herşey normal görünürken olayın seyri bir anda değişebilir ve sen korktuğun istemediğin sezaryenle karşı karşıya kalabilirsin.Ve o an işte herşey bitti,canım çok yanıcak,bebeğimi acımdan kucağıma bile alamıcam,sütüm gelmeyecek vs.. gibi sezaryenin her kötülüğünü düşüne düşüne doğuma gireceksin,bu da çok büyük bi yıkım olucaktır anne için.
Beni asla yanlış anlama sezaryeni savunduğum falan yok,ama ben sezaryenli bir anneyim ve anesteziden ayıldığım anda bebeğimi kucağıma aldım,ağız sütü denilen sütü verdim.ilk gece ayağa kalkıp gazımı çıkardım,eve geldiğimde bacak bacak üstüne atıp oturabiliyordum.Yani her doğum hikayesi kişiden kişiye değişir.Sen kalbini hayırlısı olması yönünde sabit kıl ve her ne yöntem olursa olsun,bebeğine kavuşacak olmanın tadını çıkar.
Bebeğin ve senin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım.

Canım cok guzel acıklamıssın bayıldım valla benımde buyuk ıhtımal sezeryan olacak mecburı yazdıkların cok guzel moral oldu banada ıster ıstemez tereddutlerım vardı hepsını acıklamıssın saol canım benimm bebişin:16::16:
le sana kocaman mucukkk

:)) sayfalar hızlı ilerliyor ya gözden kaçabiliyor evet.
Zeren Ay teyzesi bizde epey bir süre Evrim Minel dedik sonra ben vazgeçtim eşimin kafasında halen Evrim Minel var:)

Bence Zeren Ay cok daha guzel canım evrim minel martin minel mi ne oyle bırsey vardı onu andırıo sankı :1::1:

iyi akşamlar göbüşlü annecikler..nasılsınz bakalım?
biz iyiyiiz çok şükür,yorucu bir haftadan snra güzel bir hafta sonu bizi bekliyor inşallah..kızlar ben artık çook heyecanlanıyrm bu doğum olayına yaa..baktımda bugünkü konuda buymuş topikimizde :)) mecburi sezeryan olacaklardanm ben akşam dayanamadım bikaç spinal ve epidural izledim..spinalden bayaa ürktüm acaba genel anestezimi istesem yaa?? fikri olanlardan akıl istiyorum:49:

Tatlıslar su dogumları neden ızlersınız anlamam ızlemeyın bu kdr cok ben bır kere ızledım oda son oldu hem kendımı korkutuyorum hemde gerılıyorum ızleyınce :20::20: bu arada kımden duyduysam epıdural cok daha ıyıyımıs canım anestezide kendıne gelmen zor oluyormus arkadasların dedıgı sıkıntılar ıste anestezide oluyormus cok sıddetlı bas agrın oluyormus falan fılan..

Ben daha dün doktorumla konuştum,ben hastam özellikle istemediği sürece kesinlikle epidural yapıyorum dedi.Uyuşukluk doğum sonrasında da devam ettiği için anne ilk acıyı hissetmıyor ve cok rahat bebeğiyle iletişime geçebiliyor dedi.Ertesi güne de acı azalmış oluyor hatta çoğu hastamı taburcu bile ediyorum dedi.8 ay önce kardeşim epiduralle sezaryen oldu ve çok kolay atlattı sezaryeni.Ben şimdilik öyle düşünüyorum,hem doğar doğmaz onu koklamak,görmek eminim çok güzel bi duygudur,genel anestezide böyle bir şansın olmuyor malesef.
Spinalle,epidural arasındakı fark ne? Ürkütücü ne var merak ettim.

bende aynılarını duydum cnm bıkac epıdural sezeryan olan annelerden bende epıdural ıstıyorum Allah kısmet ederse bu arada benım bıldıgım spınal ve epıdural aynı sey

şunun tatlılığına bakarmısınız benim oğlum çok cool takılacak annesi fena bakacak ona herhalde kot bile düşük bel :)))))))))))

Gap Denim Pantolon, Pantolon, Gap
yerim ben onun kotunu :1::1:

Canım bızımde 2tane papaganımız var anneme verıcez bakması ıcın ama nasıl kıyıcam bılmıyorum cok tatlılar sultan papaganı ıkısıde evde duramazlarkı ama cok tuylerı ucusuo :5::5:

Back
X