saol arkadaşım düşüncelerin için. ben de yaptırmaya karar verdim zaten.gunaydin tatli anneciklerrr...
canim benim de 50de yuksek cikmisti. o zaman nette arastirinca 50lik olanin tarama 100luk olanin teshis testi oldugunu gormustum. tarama sonucu hatali cikabiliyor. tam teshis icin 100luk olani yaptirmalisin. gercekten sekerin varsa ve dikkat etmezsen ilerde daha ciddi sonuclar dogurabilir. yaptik ki icin rahat etsin hem de gereksiz yere risk alma kendin ve bebegin icin...
ya burada herkes alışverişe başlamış. kimisi herşeyini almış. siz cicileri aldıkça ben hem seviniyorum hem heyecanlanıyorum. hemen sokağa fırlayıp alışverş yapasım geliyor ama bir türlü o aşamaya geçemiyorum.
kızlar 0-3 ay gerçekten çabuk küçülüyor. ama emin olun bütün kıyafetleri bol bol giydireceksiniz. ben ilk doğdumdan sonra oğluma kayınvalide ile bi o kıyafeti giydiriyorduk bi bu kıyafeti. çocuk elimizde oyuncak olmuştu ama çok zevkliydi.
siteden aldığım ilhamlarla gidip ben de alışveriş yapcam tez zamanda inşallah.
bi film var bak şu konuşana diye. izleyen var mı? romantık komediymiş . bir bebeğin anne karnındaki maceralarnı anlatıyormuş galiba. bu akşam eşim indirirse izlicez.