Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeğin ağladıgını veya guldugunu nerdennnn anlıyorsunuzzzzzzzzzzzzzz
ilk defa duydum :) hickirdigini cook hissettim oglumda amaa digerlerinin hissedildigini bilmiodum
gerçektenmi..???
ağladığını güldüğünümü hissediyorlar ben daha hıçkırdığını kafası poposu nerde onu bile anlamıyorum yaa ...
bende mi var bir odunluk öyleyseee![]()
slm kızlar bugün çocuklarıma alışverişe gideyim dedim.yolda tansiyonum düştü.allahtan eltim vardı.bayılma kıvamına gelmiştim valla.birgün yükseliyo bir gün düşüyo.sizlerde de böyle tansiyonda oynalamar oluyomu.
ya kızlar ben yürüyemiyorum ya yerimden kalktığımda özellikle sağ kemik kırık gibi ağrıyo,dün ağladım evde o kadar yani,dr. normal diyo tel. la konuştuğumuzda kont. de haftaya gidecem var mı böyle olan
günaydın herkeze..ahh canım sorma yaaa aynı sorun bendede var ve aylardann beri var..benim sol tarafım..ama dediğin gibi doktorlar normal buluyor bu hallerimizi..dün alış verişe çıktık eşimle ALLAH dan özel arabamız var yinede mağazaların içinde gezmekten öldüm yaa sonunda artık yürüyemez oldum tezgahtar kızlar benim halime ve mimiklerime bakıp abla doğumunmu başladı çok kötü görünüyorsun diyip durdular o derece yani..oysaki daha kocaaaa 2.5 ay var yaa rabbim sen yardım et.hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun..napalım dayanıcaz sıkıcaz dişimizi..![]()
günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta oldukselam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bizi merakta bırakma![]()
günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta oldukselam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.
ben de soğuk almışım kemiklerim sızlıyor,dün tarçın içtim,terledim epey,biraz geçti,akşam bol kimyonlu çorba içtim,sabah ta ılık ılık süt içtim,şimdi de 1 çay bardağı adaçayı,normalde adaçayını hiç içmiyodum ama 1 bardaktn bişey olmaz dedim içtim,epey terletti beni,klimayı da 26 dereceye ayarladım,bi yandan halsizlik,bi yandan bel ağrısı,bi yandan ş...min ağrısı öldürecek beni,neyseki odada tekim her kalktığımda ağlıyorum resmen
keşke bu şikayetler bendede olsa, bende akşamdan beri kusuyorum, gece bulantıdan hiç uyumadım,
kahvaltı yapamadım hala, midem bulanıyo, su içsem çıkıyo. servisten indim kendimi wc zor attım.
haftanın 2-3 günü böyleyim ben yaaaa, offff çok kötüyümmm![]()