aman neyse hayirlisiyla kavusmussun ya onemli olan o. hic bi dogum kolay degil elbette ama seninki iice surprizli olmus. bundan sonrasi daha guzel gecer insallah..
hosgeldin bu arada...
hoşbulduk canım,haklısın,sizler nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman neyse hayirlisiyla kavusmussun ya onemli olan o. hic bi dogum kolay degil elbette ama seninki iice surprizli olmus. bundan sonrasi daha guzel gecer insallah..
hosgeldin bu arada...
slm kızlar.. ara ara okuyorum yazılarınızı, bende tam niyetleniyorum yazmayaa hoop birşey çıkıyor yazamıyorum. paşam uyuyorken geldim yine pc başına. bu defa hızlı bir şekilde yazayım dedim :) şöyle bir baktımda kilolardan, aşılardan ve saçlardan bahsedilmiş yine..
hepinizin yavrularına, ALLAHIM sağlıklı günler nasip etsin ve benim kuzumada AMİN. geçen hafta doktora götürdüm paşamı, 4,5 aylıktı o zaman 8.200 çıktı doktor 8 kg olarak geçti kayıtlara. boyuda 66 cm'di. doktor maşallah gayet sağlıklı dedi. sadece anne sütü alıyor emirim.. 2 hafta sonra yeniden doktora götürücem kilo alımına bakılacak ek gıdaya geçiş için. birde 2.doz rota aşımız var, onuda yaptıracağız oğluma. bu arada kuzumun saçlarıda dökülüyor, çok şekilsiz oldu saçları ama ayrı bir tatlılık katıyor yaa.. Emirimin başının üstündeki saçları eşimin saçlarından uzun walla :)
ayy tek sağlıklı olsunlarda daha ne isteriz..
slm kızlar.. ara ara okuyorum yazılarınızı, bende tam niyetleniyorum yazmayaa hoop birşey çıkıyor yazamıyorum. paşam uyuyorken geldim yine pc başına. bu defa hızlı bir şekilde yazayım dedim :) şöyle bir baktımda kilolardan, aşılardan ve saçlardan bahsedilmiş yine..
hepinizin yavrularına, ALLAHIM sağlıklı günler nasip etsin ve benim kuzumada AMİN. geçen hafta doktora götürdüm paşamı, 4,5 aylıktı o zaman 8.200 çıktı doktor 8 kg olarak geçti kayıtlara. boyuda 66 cm'di. doktor maşallah gayet sağlıklı dedi. sadece anne sütü alıyor emirim.. 2 hafta sonra yeniden doktora götürücem kilo alımına bakılacak ek gıdaya geçiş için. birde 2.doz rota aşımız var, onuda yaptıracağız oğluma. bu arada kuzumun saçlarıda dökülüyor, çok şekilsiz oldu saçları ama ayrı bir tatlılık katıyor yaa.. Emirimin başının üstündeki saçları eşimin saçlarından uzun walla :)
ayy tek sağlıklı olsunlarda daha ne isteriz..
ya ben anlamıyorum benim ek gıdayamı geçmem gerekiyo,sütüm bol,bizim kız da iştahı ama 5 aylık 7800 g civarı,yani ne az ne de çok,ama işe başladım pazt.günü öğleden önce 2 cicibebe,öğleden sonra 3 cicibebe yemiş sütle karışık çok beğenmiş,2 günde tombişleşti kız anlamadım benim sütüm mü yaramıyo yoksa diye düşünmeye başladım artık hafta sonu bile yanında olsam bile biraz cicibebeyle süt vercem
derya artık büyüdüler cici bebe bende ıhlamurla veriyorum...sütün yetiyordur.
derya senin mesleğin orman mühendisiydi diymi yanlış hatırlıyorda olabilirim.bir sorum olacaktı...
Biraz tattırmanda bir sakınca olmaz tabi ama sütün muhakkak yarıyordur..Kilosu iyi çünkü..Sakın tersini düşünme..Sütün bol olduğu için şanslısın..![]()
evt doğru çevre müh...hazineye kalan mallarla ilgili olacaktı...olsun sağlık olsun
ayyy doğru halaa hamile görünüyorum::)))))
sağol canım içimi rahatlattın galiba dişi gelcek sürekli terliyo,hafif ateşi var,37 çıkıyo,2 eli sürekli ağzında kusturuyo kendini,dişi çıkacağı zaman az alırmış bebekler belki ondandır
ya ben anlamıyorum benim ek gıdayamı geçmem gerekiyo,sütüm bol,bizim kız da iştahı ama 5 aylık 7800 g civarı,yani ne az ne de çok,ama işe başladım pazt.günü öğleden önce 2 cicibebe,öğleden sonra 3 cicibebe yemiş sütle karışık çok beğenmiş,2 günde tombişleşti kız anlamadım benim sütüm mü yaramıyo yoksa diye düşünmeye başladım artık hafta sonu bile yanında olsam bile biraz cicibebeyle süt vercem
Canım, benim oğlumda 8 kilonun az üzerinde..Sadece anne sütü veriyorum, yalnız bir kaç kez meyve suyu ve sebze püresi tattırdım o kadar..Doktor "kilosu iyi, ek gıdaya başlamak için 6. ayı bekleyelim" dedi..Muhtemelen senin doktorunda aynısını söyleyecektir, çünkü oğlunun kilosu iyi maşallah
Benim oğlumun da başının üstündeki saçlar babasından uzunduama yanlar ve arka o kadar biçimsizdi ki kesmek zorunda kaldık artık..Herkes bebişimin saçlarına takılıyordu
Umarım en kısa zamanda uzar saçları...
senin paşayada maşallah canımben sadece arada çok az su verdim daha hiç birşey tattırmadım. ama yawaştan başlıyım diyorum. doktorda 6. aya kadar beklemekten yana ama bende tattırmalarda geç kalmıyım diyorum.. hayırlısı bakalım..
ayy bende kesicem yanlarını oğluşumun, kulaklarının üzerine düşüyor.. aha beniimm pamuk oğlum uyandıııı...![]()