dün hayatımın saftirikliğini yapıp sırf kayınvalidemin gönlü olsun diye benim için pişirdiği barbunyadan yedim!!hadi ben tecrübesizim kendi nasıl akıl edemediyse,gaz sancısından kıpkırmızı oldu kuzum!!!kıvrandı durdu!aman bi daha mı!
ben de beslenmeme özen gösteriyorum ,tahin helvası tatlılar kompostolar tüketiyorum ama yavaş yavaş kesicem bunları tabi.benim yavruş 2 saatte bi süt istiyo,e bu yoğunluğa geceleyin süt yetişmiyo..çıldırıyorum artık emzik devreye giriyo

bu akşam da burnundan hırk hırk sesler geldi cok korktum .sabahleyin serum fizyolojik yaptım biraz iyi geldi.otri bebe biraz zor gibi geldi bana,kullananlar yorum yapabilir mi??
ha bi de oğlum dün ilk defa su gibi kustu normalde peynir kıvamında kusuyo-kaynvalidem üşütmüş ondan dedi.sizce doğru mu.ha bi de dün yine sarı cıvık kaka yaptı,yine üşütmüş dedi...amma gıcık oldum haaa.....!eee ne diyosunuz kızlar bunlar üşütmenin göstergeleri mi?kayınvalidem 4 gün kaldı bizde,cok yardımcı iyi niyetli ama şu dönemde batıyo işte!fikirler felan tutmuyo tabi,bi de zaten evden cıkamıyorum doktor haricinde (40 ı cıkma muhabbeti),onunla daha da sıkıldım!eeee bu 40 cıkma olayına ne diyosunuz?mesela ben bugün yalnızım bebişimle,korkulcak bişi yok cok şükür.napim dedim 25i de bir 40 ı da 50 side....