2011 Aralık Anneleri

Kızlar selam tekrar ya bi sıkıntım var paylasmak ıstıyorum..
Büyük tuvalete cıkarken cok canım acıyo bıse kesıyomus gıbı bı hıs oluyor ve zorlanıyorum :((
Ne yapmam lazım?
Hemeroid mi bu nedir anlamadım?

Basur olayı mı oluyor...Off yaaaa:49:

aman Allahım kıyafetlerı almışlar yıkama gününü ayarlıyorlar burayı okudukca valla strese gırıom ben sadece hastane cıkısı aldım oda aldıgım gıbı duruyor.Daha meleğimin hiçbişeyı yokkk.Yok yok benım alısverıse cıkmam lazım hem kızımın hem kendı cantamı hazırlamam lazım:52::52::52:

cnm bebişlerin ne zaman gelicekleri belli olmaz en azından hastane için hazırlık yapalım.doğumdan sonrada bebekle alışveriş yapılmıyo.bir an önce alışverişini tamamla.ist.eğer sana eminönü havuzlu hanı tavsiye ederim.bebişler için harika şeyler var.fiyatlarıda çok uygun.çok dolanıp yorulmazsında.ben kışlık tulumla alıcam.havalar biraz daha soğusun tam kışlık cicileri çıksın diye bekliyom.

inş demetcım inş ya...bugun dıyorum ya tavan yaptı sinirlerim nasıl yatışacak bende bılmıyom bırde şimdi sular kesilmiş gece gelicekmiş oda tuz biber oldu yani iskiye sövmeye başladım:60::60::60::60:
hah işte bak o olaya içinden geleni say stres at öyle bende çok uyuz oluyorum hem para veriyoruz hemde bize sormadan suyu elektirği kesiyolar tam stres atmalık :9::9:
Büyük tuvalete cıkarken cok canım acıyo bıse kesıyomus gıbı bı hıs oluyor ve zorlanıyorum :((
Ne yapmam lazım?

cnm hiç yaşamadım böyle bişey:26::26:ama doktorum eğer olursa hemen gel demişti çok zorlamak yada tam tersi ishal olmak takip edilmeliymiş :26::26:

cnm bebişlerin ne zaman gelicekleri belli olmaz en azından hastane için hazırlık yapalım.doğumdan sonrada bebekle alışveriş yapılmıyo.bir an önce alışverişini tamamla.ist.eğer sana eminönü havuzlu hanı tavsiye ederim.bebişler için harika şeyler var.fiyatlarıda çok uygun.çok dolanıp yorulmazsında.ben kışlık tulumla alıcam.havalar biraz daha soğusun tam kışlık cicileri çıksın diye bekliyom.

ben civilden 5 tane kadife kışlık tulum aldım ayy çok tatlılar ya bak bak doyamıyorum ama yıkmayada kıyamıyorum :1::1::1:ya bide ben bu hastaneye gidecek çanta konusunda hakikaten özürlüyüm ya ne yapıcam ne koyucam :84::84::84::84:

cnm.aralık annelerinin hastane çantası hazırlıkları var.oraya bakarsan sana fikir olur.ben hazırlıklarımı oraya yazdım

Ne yapmam lazım?

canım bence doktoruna mutlaka söyle bende de hamileliğin başlarında olmuştu ama fazla sürmedi inşallah düzelir geçmiş olsun

ben civilden 5 tane kadife kışlık tulum aldım ayy çok tatlılar ya bak bak doyamıyorum ama yıkmayada kıyamıyorum :1::1::1:ya bide ben bu hastaneye gidecek çanta konusunda hakikaten özürlüyüm ya ne yapıcam ne koyucam :84::84::84::84:

ben 2 gecelik koydum 1isi kısa kollu yazlık, 1isi de uzun kollu ve sabahlığı da var
2 takım hastane çıkışı,
1 kalın battaniye,
kendime patik, hırka, terlik
bebeğe ıslak mendil,
hasta pedi, günlük ped, bebek bezi,
bunları aldım
bir de kaşık çatal bardak götürmemi bikaç kişi söyledi
arabaya puset (alınacak)
bi de bebeğe bakım ürünlerinden koyabilirim kendime de göğüs ucu kremi ama emin değilim

Son düzenleme:
ayyyyy çok heyecanlı ya artık bebişlerin çantaları da konuşuluyo:52: Allah doğum haberlerini de vermeyi nasip eder inşallah bende gelecek hafta hazırlıcam artık:21: eksikleri tamamlamaya çalışıyorum:6:

Ikinci bebegimin olmasi birde ayni cinsiyet olmasi avantaji ile birde tabii hamarattt olmam sebebi ile tum alacaklar alinmis tum esyalar yeniden cikarilmis yikanmis utulenmis hastane cantasi dahil olmak uzere hersey tamamlanmis olup gonul rahatligi ile kizima kavusacagim gunu bekliyorum :66: Geriye kalan tek sey mutfak ve buyuk salonumun temizligii oda temizlikci hanimin ellerinden operr :1:
maşallah canım sana:46:

bebişini düşün rahatlarsın sen sinirlenince o da strese giriyordur annesi her şey gelir geçer halledilir

ewt ya stres yapmayın gecen nette okudum 28.haftadan sonra bebekler anne karnında ağlarlarmış bile;gecen canım sıkıldı durduk yere agladım ay sonra nasıl uzuldum kızımdan ıkı saat özürdiledim kıyamamm ben ona:69::69:

Ne yapmam lazım?

