2011 Aralık Anneleri

ilk defa duydum :) hickirdigini cook hissettim oglumda amaa digerlerinin hissedildigini bilmiodum

çogu kişi hissedıyormuş yaa dıyolarya bugun bebeğimçok ağladı falan bende çokşaşırdım nasıl hıssedılebılınırkı :)) hıçkırık nasıloluyo pekı:26::26:

gerçektenmi..???
ağladığını güldüğünümü hissediyorlar ben daha hıçkırdığını kafası poposu nerde onu bile anlamıyorum yaa ...
bende mi var bir odunluk öyleyseee :D

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız?cumartesi pazar babasıyla bebişimizin odasını boyadık ve yerleştidik geriye bir tek kıyafetleri yıkayıp ütüleyip hazırlamak kaldı

gerçektenmi..???
ağladığını güldüğünümü hissediyorlar ben daha hıçkırdığını kafası poposu nerde onu bile anlamıyorum yaa ...
bende mi var bir odunluk öyleyseee :D

valla canım ben de ilk defa duydum. o zaman ben de bir odunum. hıçkırık neyse de ağlamayı gülmeyi anlayabilmek bana biraz imkansiza yakın geldi.

bu arada herkeşlere günaydın:)

günaydın kızlar:79::79::79:ben bebişimin hıçkırdığını hissediyom,öyle bi zıplıyo ki içimde birden korkuyorum,sanki karnımdan çıkacak gibi,2 kere oldu 1 haftada

günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta olduk :( selam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.

slm kızlar bugün çocuklarıma alışverişe gideyim dedim.yolda tansiyonum düştü.allahtan eltim vardı.bayılma kıvamına gelmiştim valla.birgün yükseliyo bir gün düşüyo.sizlerde de böyle tansiyonda oynalamar oluyomu.

benim bazen düşüyo,9 a 6-8 e 6,genel olarak 10-6,11-6,yani hiç yükselmiyo

ya kızlar ben yürüyemiyorum ya yerimden kalktığımda özellikle sağ kemik kırık gibi ağrıyo,dün ağladım evde o kadar yani,dr. normal diyo tel. la konuştuğumuzda kont. de haftaya gidecem var mı böyle olan

ya kızlar ben yürüyemiyorum ya yerimden kalktığımda özellikle sağ kemik kırık gibi ağrıyo,dün ağladım evde o kadar yani,dr. normal diyo tel. la konuştuğumuzda kont. de haftaya gidecem var mı böyle olan

günaydın herkeze..ahh canım sorma yaaa aynı sorun bendede var ve aylardann beri var..benim sol tarafım..ama dediğin gibi doktorlar normal buluyor bu hallerimizi..dün alış verişe çıktık eşimle ALLAH dan özel arabamız var yinede mağazaların içinde gezmekten öldüm yaa sonunda artık yürüyemez oldum tezgahtar kızlar benim halime ve mimiklerime bakıp abla doğumunmu başladı çok kötü görünüyorsun diyip durdular o derece yani..oysaki daha kocaaaa 2.5 ay var yaa rabbim sen yardım et.hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun..napalım dayanıcaz sıkıcaz dişimizi..:14::43:

günaydın herkeze..ahh canım sorma yaaa aynı sorun bendede var ve aylardann beri var..benim sol tarafım..ama dediğin gibi doktorlar normal buluyor bu hallerimizi..dün alış verişe çıktık eşimle ALLAH dan özel arabamız var yinede mağazaların içinde gezmekten öldüm yaa sonunda artık yürüyemez oldum tezgahtar kızlar benim halime ve mimiklerime bakıp abla doğumunmu başladı çok kötü görünüyorsun diyip durdular o derece yani..oysaki daha kocaaaa 2.5 ay var yaa rabbim sen yardım et.hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun..napalım dayanıcaz sıkıcaz dişimizi..:14::43:

benim de 10 hafta önce olmuştu 1 hafta kadar sürdü,sonra ara ara tekrar odu hafif geçti,şu 1 haftadır tekrar var ve çok şiddetli,eşim de doğuracak gibi yürüyon,iyi misin diyo,dün ağladım yerden kalkarken,diyorum kırıldı kırıldı eşim diyo ne oldu da kırıldı,rahimden karnıma kadar olan damarlar bile sır sır sızlıyo hepsini tek tek hissediyom,zor valla zor:5::5::5:

