2011 Aralık Anneleri

gunaydin tatli anneciklerrr...

canim benim de 50de yuksek cikmisti. o zaman nette arastirinca 50lik olanin tarama 100luk olanin teshis testi oldugunu gormustum. tarama sonucu hatali cikabiliyor. tam teshis icin 100luk olani yaptirmalisin. gercekten sekerin varsa ve dikkat etmezsen ilerde daha ciddi sonuclar dogurabilir. yaptik ki icin rahat etsin hem de gereksiz yere risk alma kendin ve bebegin icin...
saol arkadaşım düşüncelerin için. ben de yaptırmaya karar verdim zaten.

ya burada herkes alışverişe başlamış. kimisi herşeyini almış. siz cicileri aldıkça ben hem seviniyorum hem heyecanlanıyorum. hemen sokağa fırlayıp alışverş yapasım geliyor ama bir türlü o aşamaya geçemiyorum.

kızlar 0-3 ay gerçekten çabuk küçülüyor. ama emin olun bütün kıyafetleri bol bol giydireceksiniz. ben ilk doğdumdan sonra oğluma kayınvalide ile bi o kıyafeti giydiriyorduk bi bu kıyafeti. çocuk elimizde oyuncak olmuştu ama çok zevkliydi.

siteden aldığım ilhamlarla gidip ben de alışveriş yapcam tez zamanda inşallah.

bi film var bak şu konuşana diye. izleyen var mı? romantık komediymiş . bir bebeğin anne karnındaki maceralarnı anlatıyormuş galiba. bu akşam eşim indirirse izlicez.

Ayy cnm ya senın bı hazırlıgın kalmamıs bız daha bebıse gardolapla sıfonyer alıcaz :44::44:onu gelmesı fln ancak 20gunu bulur daha hıcbırsey yıkamadım utulemedım gardolap almadıktan sonra yıkasam ne yıkamasam ne :5::5: bıran once dolap ısını halletmemız lazım Canım bu arada ındırımdeydı tupperın catal kasıgı ben 10tlye aldım aklında bulunsun :34:

yok kalmadı valla ,kızı beklıyecegız artık

tupper ındırımde mı bı tuppercı bulayım ben ozaman ıyı oldu soyledın ..

bende nuk dan gördüm ogün ama son dakka alırım dedim :)
sevi bebe file minder ben aldım sumak tavsiye ederim ama okadar yoğun naftalin gibi kokusu var içerisinde minderli sanmıştım ama küçük küçük tanecikler var ama hoşuma gitti tabikide benimde file minderim var küvetim yok :1::1: istanbul a gideceğim için ordakini annem alır burdakinide ben alırım:34:

bende sevı bebe fıle mınder cok fonsıyonlu seyınden alacagım kesın yarın alırım artık onu onerıyorlar cok..
kuvetımı aldım duruyor fılesını de alayım

:)

:nazar::nazar::nazar::nazar:

valla bravo cnm sana ya sen artık gün sayabılırsın herşeyin tamam:66::66:

cnm sen 32yi doldurup 33 e başlıyorsun maşallah ya ilk annelerden olacaksın ne güzel:64::64:

ay evet ,33e baslıyorum artık yaklasıyorum kızıma yavas yavaş..

hehehe sagol canim :71:

sagol canim :71: aslinda caktirma bende kendimle gurur duydum yavvv :60: .ya hersey tamam sayilirda en onemli sey kizimin araba seti eksik.yani bebek arabasi anakucagi oturagi falan.3 lu setler var ya.Ondan alicaz.Ama dogum parasini bekliyoruz.O yatinca hemen alicaz.Cunku cok pahali burda nerden baksan 400 euro vericeksin en az.Allahtan dogum parasi var.Ikinci cocukta 150 euro kesiliyorlar ama hic yoktan iyidir.Ilk cocukta 1000 euro yatirmislardi.Bunda 850 euro yatircaklar bakalim.Onu alalim ondan sonra aliriz geri kalan ifak tefek eksikleri...

oh ne guzel ya bebek parasıııı ,bızde de olsa keske ama neredeeeeee

Beni de sevinnnn :84::84:
:1: :1:
kuzular.. haftalarımız epey ilerlemiş..
ekim annelerinde 32-34 haftalık doğum yapan da oldu.. ve erkenci olanlar hep kızlar oldu.. ekim olmadan patır patır doğurmaya başladılar :1:
açıkçası tırsıyorum bu durumdan.. çünkü hala alışverişe başlamadım neyi bekliyorsam..
2 kolsuz zıbın.. 1 de takımımız var.. 3 çift çorap.. pişik kremi, sabun ve şampuanımız var..

oğluşumun halası da beğendiğimiz bir battaniyenin örneğini çıkardı başladı.. doğuma kadar biter inş. ona da pazen falan alınacak..

gözüm korkuyor bu alışveriş olayından..

