- 22 Aralık 2010
- 716
- 14
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sözde yormayacaktım ama şunuda yapayım bunuda yapayım derken olan oldu,,yarın dinlenrm inşallah..gerçi dayanamayıp oğluşun eşyalarını yıkar ütülersem kendime de şaşmam ya neyse :))dikkat et sende kendine canım yaa,,ben bünyeme güveniyrm sanırım![]()
DESTİNACIM çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine![]()
cok sagol pamukcum inş cabuk gecer fazla ağırlaşmadan:26:
hayrunnisa hastanesini sormustun gecmişe baktın mı bılmıyom ama ben ılk dogumumu orda yapmıştım nerdeyse 13 sene önce ama iyi bir hastaneydi şimdi nasıl bilemiyorumda genel olarak ıyı sanırım:44:
selam kizlar nasilsiniz
ya daha ^ben kiza hicbisey almadiim abisinden kalanlar var yikamayida hic gozumde buyutmuyorum 2 makine bisey dogdukdan sonrada olur
fatma canim cok gecmis olsunnnnnn
cok sagolasın demetimıhlamur agacı cıkacak içimde sabah beri ıhlamur içiyorum
sen tecrubelı annesin cnm bilirsin işini![]()
kızlar yardımınıza ihtiyacım var... çok fena ishal olmuş durumdayım..ben hiç böylesini görmedim 5 saat içerisinde 6 kere gittim ama normal bişey değil her seferinde kesin yarım litreden fazla su kaybediyorum. sabah doktora giderim ama gecenin bu saatinde kadın doğum uzmanı yoktur hastanede diye.. bol sıvı alarak bekleyim dedim birde annemlerde kaldım yarın eşim çalışacak yalnız kalmayım acil durumda diye. bekliyorum beklemesine de, ya tehlikeli olursa diye ne yapsam bilemedim... uyuyamıyorum da geri kalktım yataktan.. sizce gitsemmi, aşırı sıvı kaybı beni çok korkuttu valla.. bilen varmı ne yapmalıyım?? durmadan su içiyorum
![]()
kızlar tünaydın herkese biz bugün güne hasta başladık kızımla:2::2::2:bogazım şişmiş başım ağrıyor hiç keyfim yokkk
dün tüm gün temizlik yaptım akşamda kardeşimle eşi geldiler yemege yiğenimi getirdiler halası sevsin diye 4aylık oldu prensesim
gelinimiz hastaydı abla fazla yaklaşmayayım sana dedi sarılmadık hiç ama bugun hasta uyandım bende bılmıyomkı ondan mı gecti yorgunluktanmı oldu inş fazla ilerlemez hemen ıhlamura başladım![]()
merhaba arkadaşlarbiz de bugün doktorumuza gittik.
Allaha şükür herşey yolunda
aralık sonu gibi diyo doktor.o da sezeryan istediğim için.39.hafta felan.yani sat.'a göre 3 ocakmış benim
39.hafta da sonları oluyo işte aralığın.ama anlayamadığım ya suyum gelirse ya bişi olursa o zaman çatır çatır normal mi doğurcam
(( 38.hafta da miadı deil mi kızlar ya....:44: bebişimizi gördük ama bizimkisi tam plasenteya yapıştıgı için doğru dürüst seçemedik :) secde pozisyonu almış durumda oğlum benim.bu da ayrı bir mucize tabi.o bile orda Allaha ibadet ediyor şükrediyor belki de
gelecek randevumuz da 12 kasım,çok mu geç oldu sizce.bayram tatili var ya o girdi araya işte.ya şu suyun erken gelme ihtimali beni düşündüyo sadece,doktor olumlu düşün diyo ama ...bi sürü şeyler okuduk forumda olsun gazetelerde olsun... bir ayda 2 kilo almışım,hoşuna gitmedi beyfendinin.asıl bundan sonraları alınıomus çünkü.!!!galiba yandım :18:
kızlar yardımınıza ihtiyacım var... çok fena ishal olmuş durumdayım..ben hiç böylesini görmedim 5 saat içerisinde 6 kere gittim ama normal bişey değil her seferinde kesin yarım litreden fazla su kaybediyorum. sabah doktora giderim ama gecenin bu saatinde kadın doğum uzmanı yoktur hastanede diye.. bol sıvı alarak bekleyim dedim birde annemlerde kaldım yarın eşim çalışacak yalnız kalmayım acil durumda diye. bekliyorum beklemesine de, ya tehlikeli olursa diye ne yapsam bilemedim... uyuyamıyorum da geri kalktım yataktan.. sizce gitsemmi, aşırı sıvı kaybı beni çok korkuttu valla.. bilen varmı ne yapmalıyım?? durmadan su içiyorum
![]()
slmkızlarrrr,,,ankaradada hava kotu yağmur yagdı yağıcak,soğuk...kış gelıyo galıba artık..pazar pazarda hiçbişiyok napsakkıı vakıtgeçseeee
kızlarr daha temizlik duruyo bebişin kıyafetleri de yıkanmadı hava böyle olursa napıcam![]()