Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeniden burda biseylerin soruldugunu ve cevaplandigini gormek ne guzel :))
topiği ayakta tutmaya çalışıyoruz 3-5 kişi :)))
kizlarr durumum cok vahimmm artik emziremiyorum memisler yara bere icinde kaldi memem apse yapti sagarak besliyorum artik mememde agliyordu yawrum bende gazi var saniyordum megersem sutlerimde azalmis neler yiyorum bi bilseniz sut yapcak hersey yiyorum annem cok iyi bakiyo bana ama yok yok sutler git gide bitiyo annem de diyo bana cektin heralde diyo onunda kurumus yavs yavas cok fenayim yaa oyle kotu oldum ki dun eczaya gittim sut arttirici cay almaya cat pat dil biliyom anlatamadim kendimi tam anlattim oh derken meger eczaci gaz proplemi sanip rezene cayi vermis bana eve geldigimde sinir oldum mama takviyesiyle buyutcem artik sagarken bile acimaya basladi goguslerim cocugum benden sogucak gibime geliyor beni emmeyince aliyom aciya aciya emzirmeye ugrasiyom arada cok sucluluk duyuyom aciya dayanamiyom ama emzirmekte istiyom benden kopcak gibi oluyo kabuslarima giriyo hergun agliyom ne yapcam ben ya ne yapcammm annemde gidiyo 17 gun sonra
canim benim de sag gogsum kotu durumdaydi. tamamen gecmedi ama simdi daha iyi. bephanten merhem surup ustune silikon gogus ucu taktim camasira vs surtunmesin diye. onaceden gogus kalkani kullaniyordum ama camasirin icinde gogsu sikistirdigindan rahat edemiyordum. her gece 8 saat kadar o sekilde biraktim. yavas yavas acisi dinmeye basladi. insallah seninki de biran once gecer(
sabret bence mama yiyince memeden kesilir. ben de pek sütü olan biri değilim ama habire süt yapıcı şeylerle artırıyorum.kizlarr durumum cok vahimmm artik emziremiyorum memisler yara bere icinde kaldi memem apse yapti sagarak besliyorum artik mememde agliyordu yawrum bende gazi var saniyordum megersem sutlerimde azalmis neler yiyorum bi bilseniz sut yapcak hersey yiyorum annem cok iyi bakiyo bana ama yok yok sutler git gide bitiyo annem de diyo bana cektin heralde diyo onunda kurumus yavs yavas cok fenayim yaa oyle kotu oldum ki dun eczaya gittim sut arttirici cay almaya cat pat dil biliyom anlatamadim kendimi tam anlattim oh derken meger eczaci gaz proplemi sanip rezene cayi vermis bana eve geldigimde sinir oldum mama takviyesiyle buyutcem artik sagarken bile acimaya basladi goguslerim cocugum benden sogucak gibime geliyor beni emmeyince aliyom aciya aciya emzirmeye ugrasiyom arada cok sucluluk duyuyom aciya dayanamiyom ama emzirmekte istiyom benden kopcak gibi oluyo kabuslarima giriyo hergun agliyom ne yapcam ben ya ne yapcammm annemde gidiyo 17 gun sonra
degilmi ya tickerleri bile ozlemisim buranin yeri ayriiiiiiiyeniden burda biseylerin soruldugunu ve cevaplandigini gormek ne guzel :))
kizlarr durumum cok vahimmm artik emziremiyorum memisler yara bere icinde kaldi memem apse yapti sagarak besliyorum artik mememde agliyordu yawrum bende gazi var saniyordum megersem sutlerimde azalmis neler yiyorum bi bilseniz sut yapcak hersey yiyorum annem cok iyi bakiyo bana ama yok yok sutler git gide bitiyo annem de diyo bana cektin heralde diyo onunda kurumus yavs yavas cok fenayim yaa oyle kotu oldum ki dun eczaya gittim sut arttirici cay almaya cat pat dil biliyom anlatamadim kendimi tam anlattim oh derken meger eczaci gaz proplemi sanip rezene cayi vermis bana eve geldigimde sinir oldum mama takviyesiyle buyutcem artik sagarken bile acimaya basladi goguslerim cocugum benden sogucak gibime geliyor beni emmeyince aliyom aciya aciya emzirmeye ugrasiyom arada cok sucluluk duyuyom aciya dayanamiyom ama emzirmekte istiyom benden kopcak gibi oluyo kabuslarima giriyo hergun agliyom ne yapcam ben ya ne yapcammm annemde gidiyo 17 gun sonra
kızlar selam siz benim gibi facebooku olmayanları çok ihmail ediyorsunuz siz gelmiyorsunuz diye biz de gelmez olduk. merak da ediyorum neler paylaştığınızı(
ben perşembe günü işbaşı yapıyorum moralim bozuk
degilmi ya tickerleri bile ozlemisim buranin yeri ayriiiiiii
offffffffffffffff canim yaaaaa kiyammm sana moral cok onemli
sen belcikadamiydin canim
esin neden almadi cayi esine baski yap milupa milactin,humana stilltee al bol bol icbunlar suttunu arttirr canim ama en onemlisi pozitif ollll
- moral
- havuc ye
- havuc corbasi yap bol dereotlu
- 2-3lt su icccc
sabret bence mama yiyince memeden kesilir. ben de pek sütü olan biri değilim ama habire süt yapıcı şeylerle artırıyorum.