2 haftadır nerdeyse kulak ağrısından ölüp ölüp dirilidim.. iltihap olmuş.. 2 hastaneye gittim.. 2.de derman buldum... antibiyotik ve ağrıkesici kullanmak zorunda kaldım.. kafam kazan gibi oldu resmen.. çok şükür 2 gündür hafifledi ağrılar.. parola içmedim bugün.. ama antibiyotik bitene kadar devam :((
bizden bukadar

bu arada şeker yüklemesinden sonraki muayenede ne yapıyorlar çok merak ediyorum.. hani her seferinde.. yok ikili yok üçlü yok detaylı falan diye gidiyoruz ya :)
aydınlanmak istiyorummm...

bilgileriniz önünde saygılarla :42::42:

merhaba herkese.
birşey soracağım
şimdi 32. haftada doğum iznine hak kazanıyoruz ya.,

onu nasıl yapacağız. nerden alacağız. evrak gerekli mi
nasıl yapacağız.
bilgisi olan var mııı

hehehe sagol canim :71:

sagol canim :71: aslinda caktirma bende kendimle gurur duydum yavvv :60: .ya hersey tamam sayilirda en onemli sey kizimin araba seti eksik.yani bebek arabasi anakucagi oturagi falan.3 lu setler var ya.Ondan alicaz.Ama dogum parasini bekliyoruz.O yatinca hemen alicaz.Cunku cok pahali burda nerden baksan 400 euro vericeksin en az.Allahtan dogum parasi var.Ikinci cocukta 150 euro kesiliyorlar ama hic yoktan iyidir.Ilk cocukta 1000 euro yatirmislardi.Bunda 850 euro yatircaklar bakalim.Onu alalim ondan sonra aliriz geri kalan ifak tefek eksikleri...

ohh ne güzel orda doguma teşvik var sanırım bizede verseler 1000euro hiç fena olmazdı:52::52:

Kizlar bu arada dogum icin keyfi sekilde sezeryani tercih eden bayanlari cesaretlerinden dolayi tebrik ediyorum.Yani bugun iki tane sezeryan hikayesi dinlendim midem kalkti.Aci disinda herseyi hissediyormussunuz bu nasil is yaa nasil onu tercih edersiniz anlamiyorum.Simdi aklim cikiyo kizim ters donerde normal dogum yapamazsam diye. :18::18::18:

aynen ya benimde aklım cıkıyor sezeryan olacam :53:inş son dakkaya kadar biproblem olmazda bunuda normal atlatırım:49:
Beni de sevinnnn :84::84:
:1: :1:
kuzular.. haftalarımız epey ilerlemiş..
ekim annelerinde 32-34 haftalık doğum yapan da oldu.. ve erkenci olanlar hep kızlar oldu.. ekim olmadan patır patır doğurmaya başladılar :1:
açıkçası tırsıyorum bu durumdan.. çünkü hala alışverişe başlamadım neyi bekliyorsam..
2 kolsuz zıbın.. 1 de takımımız var.. 3 çift çorap.. pişik kremi, sabun ve şampuanımız var..

oğluşumun halası da beğendiğimiz bir battaniyenin örneğini çıkardı başladı.. doğuma kadar biter inş. ona da pazen falan alınacak..

gözüm korkuyor bu alışveriş olayından..

