Doktorumuz sizin yediğiniz herşeyden yedirebilirsin dedi. Fakat bu söylediği pek içime sinmedi. Ben kendi bildiklerim, araştırmalarım ve sizlerin söylemlerine bakarak beslemeye çalışıyorum. Bebe bisküvisinin zararlı olduğunu bilmiyordum meyve püresine ve arada kahvaltısına ekliyordum. Bundan sonra vermem.
Bir sorunumuzda yoğurt. Evde yoğurt mayalıyorum ama bir türlü bizim fıstığa sevdiremedim. Sade verdim olmadı. İçine meyve ekledim olmadı. Ara verip tekrar denedim ama o zamanda yemedi. Bende yoğurt çorbası yaptım. Çorbayı severek yedi.annelerde çareler bitmiyor.
![]()
benim oğlum da yoğurdu sevmiyordu ama ben mayalarken içine şeker atmaya başladım hafif tatlı oluyor ekşiliğini kırıyor hem de güzel mayalanıyor.. ben yoğurdu küçük kavanozlara yapıyorum tek öğün olacak şekilde hani şu organik meyve kavanozları oluyor ya hippin heronun bebekacın o kavanozlara sütü kaynatıp koyuyorum ılıyınca yarım çay kaşığı toz şekeri ve 1 tatlı kaşığı yoğurdu atıp karıştırıp kapatıyorum severek yiyor... yoğurdu sevmeyen bebekler için denenebilir....