kızlarr daha temizlik duruyo bebişin kıyafetleri de yıkanmadı hava böyle olursa napıcam![]()
acele etme cnm.güneş yine açar.o zaman yıkarsın.ben hastane harici yıkamadım.sürekli yağmurlu olucak diyil ya güneşli günü görünce yıkarım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr daha temizlik duruyo bebişin kıyafetleri de yıkanmadı hava böyle olursa napıcam![]()
acele etme cnm.güneş yine açar.o zaman yıkarsın.ben hastane harici yıkamadım.sürekli yağmurlu olucak diyil ya güneşli günü görünce yıkarım.![]()
gunaydııııııııın..
bugun burası da kapalı ıyı kı dun herseyı bıtırmısım..
sadece dolap ve sıfonyer siilinip örtüsü serılıp ,esyalarım yerlesıcek ..onu da yarın yapacagım sımdı hepsı katlı ütülü yatagımın üstünde duruyor
buyuk bır yuk kalktı ustumden ,cantamı da haftaya hazırlayacagım zaten hazır herseyım de sadece cantaya koyuluacak..
yaklastık artık az kaldı kızımla kavusmama..
dun arkadasıma gıttım 37.haftada dogmus kızı..düşündükce heyecan bastı ben 33.deyım..sadece 4 hafta hadı 5 olsun, sonra yanımda olucak 37.de dogsa
şaka gıbı![]()
bitmiş herşeyin maşallah canım...bende dün kemeraltına gittim pjama takımı aldım.gecelik beğenemedim.bu günde yağmurlu agoraya gidicem dinerse yağğmur oraya ve özdileğe bakınayım diyorum gecelik..
hastane çantana neler koydun
takımlarını fotolayıp koyarsan fikir olur.
aramızda bebeğine ilk kavuşacak olan sensin.heyecanlanman normal..allahım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.
Canim kulaklikta radyasyon olucagini sanmiyorum ama telefonu yaklastirma gobusune egerki telefondan felan dinletiyorsan muzik hoslarina gidiyor sanirom bizde dugune gittik bu gun sabahtan beri oynamayan kizim dugun boyunca durmadi sipa keyfi yerine gldi sanirim ayriva bebegin cok hareket etmesi problem oldugunu gostermez sanirim oynamamasi sorun oldugunu gosterir o yuzden icin rahat olsun bol bol tepik yiyelim hayirlisiyla:).![]()
özelden yazdım ama sanırım gitmedigunaydııııııııın..
bugun burası da kapalı ıyı kı dun herseyı bıtırmısım..
sadece dolap ve sıfonyer siilinip örtüsü serılıp ,esyalarım yerlesıcek ..onu da yarın yapacagım sımdı hepsı katlı ütülü yatagımın üstünde duruyor
buyuk bır yuk kalktı ustumden ,cantamı da haftaya hazırlayacagım zaten hazır herseyım de sadece cantaya koyuluacak..
yaklastık artık az kaldı kızımla kavusmama..