2 haftadır nerdeyse kulak ağrısından ölüp ölüp dirilidim.. iltihap olmuş.. 2 hastaneye gittim.. 2.de derman buldum... antibiyotik ve ağrıkesici kullanmak zorunda kaldım.. kafam kazan gibi oldu resmen.. çok şükür 2 gündür hafifledi ağrılar.. parola içmedim bugün.. ama antibiyotik bitene kadar devam :((
bizden bukadar

bu arada şeker yüklemesinden sonraki muayenede ne yapıyorlar çok merak ediyorum.. hani her seferinde.. yok ikili yok üçlü yok detaylı falan diye gidiyoruz ya :)
aydınlanmak istiyorummm...

bilgileriniz önünde saygılarla :42::42:

sekerden sonra belkı ısterse tam kan sayımı isteyebılır sonrası rutın kontroller olacak artık dogum kadar:1:
geçmiş olsun bu arada cnm allah şifa versin:49:

bizde de eminim kasım da başlayacak dogumlar :69::69:

saol arkadaşım düşüncelerin için. ben de yaptırmaya karar verdim zaten.

ya burada herkes alışverişe başlamış. kimisi herşeyini almış. siz cicileri aldıkça ben hem seviniyorum hem heyecanlanıyorum. hemen sokağa fırlayıp alışverş yapasım geliyor ama bir türlü o aşamaya geçemiyorum.

kızlar 0-3 ay gerçekten çabuk küçülüyor. ama emin olun bütün kıyafetleri bol bol giydireceksiniz. ben ilk doğdumdan sonra oğluma kayınvalide ile bi o kıyafeti giydiriyorduk bi bu kıyafeti. çocuk elimizde oyuncak olmuştu ama çok zevkliydi.

siteden aldığım ilhamlarla gidip ben de alışveriş yapcam tez zamanda inşallah.

bi film var bak şu konuşana diye. izleyen var mı? romantık komediymiş . bir bebeğin anne karnındaki maceralarnı anlatıyormuş galiba. bu akşam eşim indirirse izlicez.

canım çok alakasız olacak ama cevap vermek zorunda da değilsin bu arada ama nick name'in emvacilbihar ne demek? senin yazdıklarını okuyup forumdan çıkınca saatlerce aklımda emvacilbihar diyorum. anlamını çözmeye çalışıyorum. benim için puzzle'a döndü senin adın.

sekerden sonra belkı ısterse tam kan sayımı isteyebılır sonrası rutın kontroller olacak artık dogum kadar:1:
geçmiş olsun bu arada cnm allah şifa versin:49:

bizde de eminim kasım da başlayacak dogumlar :69::69:

sağol kuzum..
ya bana baştan beri hiç kan sayımı yapılmadı gittiğim hastanede..
özelde ve başka hastanede yaptırdım.. çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik..
özelde de elevit yazdılar... onu da keyfimce kullanıyorum biraz da.. kabızlık yapıyor birazcık..
hastanede sordum kan ilacını.. gerek yok dediler.. inş doğuma yaklaşınca bu bir sıkıntı yaratmaz..

mrb arkadaşlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı oğlum gayet iyi kilosu 1.610 gram dedi doktor sizce normal mi kızlar kilosu

arkadaşlar Allah izin verirse bende aralık annesiyim bi süredir sizleri takip ediyorum bişey dikkatimi çekti sizleri uyarmak istedim.

kış geliyor ve bi kaç arkadaşımız ufoyla ısınacaklarını yazmışlar.

bu ufo tarzı infrared ısıtıcılar yüksek oranda radyasyon yayıyor. ışınla ısıtıyor. mümkün olduğunca bebeklerinizin odalarına sokmamanızı tavsiye ederim. hamileykende ısıtıcının karşısına geçmeyin. umarım dikkatinizi çekebilmişimdir. alıntı yaparsanız görmeyen arkadaşlarımızda görürler. hepimize hayırlı hamilelikler dilerim ;)

herkese selamlar güzel annişler,
dünden beri ancak girebiliyorum, geçmişi okuyarak geliyordum, bu mesaj dikkatimi çekti, küçük bir bilgilendirme yapmak istedim. Çünkü ufo tarzı ısıtıcılarla ısınmak zorunda olan bir sürü arkadaşımız var. radyasyon yaydığını sanıp bebekleririnin ve annişlerin üşümelerini istemem.
Şöyleki,
infrared kızıl ötesi ışın yayan demektir. kırmızının altındaki ışık tayfındadır, frekansı ve enerjisi düşüktür. güneşten gelen ışın dahil, çevremizdeki tüm maddeler sıcaklıklarına göre zaten kızıl ötesi ışın yayar. eğer bunlardanda korunmak isterseniz bebeğin üzerini metalle kaplatmanız gerekir :1::1::1:
Yani rahat olun gönül rahatlığıyla ısınabilirsiniz... :69::69::69:

