Kızlar selam tekrar ya bi sıkıntım var paylasmak ıstıyorum..
Büyük tuvalete cıkarken cok canım acıyo bıse kesıyomus gıbı bı hıs oluyor ve zorlanıyorum

Ne yapmam lazım?
Hemeroid mi bu nedir anlamadım?
Basur olayı mı oluyor...Off yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman Allahım kıyafetlerı almışlar yıkama gününü ayarlıyorlar burayı okudukca valla strese gırıom ben sadece hastane cıkısı aldım oda aldıgım gıbı duruyor.Daha meleğimin hiçbişeyı yokkk.Yok yok benım alısverıse cıkmam lazım hem kızımın hem kendı cantamı hazırlamam lazım![]()
hah işte bak o olaya içinden geleni say stres at öyle bende çok uyuz oluyorum hem para veriyoruz hemde bize sormadan suyu elektirği kesiyolar tam stres atmalıkinş demetcım inş ya...bugun dıyorum ya tavan yaptı sinirlerim nasıl yatışacak bende bılmıyom bırde şimdi sular kesilmiş gece gelicekmiş oda tuz biber oldu yani iskiye sövmeye başladım![]()
Büyük tuvalete cıkarken cok canım acıyo bıse kesıyomus gıbı bı hıs oluyor ve zorlanıyorum(
Ne yapmam lazım?
Basur olayı mı oluyor...Off yaaaa![]()
cnm bebişlerin ne zaman gelicekleri belli olmaz en azından hastane için hazırlık yapalım.doğumdan sonrada bebekle alışveriş yapılmıyo.bir an önce alışverişini tamamla.ist.eğer sana eminönü havuzlu hanı tavsiye ederim.bebişler için harika şeyler var.fiyatlarıda çok uygun.çok dolanıp yorulmazsında.ben kışlık tulumla alıcam.havalar biraz daha soğusun tam kışlık cicileri çıksın diye bekliyom.
Büyük tuvalete cıkarken cok canım acıyo bıse kesıyomus gıbı bı hıs oluyor ve zorlanıyorum(
Ne yapmam lazım?
o zaman tebrik edelim hamarat anneyi ne mutlu sana![]()
![]()
![]()
ooooo valla bravo daha ben ne yıkadım ne ütüledim ne de çanta olaylarına girdim![]()
ben civilden 5 tane kadife kışlık tulum aldım ayy çok tatlılar ya bak bak doyamıyorum ama yıkmayada kıyamıyorumya bide ben bu hastaneye gidecek çanta konusunda hakikaten özürlüyüm ya ne yapıcam ne koyucam :84::84::84::84:
maşallah canım sanaIkinci bebegimin olmasi birde ayni cinsiyet olmasi avantaji ile birde tabii hamarattt olmam sebebi ile tum alacaklar alinmis tum esyalar yeniden cikarilmis yikanmis utulenmis hastane cantasi dahil olmak uzere hersey tamamlanmis olup gonul rahatligi ile kizima kavusacagim gunu bekliyorumGeriye kalan tek sey mutfak ve buyuk salonumun temizligii oda temizlikci hanimin ellerinden operr
![]()
bebişini düşün rahatlarsın sen sinirlenince o da strese giriyordur annesi her şey gelir geçer halledilir
Ne yapmam lazım?
ben 2 gecelik koydum 1isi kısa kollu yazlık, 1isi de uzun kollu ve sabahlığı da var
2 takım hastane çıkışı,
1 kalın battaniye,
kendime patik, hırka, terlik
bebeğe ıslak mendil,
hasta pedi, günlük ped, bebek bezi,
bunları aldım
bir de kaşık çatal bardak götürmemi bikaç kişi söyledi
arabaya puset (alınacak)
bi de bebeğe bakım ürünlerinden koyabilirim kendime de göğüs ucu kremi ama emin değilim
internetten araştırdığım kadarıyla yarı ortopedik olması gerekiyormuş ne çok yumuşak ne çok sert zaten genelde böyle satılıyormuş yine de dışarda bikaç yere sormakta fayda varpark yatağın içine nasıl bir yatak alacam yaaaa karar veremiyorum
slm kızlar...az b, geçmişe baktım da herkeste bi gerginlik var sanki,,yalnız olmadığıma sewindm ne yalan söyleyeyim..öğrencilere bile durduk yere abartı tepkiler verebiliyrm,,eşim alıştı zaten bu halime..doğursanda kurtulsak diyo :)) bu sinirlilk hali bizi ve bebişlerimizi mahvetmeden gelsin mucizelerimz inşallah..herkes başlamış bu arada yıkama ütüleme işne,,ben daha başlamadım,,1bilemedin 2 makine anca zaten.sizin mi eşyanız çok benim mi az bilemedm yani...önümüzdeki haftadan snra başlarım bende inşallah...
bide ben ütü alıcam yeni inş..şu buhar kazanlı olanlardan düşünüyrm da,varmı aranızda kullanan??önerilerinizi beklyrm,bu maaşla onu halletmeliyim ama karar veremedm marka ve model konusunda:44:
park yatağın içine nasıl bir yatak alacam yaaaa karar veremiyorum