2011 Aralık Anneleri

ben altlar patlarken anladim et kabardi elime geliyodu dis zaten kv bile iddalasti cocun kocaman disleri oldu hala sana oyle geliyodur dis yok onda diyo INTERNETTEN dun resim koydum aaa gercekten cikarmis dedi delircem ust taraflar acayif sekilden sekle giriyo ve cok yumusak ablaminki ustten 4 taneyi ayni gunde patlatti o gun cocuk deliriyodu sanki aksam bi uyudu sabah kalkti keyifle bi baktik ustten 4 Tane patlamis sok olduk ben alt disi anladim ama ustu anliyamiyom altin yanlarida tuhaf olmus

altın yanları değil üstün yanları canım,köpek dişini çıkardı,üst 2 yi çıkarmadan:1::1:

ilk disimi hayirli olsun ama mikrop kaparsa tehlikali dediydi sisermis irin felan akarmis neysem amaaan kiz nedicem bak yamik birik cikiy zati dislerpitircin koseden beleriy sonra tamamen cikiy yandan obur yana dogru hepsi ayni anda belermiyo

3. dişi canım,ilk dişi 7 aylıkken 2. si 8 aylıkken çıktı 9.5 aylık olunca 2 sini tamamlayabildi,çok yavaş ilerledi,şimdi köpek dişinin biri patamış,altlar şiş,sanırım hepsi üst üste patlayacak artık

3. dişi canım,ilk dişi 7 aylıkken 2. si 8 aylıkken çıktı 9.5 aylık olunca 2 sini tamamlayabildi,çok yavaş ilerledi,şimdi köpek dişinin biri patamış,altlar şiş,sanırım hepsi üst üste patlayacak artık

hehe ay ne komik olur benimkiler cabuk uzadi 30 agustosta patladi biri dieri 2 gun sonrasi simdi kocaman oldular altin yanlari benimkinin geliyo heralde hem dis geliyo elime hemde ellerini oraya sokup kasittiriyo

KIZLARRRRRRRRRRRRR cok fena grib oldum ben evde maskele dolasiyom oglusuma yaklasmiyom fazla opemiyorum ya hayatimdan 1 hafta eksik yasiycam zaten 1 ay oncede okuz gibi ucuk oldum 1 ay ondan opemedim off bulasmaz deme yaaaaaaaaaaaaaaa varsin opemeyim o hasta olmasin kizlar nabayim maskeden gecermi kii

biz gecen pazar ilk disimizi cikardik daha.. masallah siz hizlisiniz :))

KIZLARRRRRRRRRRRRR cok fena grib oldum ben evde maskele dolasiyom oglusuma yaklasmiyom fazla opemiyorum ya hayatimdan 1 hafta eksik yasiycam zaten 1 ay oncede okuz gibi ucuk oldum 1 ay ondan opemedim off bulasmaz deme yaaaaaaaaaaaaaaa varsin opemeyim o hasta olmasin kizlar nabayim maskeden gecermi kii

gecmis olsun canim... tedbirini almissin gecmez herhalde :(

emziriyosan geçer canım stres bie geçiyomuş sütle,ben azcık halsiz olsam kızım da aynı olur,grip oldum kaç kez beraber çektik,emdi emdi düzeldi geri garibim,ben ayağa kalktım o düzeldi,daha 1 aylıktı nar yemiştim,çekirdeklerini kakasında gördüm, .çok ilginç ama herşey geçiyo sütle demir ilacı içiyodum sütümü beğenmedi süt ve çişi demir ilacı gibi kokuyodu,düşün artık

emziriyosan geçer canım stres bie geçiyomuş sütle,ben azcık halsiz olsam kızım da aynı olur,grip oldum kaç kez beraber çektik,emdi emdi düzeldi geri garibim,ben ayağa kalktım o düzeldi,daha 1 aylıktı nar yemiştim,çekirdeklerini kakasında gördüm, .çok ilginç ama herşey geçiyo sütle demir ilacı içiyodum sütümü beğenmedi süt ve çişi demir ilacı gibi kokuyodu,düşün artık

yok kiz emmiyo benimki birakti 6 Aylikkene simdi oyun istiyor benden ama oynuyamiyom hem halim yok hemde maske olmasina rahmen korkuyom ya

maskede sikti gece gunduz ayy nabayim artik bi iki gun daha sikcam disimi ofo of ne zor yanlizlik hasta olunca bakcak kimsem yok ne kotu bide 2 Ciyi istiyoz :50:

