günaydııııııın
hamile değilim:))
emzirdiğim için adet olmamışım...15 gün oldu geçeli hala tık yok. 2 gün önce doktora gittim kanda gebelik yok.
zaten o 13 gün kötü geçmişti.. kendimi 2 bebeğe yetecek kadar güçlü hissetmiyordum
neyse. yoğurttan konuşmuşsunuz. ben çok severim oğlum da sevdi şükür. koca bir kase bitirebilir. hele içine 1 tatlı kaşığı pekmez katıyorum, bitince ağlıyor. 1 çay bardağından fazla vermemeye çalışıyorum ki 2. çay bardağı hakkını muhallebiye falan kullansın. hani reklamlarda 6-9 ay arası ek besin 2 çay bardağını geçmesin diyor ya..onu dışında sebzeden nefffret ediyor. aynı ben. kabak, havuç. ilk kaşıktan sonra ağzını sıkıca yumuyor. biraz zorlasam ağlıyor...ne yaparım bilmiyorum. çok zorlamıyorum şimdiden bıkmasın diye.. yumurtaya daha erken bizim için ama eminim sever çünkü ben bir oturuşta 3 yumurta omletini yerim.. haşlanmış olursa saymam bile:))
dün erik yiyordum. elimden almaya çalıştı. rendeledim, suyunu vereyim dedim. çay kaşığıyla tattıracaktım. görseniz içi "eeehhhh" diye yüzünü ekşitiyor, yalanıp tekrar ağzını açıoyr

ben hamileyken çok çağla, erik yemiştim. ondan mı acaba