2011 Aralık Anneleri

kizlar hamilelikde ne caniniz cekiyorsa yiyin
bebek dogdugunda aci eksi tursu kuru bakliyatllar ceviz kestane ......vb seyler yasak olacak bebege gaz yaptigi icinnnnn

doğru söylüyosun canım yaa
gidip biraz depolayayım ben hehee
nasılsa bebiş doğunca tamamen yasak olacak

evet canım yoruluyorum tabi ama çok fazla kilo aldım ben ya 40 dak. yapıyorum aradan 4 saat geçiyor birdaha başlıyorum tabi öyle zıplamıyorum hızlı koşar gibi hareketler :)))))))))

10-Minute Cardio Aerobic Exercise Workout at Home -- Burn Fat & Calories & Lose Weight - YouTube

hmmm anladım aman çok fazla yorma kendini
işyerinde açmadı linki eve gidince bakayım ben de
benim de harekete ihtiyacım var
önceden akşamları yürüyüş yapıyordum şimdi havalar soğudu onu da yapamıyorum
evde egzersiz en iyisi artık sanırım

hmmm anladım aman çok fazla yorma kendini
işyerinde açmadı linki eve gidince bakayım ben de
benim de harekete ihtiyacım var
önceden akşamları yürüyüş yapıyordum şimdi havalar soğudu onu da yapamıyorum
evde egzersiz en iyisi artık sanırım

bende akşamları yürüyüş yapıyordum bir zamanlar havalar iyiyken şimdi malum havalar soğudu bende evde egzersiz yapmayı doğru buldum sanada tavsiye ederim :)

kızlar annemle konuştum şimdi sonuçları almış
kağıtlar o anda elinde olmadıgı için rakamsal bişi yazamıcam ama doktorun demesine göre DÜŞMÜŞ ŞEKERİMMMM :66::66::66::66::66:
değerler normal demiş, ne yediyse aynen devam etsin demiş, diyet yok, insulin yok çok şükür :26::26::26:

bende akşamları yürüyüş yapıyordum bir zamanlar havalar iyiyken şimdi malum havalar soğudu bende evde egzersiz yapmayı doğru buldum sanada tavsiye ederim :)

saol cnm
biraz da yediklerimize dikkat edersek en azından bundan sonra kiloyu sabitleyebilsek süper olacak
yoksa alıp başını gidiyor kilolarrr

kağıtlar o anda elinde olmadıgı için rakamsal bişi yazamıcam ama doktorun demesine göre DÜŞMÜŞ ŞEKERİMMMM :66::66::66::66::66:
değerler normal demiş, ne yediyse aynen devam etsin demiş, diyet yok, insulin yok çok şükür :26::26::26:

çoook sevindim canımmm
gözün aydınnnnnnnnnnn:32::32::32::32::21::21:

bende 1 takım aldım.
hastane çantasına hastane çıkışı,bir tulum,bir tanede altlı üstlü takım koyacağım.

annem 5 li bi takım almış ben onu götürcem hastaneye onu giydirsinler sadece içine iç zıbın mı ne diyolar şöle beyaz tülbentten biraz kalın bişey aldım onu içine giymeliymiş yeter yaaaa bi de 1-2 de tulum ya da öle alt üst bişeyler koyarım tmm işte bi kez çıkcak hastaneden gerek yok bence bikaç takıma gerekirse hastane içinde normal giydirsinler koyduklarımdan çıkarken takım olanı giydirsinler zaten bissürü param gitti almıcam daha:)))) böle diyom...sonrası hiç böle olmuyo yok gerçekten almıcam:34::34::34::34:

Canım zaten hastane cıkısının ıcınden 2takım cıkıo bır surude tulum pıjama takımı almıssın yeter bence zaten bebıslerde hemen buyuyolarmıs bende bı hast cıkısı bı 5li organık takım aldım bırde ıc zıbındı pıjamaydı yeter fazla bıle

cnm ben bi 11 li aldım onu koydum bide 5 li aldım onu koydum sonuçta neyle karşılaşıcaz belli değil 2 tanede uzun kollu zıbın koydum :44:

teşekkürler kızlar:66::66:

kızlar ben 53 ile hamile kaldım en son 69 kilo olmuştum bundan 20 gün önce tartıldım ve dünden beri spora başladım günde 2 kez 40 dakika yapıyorum bu eklediğim videonun tabiki aynısını yapmıyorum sıkar biraz :1: ama ritim tutma konusunda bana çok iyi geliyor ve böylece doğumum kolay olur hemde formumu daha fazla kilo almaktan kurtarırırm :1:

10-Minute Cardio Aerobic Exercise Workout at Home -- Burn Fat & Calories & Lose Weight - YouTube
valla ben okulda hareket ediyorum nasılsa diye başka hiiççç bi hareket yapmıyorum nasıl doğuracaksam artık uffff

gözün aydııınnnn

Back
X