aman acele etme canım,ben 3 gündür adet olduğumu sanıyom,inş. olmuşumdur leke leke geliyo devamı yok,sürekli acıkıyorum,başım dönüyo,miğdem yanıyo 10 gündür,yumurtadan tiksindim yiyemiyom,tavuk eskisi gibi lezzetli gelmiyo,kokulara karşı çok hassaslaştım,başım ağrıyo,çok korkuyorum ya hamileysem diye,eğer öyeyse daha kötü dişlerim yapılırken daha geçen hafta defalarca röntgene girdim,iğneler vuruldu,beyza sürekli emmek istiyo eve gidiyom saaterce ağzını memeden çekmiyo memede uyuyo,ben de yanında sızıp kalıyom,hamilelikteki gibi sürekli başım dönüyo,acıkıyorum,sürekli yiyorum ona rağmen 2 kilo vermişim,daha dün iş yerinde masa çektim,korunduğumuzu düşünüyom,ama herzaman o zayıf ihtimal insanı korkutur ya,test falan da almadım,bugün otobüste yorgun ve bitkin de görünüyom,tunik te var üzerimde belki ondan bayanın biri,bayan hamile galiba o otursun dedi,yok öyle bişey dedim,Aman Yarabbim inş. yoktur ya varsa bi de ikizse,eşim daha yeni işe girdi,beyzaya komşu bakıyo,ben en aşağı 3 sene daha düşünmüyom çocuk,inş. yoktur,daha kariyerimiz başındayım,zaten işlerden uzak kaldım işe başlayınca çok zorluk çektim,işlerin eleştirilerin altında ezildim günlerce ağladım,10 gün önce başka şubeye geçtim,şimdi burdada yeniyim öğrenmeye çaışıyorum herşeyi,tekrar hamilelik,doğum,süt izni derken tekrar başa dön,Allah korusun ya,canım zencefil kaynat iç,anında ayağa kaldırıyo,ben hemen iyileşmiştim ama bebişe ağır gelmişti,madem emzirmiyon,2 bardak iç taze yada kuru kök zencefil 2-3 karanfil de koy çok iyi geliyo

aman acele etme canım,ben 3 gündür adet olduğumu sanıyom,inş. olmuşumdur leke leke geliyo devamı yok,sürekli acıkıyorum,başım dönüyo,miğdem yanıyo 10 gündür,yumurtadan tiksindim yiyemiyom,tavuk eskisi gibi lezzetli gelmiyo,kokulara karşı çok hassaslaştım,başım ağrıyo,çok korkuyorum ya hamileysem diye,eğer öyeyse daha kötü dişlerim yapılırken daha geçen hafta defalarca röntgene girdim,iğneler vuruldu,beyza sürekli emmek istiyo eve gidiyom saaterce ağzını memeden çekmiyo memede uyuyo,ben de yanında sızıp kalıyom,hamilelikteki gibi sürekli başım dönüyo,acıkıyorum,sürekli yiyorum ona rağmen 2 kilo vermişim,daha dün iş yerinde masa çektim,korunduğumuzu düşünüyom,ama herzaman o zayıf ihtimal insanı korkutur ya,test falan da almadım,bugün otobüste yorgun ve bitkin de görünüyom,tunik te var üzerimde belki ondan bayanın biri,bayan hamile galiba o otursun dedi,yok öyle bişey dedim,Aman Yarabbim inş. yoktur ya varsa bi de ikizse,eşim daha yeni işe girdi,beyzaya komşu bakıyo,ben en aşağı 3 sene daha düşünmüyom çocuk,inş. yoktur,daha kariyerimiz başındayım,zaten işlerden uzak kaldım işe başlayınca çok zorluk çektim,işlerin eleştirilerin altında ezildim günlerce ağladım,10 gün önce başka şubeye geçtim,şimdi burdada yeniyim öğrenmeye çaışıyorum herşeyi,tekrar hamilelik,doğum,süt izni derken tekrar başa dön,Allah korusun ya,canım zencefil kaynat iç,anında ayağa kaldırıyo,ben hemen iyileşmiştim ama bebişe ağır gelmişti,madem emzirmiyon,2 bardak iç taze yada kuru kök zencefil 2-3 karanfil de koy çok iyi geliyo
Canim korkma ben en son 30 Temmuzda adet oldum 35 gun sonra kahve lekelenme oldum 4 Gun sonra 22 gun sonra yani gecen hafta tam adet olabildim benimde belirtilerim vardi ki supemde vardi yorgunluk miyde bulantisi aklina ne gelirse doktora gittim kansizlik d vitamini eksikligi ne ararsan var cikti kansizliktan olmuyomusum olursam taklayi atarmisim falan oldum simdi adet olduktan sonraki gun iki defa hasta oldum bi bogazlarim agridi halsizlik kusma o gecti derken grip oyle halsizim ki parmaklarim zor yaziyo o derece

