yok canım ya,annem ameiyatlı belinden,gel seni alalım dedik,ablam kardeşim gelcek 11 ine,gelemem dedi,kaynanam da sinir hastası ilaç kullanıyo,sabrı götürmüyo,biz memleketten uzağız,garibimi bir iki kere komşuya bıraktık işimiz varken ağzımızn payını aldık,şimdi karşı komşuya bırakıyom,ama benim kız yemek yemeyi bilmiyomuş,4 aydır öğretemedim çok az yiyo,meme bağımlısı,su içmiyo,biberon bi ara alıyodu şimdi almıyo,çay kaşığıyla su bile içiremiyoz geri tükürüyo,bardakla çok susarsa yarısından çoğunu döke döke azcık içiyo,ben 3-4 lt içiyom ama,bişeyer yedireyim diyom 2-3 kaşık alıyo,sonra ağzını yumuyo,memme diye ağlıyo,acıkınca yüzümü yalıyo,ben öğlen gidene kadar pek bişey yemiyo,ben gidince yüzümü yalıyo,akşam eve geldikten sonra saat başı emiyo,ama ben yokken ölmeyecek kadar yiyo,süt bağımlısı napcam bu kızla bilemiyom,bayramdan sonra 1 hafta gelip görümcem kalcak,bakıcım yani komşum 1 hafta memlekette kalcakmış,böyle işte,şimdi uyuyodu uyandırmadım,bebek telsizi alıp komşuya vercem,şimdi 5 dk da bi kontrol ediyo anahtarı verdim,uyandırınca bi daha uyutamıyo kadın garipsiyo çığlığı basıyo,ana kucağında uyutabiliyo sadece,bakalım milletin dili durdu eşim işe girdi diye,rezilliği bize kaldı kızım komşuyu görünce kollarını açıyo gülüyo,ama yine de içim buruk,kalbim hüzünlü,şimdi göreve gidecem 1 de inş. Eve geçebilirim
anlıyorum seni derya çalışan anne olmak zor...benim arkadaşım 2 yıl ücretsiz izin aldı bebeğe kendisi bakma için.
Derya cım bebeğin geleceği için çalışıyorsun..iyi niyetli bir annesin yeterli bir annesin canım...bebekler büyüyüp gidiyorlar yanındayken bol bol kaliteli vakit geçirirsin canım..