ben biraz fazla düşük çeneliyim :) o yüzden heryerde yazılarım göze çarpıyordurfikirlerimi sunmaya, yardımcı olmayı seviyorum.. uyarmak gerekirse hiç çekinmeden söylüyorum.. kendi bebeğime verdiğim önemi diğer annelerin bebişleri için de veriyorum... gerektiği yerde belki biraz sivri dilli olabiliyorum ama napim huyum kurusun :) içimde kalacağına dışımda kalsın :)
dün görümceme gittim konu cicibebe'den açıldı.. bende dedim ki "büyük konuşmayım ama ben vermeyi düşünmüyorum, kek bile ondan daha faydalıymış diye okudum" dedim.. ocak topiğinde annelerden biri paylaşmıştı.. ben zaten cicibebeci değilim o yazıyı da okuyunca iyice soğudum zaten..
bu lafımın üstüne de görümcem oğluma azıcık yaptığı kekten tattırdı.. tattırmaz olaydıoğlum yıktı ortalığı neden sadece tattırıp canımı çektiriyorsun dercesine
tabi ikinciye müsade etmedim sütünü yaptım içti.. içinde şeker olduğu için pek vermeye niyetim yok.. meyve püresi yesin çok çok daha sağlıklı.. bir de görümcem püre ile kek.i kıyaslamaya kalkmasın mı :) püre de tatlıymış.. 3. bebeği 2 aylık olacak.. ve bunu söyleyebiliyor :) dedim biri doğal diğeri değil.. sen hangisini tercih edersin.. sonra haklısın falan dedi..
ilk çocuğum olabilir ama okadar çok araştırıyorum ki benim faydalandığım şeyleri ona da aktarıyorum..
ve o da şimdi rahat büyütüyor yediklerine dikkat ediyor emzirdiği için, ilk ikisinde hiç dikkat etmemiş çocuklar gazdan çatlıyormuş tabi biraz da çocuğun huyuna bağlı bunlar..
kendi de dedi"sayende yaptığım şeyleri daha bilinçli yapıyorum" göğüsüm kabarıyor
çene düştü gene :) 1,2,3 tıp :)
Ben senin yazılarını okumayı seviyorum..Mutlaka işime yarayacak bir bilgi ediniyorum çünkü..Benim de ilk bebeğim..Ne yalan söyleyeyim doğumdan önce çok fazla araştırdım, okudum diyemem

Hepimiz bebeğimizi en sağlıklı biçimde büyütmek isteriz muhakkak ki..Ama bunun en önemli yollarından biri "benim dediğim doğrudur" dememek bana sorarsan..
Sonuç olarak, yazılarının takipçisiyim canım