bebeklerin buyudugu belli oluyo he kimse giremiyo vakit bulup bende uyudugunda evi topla yemegini hazirla bulasik yika camasir at makinaya derken bi 5 Dk firsat oluyo hergun ben sansliyim heralde hehe normalde pcye yaklastimi oda gelyoo butun tuslara basip mahvediyo pcyi bi ara klavyesini bozdu kvarti yapti zor cevirdik azertiye yaa

arkadaşlar bebekleriniz için ilk adım ayakkabısı düşündünüzmüü ilk çok önemli ve ben bu konuda bilgili değilim iyi bir marka güvenilir ayakkabı tavsiye edebilecek olan varmı benim kızım var bu arada

arkadaşlar bebekleriniz için ilk adım ayakkabısı düşündünüzmüü ilk çok önemli ve ben bu konuda bilgili değilim iyi bir marka güvenilir ayakkabı tavsiye edebilecek olan varmı benim kızım var bu arada

Canim ben trden ozdilekten nayk aldim 109 dan 39 a inmis ayak nosunu tahmin ederek aldim tam olcak yasinda suanda elsivadan ayakkabi verdi ablllam onu giydiriyom disarda icerdede ortapedik ayakkabi cunki hep ayakta disari ciktikmida yurutturmek istiyo kendini tek elinden tutup yuruyor iki el tutturmuyor

yok kiz emmiyo benimki birakti 6 Aylikkene simdi oyun istiyor benden ama oynuyamiyom hem halim yok hemde maske olmasina rahmen korkuyom ya

geçmiş olsun geçmez inş bebeğinize önlemide almışsınız benm kızıma hemen geçio ben hastalanınca :( zor oluo ya emzirmiyorsanuz ada çayı için bence çok iyi gelio

bende düşünüyorum ya ama bende bilgili değilim bu konuda evde giydirmek içinmi düşünüosunuz ben hiç giydirmedim ya yürüteçte çok duruyor ama giydirmek lazım heralde şimdiden .

ya bide benim kızım emeklemiyor ya 10 aylık oldu yürümeside geç olacak sanrım ya :( hiç biryerden tutunup kalkmıyor hep ben yaptırcam herşeyi yürütece de çok alıştı :26:

bende düşünüyorum ya ama bende bilgili değilim bu konuda evde giydirmek içinmi düşünüosunuz ben hiç giydirmedim ya yürüteçte çok duruyor ama giydirmek lazım heralde şimdiden .

ya bide benim kızım emeklemiyor ya 10 aylık oldu yürümeside geç olacak sanrım ya :( hiç biryerden tutunup kalkmıyor hep ben yaptırcam herşeyi yürütece de çok alıştı :26:

yurutec yuzunden sekerim ben oglumu hic bindirmemistim 7 aylkken emeklemeye baslasi 7 bucuk aylikkenede tutunup kalkmayi 8 aylikkenete koltuk kenarlarinda yurumeye basladi suandada koltuktan koltuga geciyor 9 aylik tek elle yurutmeye calis iki elini tutma yurutecide at artik bi koseye ben yurutecin altinda ayakligini hic cikarmadim daha yeni aldim ama 2 3 gundur cikardim evde ucunuyor resmen onunla ama sadece wc giderken yemegini hazirlarken bide ben yemek yicem sirada koyuyorum yoksa etrafinda donuyor tirmaniyor orumcegine ayagini atmayi ugrasiyor haha ama yasak gelisimde gerilik oluyor kaniti ablam 10 Aylikkene kadar cocuk hicbisi yapmiyodu tek orumcek ablam bi kaldirdi onu cocuk 3 gun icinde emekleyip kalkti 11 aylik oluncada yurudu dogum gununde kosuyordu ahahaha

kizlarr ya oglum kusan bi bebekti cok kusardi 15 gundur kusmasi kesildi ama agladigi zaman artezen gibi kusutor ben odadan cikinca agliyor ve hemen kusuyor oyle boyle deil komple evi temizliyorum dun gece yatirdim kiyafetimi giyene kadar yatak dosek batti ya nedendir ki

Back
X