kızlar ben bu alışveriş konusunun galiba b..unu çıkarmışım bende 0-3 arası en az 15 6-9 arası belki 20 tulum vardır diyim size anlaşıldı niye sıfırı tükettiğim kocamdan para istiyom ilk kez hiç böle olmamıştım bütüüüünn kenarda köşede neyim varsa gitti ama ben seneye yaz içinde çok aldım tulum hariç o yüzdendir inş görcez gerçi onlarıda kaç kez giycekler... ya benim kayınvalidemler bişey almıcak galiba dün kocama diyom beni alışverişe götürmiceklermi onlar biliyo senin herşeyi hallettiğini dedi hadi yaaaaaa hallettiysek yine sormaları lazım değil mi mesela puset dedim ben beğendim bari onu alsınlar dedim ama kocam diyemez ben belki bi an bulur derim ama dememle kalıyom bazen amaaann alırım ben kendim canım sağolsun çalışıyımde kimseden de bişey istemiyom :37::37::37::37::37:

ben de kendimi kaybederim bugün diye korkmuştum ama nedense doğru düzgün bişey alamadım. mont aldım kızıma, 2 tane tulum, bi tane kadife tulum, bi tane yazlık elbise, bi takım hastane çıkışı, 1 pijama takımı, falan filan.... ama daha çok eksiğimiz var yaa... yarın da başka mağazalara dalıcam artık :))) hadi hayırlısı...:34:

merhaba herkese.
birşey soracağım
şimdi 32. haftada doğum iznine hak kazanıyoruz ya.,

onu nasıl yapacağız. nerden alacağız. evrak gerekli mi
nasıl yapacağız.
bilgisi olan var mııı

cnm kadın doğumcundan rapor alacaksın 32. haftasındadır diye. 32+0 da veriyorlar ama haberin olsun...

canım senin tahmini doğum ne zaman görünüyo? benim normal şartlarda kasımda olmaz çünkü 27 aralık gözüküyor. ama kızım erken gelmek isterse o başka. istemez inşallah.[/QUOTE

cnm benim dogumda normal şartlarda 19 aralık gözüküyor bende kasımda yapmam da yalnız SUMAK DERYAM SU40 bu arkadaslarınkı kasımda olabılır bırde sezeryan lacak arkadasların kı olabılır..diğer aylardakı paylaşımlarada bakıyorum genelde ay gırmeden dogumlar başlıyor:1::1:

sağol kuzum..
ya bana baştan beri hiç kan sayımı yapılmadı gittiğim hastanede..
özelde ve başka hastanede yaptırdım.. çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik..
özelde de elevit yazdılar... onu da keyfimce kullanıyorum biraz da.. kabızlık yapıyor birazcık..
hastanede sordum kan ilacını.. gerek yok dediler.. inş doğuma yaklaşınca bu bir sıkıntı yaratmaz..

ne guzel ya bakalım benımde kan durumum yarın bellı olacak bugun tahlıl verdım sonuçlar yarına hep düşük cıkıyordu 3.aydan beri kan srubu kullanıyorum:59::59: onun yanında elevit,balıkyağı,kalcıyum magnezyum da verdide bende tam duzenlı içemiyorum

mrb arkadaşlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı oğlum gayet iyi kilosu 1.610 gram dedi doktor sizce normal mi kızlar kilosu

maşallah ogluna cnm bence gayet güzel kılosu 28+5 debenim kızım 1250grdı

HALİMEM;gelmişsin alışverişten hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde giydirmek nasip olsun inş..resimlerini isteriz ama:21::21:

canım çok alakasız olacak ama cevap vermek zorunda da değilsin bu arada ama nick name'in emvacilbihar ne demek? senin yazdıklarını okuyup forumdan çıkınca saatlerce aklımda emvacilbihar diyorum. anlamını çözmeye çalışıyorum. benim için puzzle'a döndü senin adın.

o durum aynen bende de olmuştu ahahhahaaha :) hatta ben de demiştim ona :) iyi yalnız deilmişim :)

Canım nasıl bır agrı bu bas agrısı mıgrenın fln varmı onun agrısı mı bı doktoruna ara sor ıstersen benım drum soylemıstıde cok sıddetlı bas agrın olursa benı ara dıe