*canım öncelikle bir doktora görün ama yediklerinle alakalıda olabilir.sabahları aç karnına 3/4 tane kuru kayısı yemeni tavsiye ederim
*kızlar park yatak alanlar içine viscolex yatak mı yoksa normal sünger yatak mı aldınız.ben park beşiği aldım ama yatağa karar veremedim.

ben 2 gecelik koydum 1isi kısa kollu yazlık, 1isi de uzun kollu ve sabahlığı da var
2 takım hastane çıkışı,
1 kalın battaniye,
kendime patik, hırka, terlik
bebeğe ıslak mendil,
hasta pedi, günlük ped, bebek bezi,
bunları aldım
bir de kaşık çatal bardak götürmemi bikaç kişi söyledi
arabaya puset (alınacak)
bi de bebeğe bakım ürünlerinden koyabilirim kendime de göğüs ucu kremi ama emin değilim

iç çamaşırı da koymam lazım :97:

slm kızlar...az b, geçmişe baktım da herkeste bi gerginlik var sanki,,yalnız olmadığıma sewindm ne yalan söyleyeyim..öğrencilere bile durduk yere abartı tepkiler verebiliyrm,,eşim alıştı zaten bu halime..doğursanda kurtulsak diyo :)) bu sinirlilk hali bizi ve bebişlerimizi mahvetmeden gelsin mucizelerimz inşallah..herkes başlamış bu arada yıkama ütüleme işne,,ben daha başlamadım,,1bilemedin 2 makine anca zaten.sizin mi eşyanız çok benim mi az bilemedm yani...önümüzdeki haftadan snra başlarım bende inşallah...
bide ben ütü alıcam yeni inş..şu buhar kazanlı olanlardan düşünüyrm da,varmı aranızda kullanan??önerilerinizi beklyrm,bu maaşla onu halletmeliyim ama karar veremedm marka ve model konusunda:44:

park yatağın içine nasıl bir yatak alacam yaaaa karar veremiyorum
internetten araştırdığım kadarıyla yarı ortopedik olması gerekiyormuş ne çok yumuşak ne çok sert zaten genelde böyle satılıyormuş yine de dışarda bikaç yere sormakta fayda var

slm kızlar...az b, geçmişe baktım da herkeste bi gerginlik var sanki,,yalnız olmadığıma sewindm ne yalan söyleyeyim..öğrencilere bile durduk yere abartı tepkiler verebiliyrm,,eşim alıştı zaten bu halime..doğursanda kurtulsak diyo :)) bu sinirlilk hali bizi ve bebişlerimizi mahvetmeden gelsin mucizelerimz inşallah..herkes başlamış bu arada yıkama ütüleme işne,,ben daha başlamadım,,1bilemedin 2 makine anca zaten.sizin mi eşyanız çok benim mi az bilemedm yani...önümüzdeki haftadan snra başlarım bende inşallah...
bide ben ütü alıcam yeni inş..şu buhar kazanlı olanlardan düşünüyrm da,varmı aranızda kullanan??önerilerinizi beklyrm,bu maaşla onu halletmeliyim ama karar veremedm marka ve model konusunda:44:

canım sen 32. haftandasın yıka ütülediklerini hurca kaldır ve bir an önce hastane çantanı hazırla derim. sakın erteleme. benim de 1 makine bebek kıyafetleri, 1 makine de battaniyeleri 2 makinede bitti. ama henüz nevresimi falan yok onları da ayrı yıkıycam. kendi geceliklerimi de normal çamaşırlarla yıkamıştım. benkıyafet olayını abartmadım en temel şeyleri aldım.
ütü konusunda da bir fikrim yok canım. buharlı olmayan ama en kaiteli olan ütüyü alsan olmaz mı, hem kullanımı rahat olur hem de az yer kaplar..

park yatağın içine nasıl bir yatak alacam yaaaa karar veremiyorum

canım benm park yatak değil büyüyen beşiklerden ama şöyle aldık biz,öyle pek pahalı ortapedik falan değil,normal lalitede ..üzerine yünden yorganımsı bişey koycam,yünün çok sağlıklı olması böyle karar vermeme sebep oldu,,böylece hem yumuşak olur hem sağlıklı :))

Back
X