arkadaşlar mrblar! 

umarım herkes cok ama cok iyidir
birşey sorucam,benden sarı renkte kokusuz akıntı geliyor ve de kimi zaman krem kıvamında da olabiliyor ?
( ayrıyeten de son zamanlarda da kaşıntı başladı özel bölgemde
(( mantar mı acaba?bu cumartesi doktor randevum var sorucam mutlaka ama mühim bir şey midir ki?yani bu sarı akıntı amniyo sıvısı sızıntısı diildir dimi
( üf yaaaaa canım sıkılıyo ona çok.bi de yarından sonra ağdaya gidicem onu da stresi bastı kızlaaaaar .sanırsam son ağda işlemim olcak bu dönemde,korkuyorum artık jilete vursunlar artık hastanede napcaz bilmiyom.:18:
bir de nerden nereye olcak ama dalin'in granül deterjanını alıp memnun kalan oldu mu?lavanta kokulu?omo baby var hacı şakir var dalin var-kararsızlık yaşıyorum ciddi bir şekilde??
bi de hasta pedi alıcaz ya nerden almayı düşünüyorsunuz?e bebekde bulunur mu ki?yoksa mothercare mi?
hepinizi kocamannnn öpüyorum!!! (bu arada daha çok var dimi doğuma- geçmio zaman:)))) )

bir de nerden nereye olcak ama dalin'in granül deterjanını alıp memnun kalan oldu mu?lavanta kokulu?omo baby var hacı şakir var dalin var-kararsızlık yaşıyorum ciddi bir şekilde??