Baktım cnm hemen ınternetten :1::1: ıyı gunlerde kullansın mınnakınn ıyı yapmıssın alsınlar tabı ne gune duruolar babaanne dede olacaklar desteklerı olsun bızımkıler daha bı cop almadı boyuna anneme laf yetıstırıo alacak tabı dıe kadın travelsetını bırde park yatagını aldı onun dısında daha ıvır zıvır bırsuru sey alacak tabı dıo :63::63: sende elını at cebıne olmazsa :63::63: bak sınır oldum sımdık aldıgı bı takım onuda her seferınde soyluo :47:

ay hakkaten ya :))) benim eşimin annesi de öyle,çöp almadı bebeğimize,hoş istemem de hani insan acaba ne yapcak ki diye de merak ediyo.sunu da ben alayım şöyle yapayım demedi hiç.bi tek bize ev hediyesi olarak pike aldı,o da asla benim kullancagım bişi değil.(halbuki onun yerine taç'dan adamakıllı bi nevresim iş görürdü.eşim bile biz bunları atarız yer işgal etmesin diyo-siz düşünün )sonra da telefonda napıyo benim oğlan diyo!!!deli mi ne...buna bile gıcık olmaya başladım o senin değil bi kereeeee:47: ha bu arada ev taksidine girdik ya,soranlara oğluma şöyle bir ev aldık diyomuş övünüyomuş .iyi de su kadarcık yardımları olmadı maddi manevi.:53:hayretle izliyorum.....

ay hakkaten ya :))) benim eşimin annesi de öyle,çöp almadı bebeğimize,hoş istemem de hani insan acaba ne yapcak ki diye de merak ediyo.sunu da ben alayım şöyle yapayım demedi hiç.bi tek bize ev hediyesi olarak pike aldı,o da asla benim kullancagım bişi değil.(halbuki onun yerine taç'dan adamakıllı bi nevresim iş görürdü.eşim bile biz bunları atarız yer işgal etmesin diyo-siz düşünün )sonra da telefonda napıyo benim oğlan diyo!!!deli mi ne...buna bile gıcık olmaya başladım o senin değil bi kereeeee:47: ha bu arada ev taksidine girdik ya,soranlara oğluma şöyle bir ev aldık diyomuş övünüyomuş .iyi de su kadarcık yardımları olmadı maddi manevi.:53:hayretle izliyorum.....

ay biran benim kaynanamdan bahsediyorsun sandım :1:
eltim haziranda doğum yaptı.. takısını 2 aylıkken taktı 100 tl.. çeyrek altın bile almadı.. ve sadece o.. haricen bişi almadı da yani..
benim oğlan 8. torun olacak onların.. hadi benimkini geçtim.. 6 kızın peşine eltiminki ilk oğlan insan biraz daha hevesli olur dimi ama..
tık yok..
kız hastaneden evine geldi.. kaynanamlar onlara yemek yemeye gitti (allahtan görümceler yemeklerini yaptı da.. gelene gidene yemek verdiler)
bukadarı da pes..
ben eşime şimdiden dedim..hastaneden çıktığım gün cümbür cemaat gelmesinler çekemem kimseyi.. hele ki yemeğe.. onlar bana yapıp getireceklerine ben mi hazırlayıp yedircem..
ben gelemem böyle şeylere..
doğum da yıl sonuna geliyor.. annem muhasebeci.. devirlerdi oydu buydu hemen gelemeyebilir.. ne yapıcam bilmem.. ama kesinlikle kaynanamı istemiyorum.. uğraşamam onunla..

bu arada dalan roxyi tesadüfen migrosta buldum.fiyatı çok ucuz tereddüt ettim ama cok tavsiye edildiği için de aldım.bi deniycem bakalım.3.250 mi neydi.omo babyler hacı şakirler 14'ün üzerinde fiyat olarak.*?ben anlamadım bu işi.:97:

bi deee bugün hastanede giymelik lohusa geceliği aldım ama kızlar çok şık,hastanede giymeye tereddütlüyüm.eşim de giy gitsin diyo.bi tane daha var byle ona kıyabilirm de buna nasıl kıycam :( cok kan izi vs olur mu ki acaba....lizözü de vardı ama o da 117 ytl felandı artık ona giremedim.güya kayınvalidem bana vercek de ....kendinde duruyo herşey hastanede cıkarıp vercek heralde millet görsün diye.gerci kan vs bulaşır diye evde giyersin gibi şeyler de demişti.şeytan diyo git kıy paraya al o lizözü de işte!!!!

