Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar benide aranıza alabilirmisiniz ?
kasımda doğum yaptım ama 29unda bir ay da erken oldu malesef. o yüzden kasım anneleriyle uymuyor yavrum aslında hep bir ay geriden gitti . halada öyle galiba gelişimi .![]()
merhaba bende otuz aralıkta doğum yaptım iki gün daha sabredemedi kızım.bende katılmak istiyorum aranıza![]()
kizlar dogru yazmissiniz ama ne bilim 3 ay hic kilo almadi buraya geldigimden beri aldi tek bi ayda bi kilo ve 4 santim nasi uzadi bir ayda bu ulkede kerametmi var anlamadim gorenler zayif diyor o beni uzuyor o yuzden takiyorum :s
Canım, boyu uzun olduğu için zayıf duruyordur..10 kilo gayet iyi yoksa..Sen hiç takılma..
Sağlığı yerindeyse problem yok..Üstelik dediğim gibi, eğer senin oğlun zayıfsa benimki cılız...
oğlumun ateşi yine 38.4 oldu. fitil verdim uyuttum....
kilosu falan umrumda değil. 8700 gr dı. artık daha da düşer. her ateşte çiçek gibi soluyor yavrum. yine yürüteçle tuvalete girsin, kakalı bezini avuçlasın, bezlenmemek için kavga etsin
ama iyi olsun![]()
Canım yaHiç kıyamam ben Turan'a..
İştahı nasıl peki?
hosgeldiniz.. biz de 12 aralikta dogacaktik ama 30 kasimda gelelim dedik :))![]()
kilosu falan umrumda değil. 8700 gr dı. artık daha da düşer. her ateşte çiçek gibi soluyor yavrum. yine yürüteçle tuvalete girsin, kakalı bezini avuçlasın, bezlenmemek için kavga etsin
ama iyi olsun![]()
demek sizin ki de içeriyi çok sevmiş benm kız duramadı daha fazla çıkıverdi :)
çok geçmiş olsun inşallah iyileşir diş mi çıkartıyor acaba ?
iyi maşallah teyzesi
üfff aile hekimini aradık gelelim mi die,
muayene bile etmeden "38i geçerse evdeki antibiyotiği başlayın" dedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sadece "geceden beri ateşi var" dedik.
daya gitsin.yavrumun canı ne o ağır ilaçları yükleyelim
bilemiyorum ki, inşallah diştir. çünkü daha hiç dişimiz yok. ama diş böyle sürekli ateş yapar mı? parasetamolle düşürüyorum, 2 saat sonra tekrar çıkıyor. enfeksiyon olmasın da ben dişe razıyım.
normlade gece hep üstü açık yatar. bin kere örterim. dün gece yatağa koyduğum gibi kalmış yavrum. üstünü açmaya dermanı yok. kolları çöpe döndü. eridi hemen yaaa
İştahının yerinde olmasına sevindim..O çok önemli çünkü..
Karahan ateşlendiğinde yemeden içmeden kesilmişti..
Hatta meme bile istememişti bir süre
Yalnız aile hekiminize gerçekten çok şaşırdım..
Bir doktor nasıl muayene etmeden "antibiyotik verin" der..Hele ki bir bebeğe..
İnşallah uyandığı vakit ateşi düşmüş olur Turan'ın
Aklım takılacak şimdi..
dişte ateş yapar diyorlar. benim kzımda geçenlerde ateşlendi neredeyse 39 a kadar çıktı banyo yaptırdık sürekli sirkeli su ile her yerine sürdüm faln düşüo tekrar çıkıo ertesi gün oldu doktora götürdük boğazında az biraz iltihap olmuş dedi önemli bişey değil ateş düşürücü verin demişti bide antibiyotik yazdı ama ben kullanmadım sadece ateş düşürücü kullandım ertesi gün dişi çıktı .
o ateş iki gün sürdü ama azalarak bitti boşuna antibiyotik kullancaktım diş çıkardıktan sonra daha ateşlenmedi . belki öyle bişeydir damaklarında değişiklik varmı ? inşallah önemli bişeyi yoktur eğer düşmezse doktora genede götürün bence her ihtimali göz önüne almak lazm..
ya ben bu damaktaki değişikliği anlamıyorum. alt damaklar düzleşti bayağı. ama uzun zamandır böyle. yani 2 günlük mesele değil. dişten hemen önce nasıl bir değişim oluyor?
amaaaan...
öyle bir doktor işte. ben daha gidip de antibiyotik yazmmadan döndüğümüzü görmedim. ama ben sadece 1 kez mecbur kalıp verdim. öksürüğü kesilmiyor ateş düşmüyordu.
bazı anneleri anlamak güç. doktora onlar ısrar ediyor yazdırmak için.
"geniş spektrum" lu yazan antibiyotiklerin faydadan çok zararı vardır. mesela bebeğin boğazında enfeksiyon var. orayı temizlerken, vücudun tamamına etki eder. özellikle kız bebeklerde-çocuklarda-kadınlarda daha dikkatli olmak lazım. kadınların bir türlü kurtulamadığı hatta infertiliteye bile sebep olan vajinal iltihapların büyük çoğunluğu geniş spektrumlu antibiyotiklerdir. bunlar vücuttaki yararlı bakterileri de öldürerek o bölgenin bir dahaki sefere daha şiddetli ve artık o ilaca dirençli bakteriler üretmesine sebep olur.
antibiyotik vermeden önce, vücuttaki enfeksiyonun türü laboratuvar ortamında tespit edilmeli, o bakteri türüne özel ilaç başlanmalı. biz pire için yorgan yakıyoruz
bende bir kere mecbur kaldım kullandım birde iğne
allah mecbur bırakmasın artık antibiyotik yazmayan doktor bulmak çok zor. bende çok karşıyım en son iki kere hastalandı öksürğü vardı inat ettim kullanmadım suyuna limon katıyorum iltihabı temziliyor diyorlar. alttan çıkartıo balgamı . aslında önce bitkisel tedaviye başvurmak lazım.
hadi ya ne kadar suya ne kadar limon benim danada oksuruyor ama geniz akintisindan dolayi
ama iyi olsun![]()
yok be ne guzellıgı çöktüm resmen ama yıne de tesekkur ederım tabı
erkekler ıcın cok onermıyorlar zaten ama ben masalı 6 aylıkken koydum koyus o koyus snakı yürüyor yampadıgı yok kı sımdıden
tum cekmeler karısıtırıylıyor elınde nereden ne buluyorsa bana getırıyor ayakkabılar terlıkler heryerde
aynen napalım ıkıncı uslu olur belkı :)
Gül suyuda atesi düşürür avuc iclerine koltuk altlarina dokup vucudunada gul suyuyla masaj yaparsaniz 1saate kalmaz düser.ama gercek gül suyu olmasi lazimoğlumun ateşi yine 38.4 oldu. fitil verdim uyuttum....
ama iyi olsun![]()