dun arkadasıma gıttım 37.haftada dogmus kızı..düşündükce heyecan bastı ben 33.deyım..sadece 4 hafta hadı 5 olsun, sonra yanımda olucak 37.de dogsa
şaka gıbı![]()
kızlar cok berbat bir gece geçirdim sabaha kadar sıtma tuttu kat kat yorganlar sıcak su torbası falan zangır zangır titremekten sabah olmadı bir yandan karnımda kasıldı o titremelerle ölüyorum sandım..hamileyken hastalık cok kötü birşeymiş ya
birde bugun canım cok sıkıldı ben eşimin dogum gününü unutmuşum hiç farkında deilim 26eylül onun doğum günüydü ve ben bugun hatırladım bır baktım ekimin 9undayız yuh yani bana bu kadar da unutulur mu..cok üzüldüm ya tanıştıgımız günden beri bir kere ihmal etmemiştim ve hersene süprızler yaparak kutlardım bu sene nıye böyle oldu yaa
kendisi biliyormuş ama bana hiç belli etmemiş sadece o gun işten telefon edip akşama kek yaparmısın bana demişti bende yapmıştım ama bılmıyordum kı dogum gunu oldugunu
ah bu hamilelik unutmayacagım şeyleri bile unutturdu bana![]()
kızlar cok berbat bir gece geçirdim sabaha kadar sıtma tuttu kat kat yorganlar sıcak su torbası falan zangır zangır titremekten sabah olmadı bir yandan karnımda kasıldı o titremelerle ölüyorum sandım..hamileyken hastalık cok kötü birşeymiş ya
birde bugun canım cok sıkıldı ben eşimin dogum gününü unutmuşum hiç farkında deilim 26eylül onun doğum günüydü ve ben bugun hatırladım bır baktım ekimin 9undayız yuh yani bana bu kadar da unutulur mu..cok üzüldüm ya tanıştıgımız günden beri bir kere ihmal etmemiştim ve hersene süprızler yaparak kutlardım bu sene nıye böyle oldu yaa
kendisi biliyormuş ama bana hiç belli etmemiş sadece o gun işten telefon edip akşama kek yaparmısın bana demişti bende yapmıştım ama bılmıyordum kı dogum gunu oldugunu
Dün hastahaneye gitim karnımda sertleşmeler felan vardı nst ye girdim ve hafif 34 e vuran 5 dakikada bir kasılmalar çıkdı neyse serum ve 2 tane hap verdiler bende sistit ve vajinit var ilk kızımı doktorun gümbürtüsüne erken doğurtuldum 30 hafta 3 günlük şimdi iyi rabbime şükür ikinci nst de kasılmalar durmuşdu ne olur dua edin bana bunuda erken doğurmuyım şimdi tek merak etiğim sizdede böyle oldumu kasılmanız erken haftalarda başlayıpda midyatında ddoğum yapan oldumu
özelden yazdım ama sanırım gitmedi
valla maşallah diyeyim sana benim toplasan bir makina bile etmez kızımın eşyaları sen yıkadın ütüledin bile ben daha beşik bile allmadım çok iş var çokkk
hele doğum çantasına hiç bişi almadım.
bu doğum çantası için gecelik mi pijamamı alıyorsunuzz gecelik alınca bebeği emzirmek zor olmaz mı fikrin var mı?
Dün hastahaneye gitim karnımda sertleşmeler felan vardı nst ye girdim ve hafif 34 e vuran 5 dakikada bir kasılmalar çıkdı neyse serum ve 2 tane hap verdiler bende sistit ve vajinit var ilk kızımı doktorun gümbürtüsüne erken doğurtuldum 30 hafta 3 günlük şimdi iyi rabbime şükür ikinci nst de kasılmalar durmuşdu ne olur dua edin bana bunuda erken doğurmuyım şimdi tek merak etiğim sizdede böyle oldumu kasılmanız erken haftalarda başlayıpda midyatında ddoğum yapan oldumu
ben kasım annelerindenim. dün gece ilk bebişimiz geldi. sezeryanla geldi. bebişin ve anasının durumu iyi. sizede haber edem dedim. biz erken başladık ama siz sıranızı bekleyin ha![]()
Ne berbat bı gun tum gun problemli sorunlu geçti nefret ettim resmen herkesten sabahtan beri eşimle kavga ediyoruz ağla ağla canım çıktı bebeğim ne hallere girdi kimbilir saat 12den beri ağzıma bir lokma girmedi vicdan azabı çekiyorum ama agzıma bırsey suresım yok seytan dıokı cık gıt su evden bir dahada gelmeinşallah bebeğime birşey olmamıstır bu uzuntuyle
![]()
cnm yaaa.... umarım halledersiniz sorununuzu bir an önce... lütfen yıpratma kendini... yarına herşeyi unutursunuz inşallah...