Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım
orası neresi?
izmirde yağsın diye bekliyoruz bizde..
çok seviyorum yağmuru
gunaydıııııııın
hayır yagmasıııııııııııııın ,
basladım ben bebısın kıyafetlerını yıkamaya sadece battanıyelerı ıkı makıne olucak sanırım .
bakalım nasıl bıtıcek gun :)
meraba arkadaslar ben 12+4 haftalik hamileyim grip oldum. basim burnum tüm vücudum bana ne tavsiye edebilirsiniz: ne yesem ne icsem. simdiden saolun
gecmıs olsun ..
ben grıp olunca ıkı bardak ıhlamur ıctım lımonlu lımonlu ..
kusburnu da ıcmıstım lımon sıkarak yıne..ılac olrakata sadece parol onerıyorlar..
cok gecmıs olsun.
cok saol canim tesekkürler.dün sabah 10dan sonra simdi daha yeni yataga gidicem. simdiye kadar koltugun üstünde ayagimi uzatarak uzandim.gözlerim gidiyor, gidim uyumaya calisayim. bu akan burunla nasil uyuyacaksam. sana güzel 1gün diliyorum.![]()
güzel anneler ve minik bebecikleri. herkese günaydın. kızım da arkadaşlarına selam söylüyor. ya bu günler niye geçmiyo. tickerimda hala 80 gün yazıyo. uyuyom uyanıyom zaman geçmiyo. of sıkıldım ben bu hamilelikten. zaman geçse ya artıkın yawkızımı merak ediyorum. acaba neye benziyor
![]()
cicila marka..özelcanın sitesinde cicila da var..3lü takım 1250..uyku seti,yatağı ve dönencesi de içinde..bi bak netten istersen..daha elimizde değil ama 1,5 ay sonra teslim alıcaz..Ankarada yapılıcak öyle gelicek..biz Nevşehirdeyiz..
gecmıs olsun ..
ben grıp olunca ıkı bardak ıhlamur ıctım lımonlu lımonlu ..
kusburnu da ıcmıstım lımon sıkarak yıne..ılac olrakata sadece parol onerıyorlar..
cok gecmıs olsun.
güzel anneler ve minik bebecikleri. herkese günaydın. kızım da arkadaşlarına selam söylüyor. ya bu günler niye geçmiyo. tickerimda hala 80 gün yazıyo. uyuyom uyanıyom zaman geçmiyo. of sıkıldım ben bu hamilelikten. zaman geçse ya artıkın yawkızımı merak ediyorum. acaba neye benziyor
![]()
selam
herkese günaydin iyi bir gün gecirmemiz dilegimle.
kızlar tünaydın herkese biz bugün güne hasta başladık kızımla:2::2::2:bogazım şişmiş başım ağrıyor hiç keyfim yokkk
dün tüm gün temizlik yaptım akşamda kardeşimle eşi geldiler yemege yiğenimi getirdiler halası sevsin diye 4aylık oldu prensesim
gelinimiz hastaydı abla fazla yaklaşmayayım sana dedi sarılmadık hiç ama bugun hasta uyandım bende bılmıyomkı ondan mı gecti yorgunluktanmı oldu inş fazla ilerlemez hemen ıhlamura başladım![]()
kızlar tünaydın herkese biz bugün güne hasta başladık kızımla:2::2::2:bogazım şişmiş başım ağrıyor hiç keyfim yokkk
dün tüm gün temizlik yaptım akşamda kardeşimle eşi geldiler yemege yiğenimi getirdiler halası sevsin diye 4aylık oldu prensesim
gelinimiz hastaydı abla fazla yaklaşmayayım sana dedi sarılmadık hiç ama bugun hasta uyandım bende bılmıyomkı ondan mı gecti yorgunluktanmı oldu inş fazla ilerlemez hemen ıhlamura başladım![]()
canım çok geçmiş olsun...:2::2: iyi bak kedine dikkat et ki vücudun güçlü kalsın da çabucak iyileş..
sanmıyorum ondan olacağını çünkü bu hastalığın bir kuluçka dönemi var, sen daha önceden almışsındır o virüsü.. dün yorulduysan belki, vücudunun zayıf halini yakalayıp ortaya çıkmıştır terbiyesiz virüs..:96::96::96: gelipte minik bebişi ve annesini mi bulmuş cık cık cık...
tekrar çok geçmiş olsun...
bol bol iç bari ıhlamurunu limonlu limonlu...![]()