ay biran benim kaynanamdan bahsediyorsun sandım :1:
eltim haziranda doğum yaptı.. takısını 2 aylıkken taktı 100 tl.. çeyrek altın bile almadı.. ve sadece o.. haricen bişi almadı da yani..
benim oğlan 8. torun olacak onların.. hadi benimkini geçtim.. 6 kızın peşine eltiminki ilk oğlan insan biraz daha hevesli olur dimi ama..
tık yok..
kız hastaneden evine geldi.. kaynanamlar onlara yemek yemeye gitti (allahtan görümceler yemeklerini yaptı da.. gelene gidene yemek verdiler)
bukadarı da pes..
ben eşime şimdiden dedim..hastaneden çıktığım gün cümbür cemaat gelmesinler çekemem kimseyi.. hele ki yemeğe.. onlar bana yapıp getireceklerine ben mi hazırlayıp yedircem..
ben gelemem böyle şeylere..
doğum da yıl sonuna geliyor.. annem muhasebeci.. devirlerdi oydu buydu hemen gelemeyebilir.. ne yapıcam bilmem.. ama kesinlikle kaynanamı istemiyorum.. uğraşamam onunla..

aynennnn.ben de hiiiç istemiyorum onu,zaten kıızııım annen gelcek dimi doğuma diyip durdun bi ara :))) heheheh onun da pek ilgilenesi yok heralde .bi de 66 yaşında kadın,çoğu noktada araya nesil farkı giriyo anlaşılamıyo yani ama o halde çekemem.aman hevesli olmasınlar,hiç mühim deil.oğluşum anneannesini daha çok sevecek zaten :))))) :27:

kaynana muhabbetlerinizi okuyup güldüm :60::60::60: neyse şaka bi yana kahrolsun kötü kaynanalar..çok şükür melek gibi kaynanam war hatta kendi annemden bile çok ilgileniyor o derece yani çok seviyorummm cnm kaynanam benimm bitaneedir o :66::66::66::66:

aynennnn.ben de hiiiç istemiyorum onu,zaten kıızııım annen gelcek dimi doğuma diyip durdun bi ara :))) heheheh onun da pek ilgilenesi yok heralde .bi de 66 yaşında kadın,çoğu noktada araya nesil farkı giriyo anlaşılamıyo yani ama o halde çekemem.aman hevesli olmasınlar,hiç mühim deil.oğluşum anneannesini daha çok sevecek zaten :))))) :27:

benim 52 yaşında kaynanam ama ne fayda.. kafa geri olunca..
2 yıl birlikte oturduk nasıl sabretmişim kendime şaşıyorum hala.. eltim onunla daha 2. haftasında kavgalara başladı.. 4 yıl oldu evleneli.. yani eşimle ikimiz 2 yıldır anca başbaşayız..
ve kayınvalidemden uzakta okadar huzurluyuz ki anlatamam.. çok şükür geçen sene evlendi de :1:
ara sıra geliyor .. ama herkesi alt üst edip gidiyor.. huzur kaçırıyor yani..
ay bugün bir de beni arıyor (ki hiç aramaz) şey.. benim bir oval cam tabağım vardı da sende mi acaba diye soracaktım..
yok bende dedim.. bişi yapıpta getirdiğini hatırlamıyorum dedim :D cuuuuk diye hafiften lafı sokuşturdum :1:
kadın yemeğe çağırır ayda bir ... onu da kendimiz yaparız gidince.. ne anladım o işten.. aman.. konuşulacak okadar çok şey var ki bitmez bunların derdi..

bana da diyor annen gelemezse ben gelirim..
bende kibarca diyorum ki sezeryan olmazsam gerek yok sizin de perişan olmanıza burda ... eşi evde yalnız kalcak ta o burda mı durcak..
ya da eşi de buraya gelince ben o adamı nasıl çekerim.. adam son ses tv izliyor.. bende hayatta sese dayanamam.. bir de bebek olcak.. lohusa psikolojisi falan derken.. inşallah tırlatmam

Back
X