Arkadaşlar ben bu yıl Aralık ayında anne olacağım inşallah. Bir şey sormak istiyorum. Aldığım tulumlar ve altlı üstlü takımlar var. Bunlar öyle çok kalın şeyler değil. Bildiğiniz standart kumaşlar. Bebek yeni doğduğunda aralık ayı gibi yani, bunların içine ne giydirebilirim? Uzun kollu çıtçıtlı body mi? Kolsuz-kısa kollu çıtçıtlı body mi, ya da ne? Body konusunda da tereddütüm var aslında. Yani örneğin tulum giydirdik, içine de body, o zaman bacakları üşümez mi? Yanlış şeyler almak istemiyorum ve ilk bebeğim olacağı için hiçbir tecrübem de yok bu konuda. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bebeklerinize sağlık, sizlere kolaylıklar diliyorum.
canım evinin sıcaklık durumuna göre değişir fakat kış diye çok kalın kıyafetler alma sonra terleyebilir bebişin,,ben genelde uzun kollu cıt cıtlı üzerine tulum yada takımını giydiriyodum ve çorap,arada çorabı çift kat giydiriyodum dısarı çıkarkende külotlu çorabını giydiriyodum ve duruma göre yelek ... canım benimde ilk bebeğim hevesleyip baya bi kıyafet almıstım,sürekli üzerini değiştirdiğim halde bazılarını 1 kere giydirebildim o dönemde çok çabuk büyüyorlar ve bi sürü kıyafet kalıyo bence onada dikkat et..