kuru duttan komposto
ibrahim saracoğlunun incir kürü
tahin helvası
rezene çayı yaparak sütünü artırabilirsin. ben bunları günde ikişer posta içerek ancak doyuruyorum kuzumu. ama bir hafta sabret mükafatını ancak bie hafta yiyip içtikten sonra görürsün. allah yardım etsin.
bebeğimin sağlığı için mamayı kesmiyorum demişsin. asıl mama kof şişmanlıktan başka bişiye yaramaz. benim sütüm 4-5 saatte ancak 70 cc çıkıyor iki göğsümden ama gene de mama vermiyorum. kilo alımı normal çünkü. bence senin sütün gayet yerinde emzirmen daha iyi benmce canımoyyy kıyamam ben sana.. canını sıkma hiç tatlım
herşey yoluna girecek..
ben artık ana oğunlerde sırf mama ile besliyorum oğlumu.. aralarda da emziriyorum..
böyle daha rahat geldi bana...
sağma işini bıraktım tabi sende durum farklı yaraların var..
dediğin gibi sağdıkça az çıktığını görünce psikoloji alt üst oluyor... 80-90 ml zar zor 1 saatte çıkarıyordum pompayla.. bazen elimle tamamlardım tam çekmiyor gibime geliyordu.. çünkü sağdıktan sonra memeyi tekrar oğluma veriyordum birkaç delikten süt gelirdi..
şu anda sütümün de bollaştığının farkındayım.. ama mamayı kesmiyorum oğlumun sağlığı daha önemli..
sütün için okadar üzme kendini.. Allaha şükür mamalarda var.. yavrucuklar aç kalmaz..
kendinle barışık ol tatlım.. suçluluk hissetme sakın.. sen elinden geldiğini yaptığına eminim.. ama olmayınca olmuyor bazı şeyler..
dinlenmeye çalış, bol bol sıvı tüket.. rezene çayı hem sütü arttırır hem gaz problemin varsa sindirimi rahatlatır.. sütten bebeğe de geçer ona da iyi gelir..
süt arttırıcı milupayı bulabilirmisin bilmem ama humananın still tee vardır sizin oralarda da.. onda da rezene var.. asıl etken olan o zaten.. alsan da olur almasan da.. moralini yüksek tut herşey güzel olacak.. eşini falan da tınlama fazla.. biliyorum bunalıyorsun sürekli çocukla ilgilenmekten ama erkekler işte.. densizlik te yaparlar anlamadan.. anne olmak çok başka birşey.. onu anlayamıyorlar..
odunlar :)
kızlar hepinize iyi akşamlar.Benim oğlumda 2.5 aylık oldu. Mart başında işe dönüyorumŞimdilk ben bakıyorum ama işe başladığımda annem,kayınvalidem gelip gidecek. Ben emziriyordum ama 1-2 haftadır çok fena göğüslerim yara oldu. Bugün emzirirken kan geldi
Canım çok yanıyor sağıyoruz artık. Çeşit çeşit krem kullandım yok düzelmiyor. Bununla ilgili bi yöntemi olan varsa ne olur yardım edin. Bi de bebğim gözlerinde çok çapaklanma oluyor. Sizinkiler ne durumda. Öpüyorm sizi...
canım yaralar için karbonatlı suyla temizle istersen ama ilaç gerektirecek bir durum da olabilir doktora gitmende fayda var..
çapaklanmayı da hafife alma sakın.. oğlum doğduğunda sağ gözü hep az da olsa çapaklanıyordu .. çevremdekiler de hep bana dedi ki yenidoğanda olur çapaklanma merak etme geçer falan.. 2 hafta oldu geçmedi. .sağlık ocağında aile hekimine danıştım antibiyotik fdamla verdi mikrop kapmıştır dedi.. 1 hafta kullandım fayda etmedi.. sonra 20 günlüktü sanırım gözünün iç tarafı kızardı kendiliğinden mi oldu kendi eliyle mi zarar verdi emin değilim ama acile gittik (acillik durum olmasa da endişelendik)
göz bölümüne gönderdiler ordaki doktor çok kızdı neden bukadar beklediniz dedi..
gözpınarı tıkanıklığı varmıl oğlumda.. aile hekiminin verdiği damlayı da kesinlike kullanma dedi.. başka damla verdi , kaytatılıp ılımış şampuanlu su ile temizle dedi ve gözüne masaj yaptırdı.. çok şükür geçti.. geçen hafta da kontrole götürdük bir sıkıntı yok .. yalnız 6. aya kadar masaja devam edin tekrarlamaması için dediler.. tekrarlarsa 2 yaşında sondayla göpınarına girip açıyormuşlar..
yani ihmal etmeyin sakın göz olayını
slm anneler
sorunum şu ki normal doğum yaptım çok ıkınmaktan makatta çatlak oluştu doktor krem felan verdi ama geçmiyoooo .tuvalette iken sanki çam parçaları çıkarıyorumcanım çok yanyo 4-5 saat sonra daha beter ağrı olyuor nolur normal doğum yapanlarda bu problem oldumu napmam lazım bilen varmı..