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bizi merakta bırakma :70::70:

ben de soğuk almışım kemiklerim sızlıyor,dün tarçın içtim,terledim epey,biraz geçti,akşam bol kimyonlu çorba içtim,sabah ta ılık ılık süt içtim,şimdi de 1 çay bardağı adaçayı,normalde adaçayını hiç içmiyodum ama 1 bardaktn bişey olmaz dedim içtim,epey terletti beni,klimayı da 26 dereceye ayarladım,bi yandan halsizlik,bi yandan bel ağrısı,bi yandan ş...min ağrısı öldürecek beni,neyseki odada tekim her kalktığımda ağlıyorum resmen

günaydıııın...nasılınz annecikler??çok hasta olan var sanırım yaa..Allah şifa versin kızlar, dikkat edin kendinize noolur,,biz iyiyiz çok şükür...uyku problemimim dışında bi sorunumz yok,geceleri hiiiç uyuyamazken,gündüzleri özellikle okulda esneyip duruyorum :(( buna da şükür tabi..

Dünürcümm yaa çok geçmiş olsun üzüldüm bak şimdi nie dikkat etmiosun tatlım bol bol sıcak bişeyler iç bari sıcak su limon yap kendine :5::5:

günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta olduk :( selam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.

Herkese günaydın güzel Anneler ve melekleri nasılsınız bakalım ne var ne yok biz çok iyiyiz şükür oğluşla dün alışveriş yaptık keyfimiz yerimizde park yatağımız travel set arabamız hazır anneannemiz aldı onun dısında bır suru ıvır zıvırda aldık sampuan sabun gogus pedı fln cok zevklı bı alısverıstı keske hıc bıtmeseydı :62::62:

ben de soğuk almışım kemiklerim sızlıyor,dün tarçın içtim,terledim epey,biraz geçti,akşam bol kimyonlu çorba içtim,sabah ta ılık ılık süt içtim,şimdi de 1 çay bardağı adaçayı,normalde adaçayını hiç içmiyodum ama 1 bardaktn bişey olmaz dedim içtim,epey terletti beni,klimayı da 26 dereceye ayarladım,bi yandan halsizlik,bi yandan bel ağrısı,bi yandan ş...min ağrısı öldürecek beni,neyseki odada tekim her kalktığımda ağlıyorum resmen

keşke bu şikayetler bendede olsa, bende akşamdan beri kusuyorum, gece bulantıdan hiç uyumadım,
kahvaltı yapamadım hala, midem bulanıyo, su içsem çıkıyo. servisten indim kendimi wc zor attım.
haftanın 2-3 günü böyleyim ben yaaaa, offff çok kötüyümmm :14::14::14:

demettubacım çok çok geçmiş olsun öksürüğün varsa balın içine soğanı ikiye bölüp yatır 1 gün beklesin soğanın suyu bala karışsın sonra o balı günde 4-5 kaşık ye zaten en çok 2 güne geçirir mucize gibi bişey deneyince anlarsın :34:

deryam ve tenniterenne size de geçmiş olsun başka söylemediğim varsa tüm hastalara acil şifalar diliyorum aman kızlar dikkat edin artık hastalık mevsimine giriyoruz :94:

biz de bugün park yatak alıcazz :64:

Son düzenleme:
keşke bu şikayetler bendede olsa, bende akşamdan beri kusuyorum, gece bulantıdan hiç uyumadım,
kahvaltı yapamadım hala, midem bulanıyo, su içsem çıkıyo. servisten indim kendimi wc zor attım.
haftanın 2-3 günü böyleyim ben yaaaa, offff çok kötüyümmm :14::14::14:

aman canım öyle deme resmen topallıyorum hastalığın hepsi birbirinden beter,tüm kemiklerim sızlıyo hiç halim yok,halsizlk de kötü,bel ağrısı da,ş..m ağrıyoken iş yerinde normal yürümeye çalışıyorum,yüzümün ekşidiğini belli etmemeye çalışyorum,hapşuruyom ara ara,gözlerim açılmıyo hiç halim yok,Allah sağlık sıhhat versin hepimize

Back
X